Kombine sayısı tek tek artıyor şuanda. Sanırım 15bin seviyesine çıkarız maksimum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKombine sayısı tek tek artıyor şuanda. Sanırım 15bin seviyesine çıkarız maksimum.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Silik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu sene stada amcam (insaat sektöründe calisiyor ve GS'li) bir arkadasi ile (ayni sektör) sezon acilis macina gitmisler.
Kendisine daha stada gitmedigim icin ambiyansi sordum ve bana "güzel!" dedi "ama..." diye ekledi.
Amasi nedir diye sordugumda "Stadi yaptilar ama cati tam yerine oturmamis. Arkadasin da gözüne carpti. Cok büyük araliklar var ve bu stad 10 sene zor durur ayakta. Anlamiyorum nasil stad bitmeden acilis yapilir ve maclar oynanmaya baslanir. Burada ALLAH korusun büyük bir kaza olsa kim hesabini verecek???" dedi ve iki gündür bunu düsünüyor ve üzülüyorum. Cati zamanla oturmaz mi diye sordum ama "bu saatden sonra birsey yapamazsin!" dedi bana. Kaldi ki stad acildi artik nasil olacak? Bu insanlar bu alanda uzman ve senelerdir bu isin icinde. Yapan insanlar nasil görmüyor yoksa görmek mi istemiyor?
Ihaleden faydalananlar mi oldu? "Yaptik oldu!" ile bu isler yürümez. Bu konuda kime gidilir kimlere danisilir bilmiyorum ama sizleri bilgilendirmek istedim.
Yorum
-
İlk olarak TsAkifTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKombine sayacı gürlemesede damla damla ilerliyor.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHızlanıyor yavaş yavaş. İki galibiyetle 15k seviyesine çekeriz. Belki yine bir kaç hamle yapılırsa(kadın taraftar, öğrenci vs.) 20k lara yaklaştırabilir kulüp isterse.2017/18 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR diye Sezona umutla başladım lakin DURİCA denen KATİLİ Hesaba Katmamışım geldiği güne LANET OLSUN....
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAmcanız inşaat sektöründe mühendis mi önemli olan bu sorunun cevabı.
Yorum
-
İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni antrenman tesislerine ne zaman geçeceğiz bilgisi olan var mı?
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoluluk oranini asagi ceken en buyuk etken vipde ki fiyatlarin trabzon icin abartili olmasi bu fiyatlarla vipin doluluk orani en fazla yuzde 50 olur o da derby maclarda..istanbul takimlariyla ayni fiyatdan vip bileti satamazsin trabzon gibi bir sehirde siradan maclarda satarsanda alici bulamazsin..yonetimin buna bir cozum bulmasi lazim..butun stad dolu olsada ekranin gorunmeyen tarafi yani protokol ve vipin oldugu tribunler bos oluyor cok cirkin bir goruntu teskil ediyor ambiyansin da alip goturuyor..2 liraya bilet satip bos birakcagima orayi 1 liradan satar doldururum mantikli olan bu..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
Yorum
-
Stadimiz iyi guzelde. Herkesin icine sinmeyen biseyler var.
Bana gore stad taraftar baskisi yaratacak bi ambiyansa kavusturulmali.
Bunun icin alt kat ust kata dogru uzatilip derme catma loca goruntusunden kurtulularak stadin havasi degisebilir.
Dolu tribunlerle yaratilacak iyi bir ambiyans stadin popularitesini artirir herkes o havayi solumak icin orada olmaya calisir. Bu guzel stadin tek sorunu diger statlardan bi farki olmayisi. Siradan bi stad havasindan cikartilmasi lazim.
Tabii bunlari taraftar olarak bircok kisi ilk proje asamasinda gormustu. Kimsenin elinden bisey gelmemesi asil uzucu olandi.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum