Nuri Okutan , hatırladınız mı , eski valimiz Şanlıurfanın stadını açılışını yaptı -yapacak- bu hafta hemde şehir için önemli bir haftada.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehıç bişey omıcak trabzonda oy almak için söz vermek yeterli içraata gerek yok yine seçim zamanı cıkarlar 3 kere soöz verırler olur bıterİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Arkadaşlar stadın kapasitesinden önce stadımızın nereye yapılacağı konusunda bir bütünlük oluşturmamız tek ses olmamız gerekiyor.Trabzona yeni stad gerekiyormu? kesinlikle gerekiyor. peki nereye ? Avin Aker Stadyumu yıkılıp yeniden mi yapılsın? yoksa Akyazı projesimi yapılsın? Ben Akyazı diyorum.
Neden Akyazı: Akyazı projesi sadece bir stad projesi değildir. Trabzonun büyümesi projesidir.Trabzonun büyükşehir olma projesidir. Biliyorsunuz Trabzon bir sanayi şehri değildir olmasınında imkanı yoktur. Trabzon bir ticaret kentidir büyümeside bu şekilde yapmak zorundadır. Şuanda etüdü yapılan bir demiryolu projesi var bu proje Trabzonun geleceğini şekillendirecek bir projedir. Bu demiryolu projesi şehrimizin ekonomisini canlandıracak nüfusunu 50.000 kişi arttırabilecek olan müthiş bir projedir. Bu projeyle;
1) limanımızın kapsitesi yetersiz kalacak. Şuanki limandaki yolcu gemileriyle yaz aylarında gelen turist gemileri akyazıya taşınacak.
2) Şuanki otobüs terminalinin bulunduğu sanayi mahallesi ileride trafiği çok yoğun bir bölge olacak. Otobüs terminali akyazıya taşınarak o bölgenin trafik sorunu biraz çözülmüş olacak.
3)Şuanki havalanımızın tek pisti var ve yetmiyor ileride ticaret ve turizimin etkisiyle hiç yetmeyecek. 2. piste ihtiyaç olacak.Yeni yapılacak olan pist biliyorsunuzki bizim Mehmet Ali Yılmaz Tesislerimizi taşımamız anlamına gelecek. Tesisleri Akyazıya taşıyarak ileride nereye tesis yapılacak sorunlarını ortadan kaldıracak.
4) Eğer Euro 2016 yı ülkemizde yapılırsa; şuandaki stadımızı yeniden yapsak bile apartmanların arasında bir stada, otoparkı olmayan hatta şeref türübünün önünde takım otobüslerinin bile park yeri olmayan bir stada kimse maç vermez. Akyazı da ise böyle bir sorun olmayacaktır.
Arkadaşlar bu projeyi hayata geçirebilmek için önce hepimiz bu projenin yapılabileceğine inanmamız gerekir. İnandıktan sonra bütün gücümüzle siyasileri ve bürokratları harekete geçirmemiz gerekiyor. (spordan sorumlu devlet bakanı Trabzonlu, bayındırlık ve iskan bakanı Trabzonlu, toki başkanı Trabzonlu ...). Bu insanlara baskı yapmamız gerkiyor. bakın toki zağnosu yaptı şimdi tabakhaneye başlıyacaklar bu projelere 100.000.000$ harcıyor. İnanın bu proje devlet desteğiyle yapalır. projeyi sadece Trabzonspor projesi değil Trabzonun projesi gibi görürsek siyasilere baskı yaparsak bu projeyi hayata geçirebiliriz.
Yorum
-
İlk olarak ts20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar stadın kapasitesinden önce stadımızın nereye yapılacağı konusunda bir bütünlük oluşturmamız tek ses olmamız gerekiyor.Trabzona yeni stad gerekiyormu? kesinlikle gerekiyor. peki nereye ? Avin Aker Stadyumu yıkılıp yeniden mi yapılsın? yoksa Akyazı projesimi yapılsın? Ben Akyazı diyorum.
Neden Akyazı: Akyazı projesi sadece bir stad projesi değildir. Trabzonun büyümesi projesidir.Trabzonun büyükşehir olma projesidir. Biliyorsunuz Trabzon bir sanayi şehri değildir olmasınında imkanı yoktur. Trabzon bir ticaret kentidir büyümeside bu şekilde yapmak zorundadır. Şuanda etüdü yapılan bir demiryolu projesi var bu proje Trabzonun geleceğini şekillendirecek bir projedir. Bu demiryolu projesi şehrimizin ekonomisini canlandıracak nüfusunu 50.000 kişi arttırabilecek olan müthiş bir projedir. Bu projeyle;
1) limanımızın kapsitesi yetersiz kalacak. Şuanki limandaki yolcu gemileriyle yaz aylarında gelen turist gemileri akyazıya taşınacak.
2) Şuanki otobüs terminalinin bulunduğu sanayi mahallesi ileride trafiği çok yoğun bir bölge olacak. Otobüs terminali akyazıya taşınarak o bölgenin trafik sorunu biraz çözülmüş olacak.
3)Şuanki havalanımızın tek pisti var ve yetmiyor ileride ticaret ve turizimin etkisiyle hiç yetmeyecek. 2. piste ihtiyaç olacak.Yeni yapılacak olan pist biliyorsunuzki bizim Mehmet Ali Yılmaz Tesislerimizi taşımamız anlamına gelecek. Tesisleri Akyazıya taşıyarak ileride nereye tesis yapılacak sorunlarını ortadan kaldıracak.
4) Eğer Euro 2016 yı ülkemizde yapılırsa; şuandaki stadımızı yeniden yapsak bile apartmanların arasında bir stada, otoparkı olmayan hatta şeref türübünün önünde takım otobüslerinin bile park yeri olmayan bir stada kimse maç vermez. Akyazı da ise böyle bir sorun olmayacaktır.
Arkadaşlar bu projeyi hayata geçirebilmek için önce hepimiz bu projenin yapılabileceğine inanmamız gerekir. İnandıktan sonra bütün gücümüzle siyasileri ve bürokratları harekete geçirmemiz gerekiyor. (spordan sorumlu devlet bakanı Trabzonlu, bayındırlık ve iskan bakanı Trabzonlu, toki başkanı Trabzonlu ...). Bu insanlara baskı yapmamız gerkiyor. bakın toki zağnosu yaptı şimdi tabakhaneye başlıyacaklar bu projelere 100.000.000$ harcıyor. İnanın bu proje devlet desteğiyle yapalır. projeyi sadece Trabzonspor projesi değil Trabzonun projesi gibi görürsek siyasilere baskı yaparsak bu projeyi hayata geçirebiliriz.Zirve bizim işimizdir...
Yorum
-
İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe Varyap'ın patronu Süleyman Varlıbaş da Trabzonlu, ne ironi..
bu is adamlarimizin zaten bizden baska herkese faydasi var
Yorum
-
Kaç zamandır bu başlığı takip ediyorum... Herkesin yakındığı şey... Şu Trabzonlu, bu Trabzonlu ve Ne faydaları var söylemleri ...
Öncelikle Şehirde bu konuda birlik ve beraberlik sağlanmalı... Stada ihtiyaç var, Sosyal tesislerede ileride ihtiyaç olacağı belli... Bu Konuda ts20 arkadaşımıza katılmakla beraber içimizdeki çoklu sesi biran önce tek yumruk haline getirip harekete geçmeliyiz ...
Maçlarda gerekirse tepki alabileceğimiz ve dikkat çekecek dövizler, pankartlar açabiliriz...İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaç zamandır bu başlığı takip ediyorum... Herkesin yakındığı şey... Şu Trabzonlu, bu Trabzonlu ve Ne faydaları var söylemleri ...
Öncelikle Şehirde bu konuda birlik ve beraberlik sağlanmalı... Stada ihtiyaç var, Sosyal tesislerede ileride ihtiyaç olacağı belli... Bu Konuda ts20 arkadaşımıza katılmakla beraber içimizdeki çoklu sesi biran önce tek yumruk haline getirip harekete geçmeliyiz ...
Maçlarda gerekirse tepki alabileceğimiz ve dikkat çekecek dövizler, pankartlar açabiliriz...
sana katılıyorum bencede böyle bi organizasyon yapılmalı, maçlarda ilgi çekebilecek pankartlar açılabilir ama bunu trabzonsporun büyüklüğüne yakışan bir şekilde yankı yapabilecek bir organize olmalı
Yorum
-
çok kötü bir tablo bir an önce bu proje başlanmalı
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://video.fanatik.com.tr/Default.aspx?VideoID=29172
çok kötü bir tablo bir an önce bu proje başlanmalı
Yorum
-
ah benim guzel trabzonum..seni o gecekonduda oynatanlar utansin....oyle bir baskanimiz varki,stad umrunda bile degil..sebebini anliyamiyorum...ligin en kotu stadlarindan biri bizde baskan hala vurdum duymaz..urfanin stadina bak..sahii urfa kacinci ligdebu boyle olmaz..forum olarak birseyler yapmanin vaktidir..birseyler uretelim..baskandan yarar yok..bari biz bi hamle yapalim
tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak lazooo28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu is adamlarimizin zaten bizden baska herkese faydasi var
Trabzon koylerine yaptigi okullardan ve yollardan bahsetmiyorum bile.
Toki Trabzonspor Stadi icin bi ihale acarsa emin olun ilk giren TRABZONLU firma VARYAP olur.
Yani Trabzonlu is adamlari sizin haberiniz olmadan size faydasi var.
SaygilarEn son ucubergin tarafından düzenlendi; 14.12.2009, 23:29.
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleah benim guzel trabzonum..seni o gecekonduda oynatanlar utansin....oyle bir baskanimiz varki,stad umrunda bile degil..sebebini anliyamiyorum...ligin en kotu stadlarindan biri bizde baskan hala vurdum duymaz..urfanin stadina bak..sahii urfa kacinci ligdebu boyle olmaz..forum olarak birseyler yapmanin vaktidir..birseyler uretelim..baskandan yarar yok..bari biz bi hamle yapalim
cok ugrasiyo baskanimiz ama kimse dinlemiyo baskani... arkasinda güc yok ki ?*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum