İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Tamam ortada bir Erzurum skandalı mevcut yapan firma için.
Yalnız o boşlukların fırtınada rüzgarda esneme payı olarak bırakıldığını söylüyorlar. Eğer o boşluklar olmasa ilk fırtınada çatının komple çökeceğini söylemişlerdi. Malesef burada stadyumun mimarisi ile ilgili her kafadan bir ses çıkıyor. Ve taraftar her kafayı her dudağı dikkate alırsa akıl hastası olup çıkar... Sözüm direk olarak sizi bağlamıyor yanlış anlamayın sakın... Başlığın geneli için yazdım.
@Mehmet Fatih Silik;
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam ortada bir Erzurum skandalı mevcut yapan firma için.
Yalnız o boşlukların fırtınada rüzgarda esneme payı olarak bırakıldığını söylüyorlar. Eğer o boşluklar olmasa ilk fırtınada çatının komple çökeceğini söylemişlerdi. Malesef burada stadyumun mimarisi ile ilgili her kafadan bir ses çıkıyor. Ve taraftar her kafayı her dudağı dikkate alırsa akıl hastası olup çıkar... Sözüm direk olarak sizi bağlamıyor yanlış anlamayın sakın... Başlığın geneli için yazdım.
@Mehmet Fatih Silik;
Ben sadece bana söyleneni sizlere aktardim. Bilgim yok acikcasi.
Yorum
-
Stadımızın diğer statlarla mukayese edince en güzel özelliği saha aydınlatmaları gibi geliyor bana, tam kararında ve parlak bir beyaz. Diğerleri ya sarıya kaçıyor (kadıköy ve seyrantepe) ya da fazla parlak beyaza sahip göz alan bi yapıda (dolmabahçe). Bu konuda en iyisi bence Akyazı ve tabi ki (inşallah hiç bozulmaz) şu ana kadar zeminin ve çimlerin maşallahı var. Diğer yeni statları da gördük şimdiden berbat durumdalar.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTff fikstüründe hala Şenol Güneş Spor Kompleksi diye geçiyor. Enteresan. Vodafone Arena'yı hemen Park'a çevirmişler.
bunu bildirebilmek icin önce gsgm ile anlasmak gerek
henüz üst kullanim hakki alinamadigi icin baskan kac kez 1 yillik kiraladik dedi stadyumu
bugünkü durumda isim sponsorlugu direk stadyum adina yapilirsa paranin büyük kismi gsgm e akacak"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleenteresan degil
bunu bildirebilmek icin önce gsgm ile anlasmak gerek
henüz üst kullanim hakki alinamadigi icin baskan kac kez 1 yillik kiraladik dedi stadyumu
bugünkü durumda isim sponsorlugu direk stadyum adina yapilirsa paranin büyük kismi gsgm e akacak
Mevzuat öyledir doğrudur hatta küçük bir detay ama o kadar kira ödediğimiz stadın isterse 1 yıllık olsun ismini bile resmiyete dökemiyoruz. Nereden bakarsak bakalım enteresan.
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-1.5 yıl sponsor için bekledik, bahane stadı devralmadık gsgm denildi oysa gs stadı açmadan reklamını da çekti çatır çatır sponsor parasını da aldı. Sonra öğrendik ki meğersem ortada sponsor yok.
Mevzuat öyledir doğrudur hatta küçük bir detay ama o kadar kira ödediğimiz stadın isterse 1 yıllık olsun ismini bile resmiyete dökemiyoruz. Nereden bakarsak bakalım enteresan.
gs den 1 yil sonra o kanunlar degismisti
ayrica o denilen kira sadece stadyuma degil, 400küyür dönüm alana
tesislerde altyapiya verilip o kira yükünün büyük kismi tff ye yüklemeye calisiliyor
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKirayı neden toptan peşin ödeme seçeneğini (135 milyon TL) tercih ettiğimizi bilen var mı? Hem o kadar peşin para var mı bizde?
bir sirketimizden diger sirketimize
henüz bisey ödedigimiz yok
nedeni 61 cell den gelen paraydi diye düsünüyorumEn son selcuk tarafından düzenlendi; 01.09.2017, 13:04."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Kirayı neden toptan peşin ödeme seçeneğini (135 milyon TL) tercih ettiğimizi bilen var mı? Hem o kadar peşin para var mı bizde?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKirayı neden toptan peşin ödeme seçeneğini (135 milyon TL) tercih ettiğimizi bilen var mı? Hem o kadar peşin para var mı bizde?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde nakit 135 milyon tl ne gezer kim iddia ediyor bunu? Doğruluk payı nedir?
2017 Yıllık Faaliyet Raporu'nda. Yukarda Selçuk'un dediği doğru galiba, 2 şirketimiz arasında yapılan bir durumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim Kurulumuzun bugünkü tarihli toplantısında; Hakim ortağımız Trabzonspor Futbol A.Ş.'nin kiracısı bulunduğu; stadyum, antreman sahaları, kampidari binaları ve diğer alanlardan oluşan Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin, yıllık 11.000.000.-TL bedel üzerinden, Trabzonspor Futbol A.Ş.'den Ağustos 2017 tarihinden itibaren başlamak üzere 15 yıl süreyle alt kira yoluyla kiralanmasına, kira bedeli artış oranının her yıl %10 oranında olmasına, kira ödeme yöntemi olarak iskontolu olarak peşin ödeme yönteminin seçilerek, 15 yıllık toplam kira bedelinin, ödemelerin bugünkü değerine indirgenmesi sonucu elde edilen değer olan 134.893.551,61.-TL (KDV hariç) üzerinden PEŞİN olarak ödenmesine,
2017 Yıllık Faaliyet Raporu'nda. Yukarda Selçuk'un dediği doğru galiba, 2 şirketimiz arasında yapılan bir durumBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Yorum
-
Hep öyle olur gs sonrasi kurallar degisir falan... yok 2 sirketimiz arasinda yapmisiz yok bilmem ne fuzuli isler... ülke yönetimi biz kiyak yapmamaya devâm etsin, o tffye yükleme olayinda da skinti çikar görürsünüz, sonra ben ona buna sövünce suçlu olurum, tabi tabi...
Sonra selçuk reyiz yine gelir bir seyler karalar onu bunu savunur öyleydi böyleydi falan filan... oysa tüm mesele yetkililerde, mevcut iktidarda bitiyor, gerisi hikâye, tipki çalinan kupamizin verilmeyisi gibi...
Bizimkiler yalakaliktan takimla ilgilenemesin, ama karsiliginda hiçbir sey alamasin... baskasi herkesi gittigi "demokrasi mitigi" zirvasina gitmesin, ama ona ragmen kendisine kiyak yapilsin kaçak maçak isler yapsin hiçbir sey olmasin... sonra neymis yok gsgm yok tff yok bilmem ne, ulan hepsi hikâye yaa hepsi saftsata... isi nerede bitiyor belli.. tabi bizde de suç var, bjk nasil baski yapti da Dolmabahçe sarayi tartismalarina ragmen o stadi ayni yere yaptirdi, "yok olmaz" diye isrâr eden bakana ragmen ?? biz kendimize ne verilirse verilsin "tamam sagol yeter fazla bile" dersek böyle rezillikleri görmeye devâm ederiz... yok üst kullanim yok alt kullanim, degisse bile tff ayni sekilde sirf inadimiza "sg kompleksi" yazacak, kullanim hakki falan safsata bunlar inanmiyorum ben yaa,, sanki bir tek biz miyiz bu üst kullanim denen fuskiye sâhip olmayan...
Yakinda stadin yanina da büyük hastahâne insaati basladi mi ooohh tam olur... tabi onu savunanlar da çikacaktir buralarda, sirf iktidâra yalakalik olsun diyeEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 03.09.2017, 13:59.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum