Karadeniz bölgesindeki en büyük bir iki hastaneden biri olacakmış. İşgal edeceği yeri hiç kimse küçük gösteremez yeri Akyazı değildir başka yer bulunabilir [MENTION=3362]Salpazarli[/MENTION] planlanan hastane için bir kaç bölge trafik gerekiyor ister istemez akyazıdan büyük bir parça alıyor yani.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
300 dönüm diyorlar, orasi toplam 500 dönüm
öyle 20 dönümlük noktaylan olmuyor o is
fantazinde canlandirman icin
stadyum platformunlan ve hertarafindaki alanlari icinde 134 dönüm alanda
anlatabildimmi
300 dönüm hastane mi olur ? Kaç bin yataklı olacakmış? 300.000 m2 den bahsediyorsun. Bu kadar büyük hastane yapılma ihtimali yok. Olsa da Trabzon'a neden yapsınlar? Neymiş o öyle 20m2 başına bir hasta yatsa 15.000 hasta yatması gerekir ki yandıkki ne yandık.Memlekette herkes hasta olmalı Avni Aker'e o kadar adam toplayamıyoruz biz
En son Erdal UZUNYILMAZ tarafından düzenlendi; 22.08.2016, 00:08.
300 dönüm hastane mi olur ? Kaç bin yataklı olacakmış? 300.000 m2 den bahsediyorsun. Bu kadar büyük hastane yapılma ihtimali yok. Olsa da Trabzon'a neden yapsınlar. Neymiş o öyle
sadece hastane degil ya, giris alani, bahcesi, altyapisi...
bir güzel okusuna stadyum icinde bütün parselin kac dönüm oldugunu yazdim
600 yatak, 120 dönüm kapanacak
google yazmaya zaman harcama
al oku
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine 300 dönüm arazi temin edilerek dev bir şehir hastanesi kurulması için talimat verdiğini söyledi. - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendilerine 300 dönüm arazi temin edilerek dev bir şehir hastanesi kurulması için talimat verdiğini söyledi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Gümrükçüoğlu, Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı'nın 61. gününde Trabzon’da olduğunu hatırlattı. Gümrükçüoğlu, Erdoğan’ın Trabzon’daki temaslarından şehir olarak ziyadesi ile memnun olduklarını kaydederek “Meydan Parkı’nda gerçekleştirilen toplu açılış töreninin ardından Valiliğimiz ve Belediyemizi ziyaret eden Sayın Cumhurbaşkanımız, kentimizin üst düzey kazanımlar elde etmesi noktasında gerekli talimatları vermiş, şehrimizde 300 dönüm arazi temin edilerek dev bir şehir hastanesi kurulması için bizleri talimatlandırmış, ayrıca Trabzonspor’umuzun Akyazı’daki stadyumunun tamamlanmasının ardından Avni Aker Stadı’nın üzerinde bulunduğu arazinin Büyükşehir Belediye Sarayı, kültür merkezi ve yeşil alan olarak değerlendirmesi noktasında son sözü söylemiştir. Kendisine şehrimize sağladığı bu üst düzey kazanımlardan dolayı minnettarız. Sayın Cumhurbaşkanımız Trabzon’daki temaslarının en sonunda kentimizin sivil toplum örgütleri ve kanaat önderleri ile bir araya gelmiştir. Burada da hem kentimiz hem ülkemiz için son derece faydalı bir buluşma gerçekleşmiştir” ifadelerini kullandı.
En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.08.2016, 00:12.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Karadeniz bölgesindeki en büyük bir iki hastaneden biri olacakmış. İşgal edeceği yeri hiç kimse küçük gösteremez yeri Akyazı değildir başka yer bulunabilir [MENTION=3362]Salpazarli[/MENTION] planlanan hastane için bir kaç bölge trafik gerekiyor ister istemez akyazıdan büyük bir parça alıyor yani.
Karayollari bölge müdürlügünüde kapsayarak yapsinlar iste [emoji4]
Biz insanoglunu dinlemiyorlar.. Insanlar sevinc cigliklari atarken birilerinin annesi, babasi veya kardesi ölüm döşeğinde oldugunda, bu sesler nasil vicdanlarini sizlatacak... Kendilerine musluman diyen bu godaman insanlarin insanlliklarindan sahsim adina utanc duyuyorum. Allah sizleri bildigi gibi yapsin. Umarim bu karari alanlar, Trabzonspor sampiyonlugunu kutlarken, en yakinlari bu hastanede can cekisir. Amin
Akyazı ile ilgili hala soru iletebiliyorsanız benim birkaçcık sorum var
Soru 1 : Tribünde yer alacak olan sponsor isimlerinin yazısı veya "Trabzonspor" yazısı gibi düşünülen yerlerin koltuk rengi bordo mu beyaz mı ya da üst kat tribünleri için mavi mi beyaz mı yapılması planlanıyor?
Soru 2 : Hibrit çim serilmeye ne zaman başlanacak?(Muharrem ustanın hibrit çim bayrama kadar hazır olacak dediği , teslim edilmesi mi?)
Soru 3 : Stadın dışındaki trabzonspor amblemleri(3 tane) nasıl kullanılacak?(Uçaktakiler havadayken bu amblemleri bir şekilde görebilcek diye haberler çıkıyor )
Soru 4 : Antreman sahalarından birisi için tribün yapılacağı belirtilmişti. Bununla ilgili çalışma iptal mi edildi yoksa akyazı stadı bittikten sonra mı ilgilenilecek? (Ekimden sonra mı?)
Soru 5 : Tribün koltuklarının, Beşiktaş ve Bursaspordaki gibi raylı sistem ile monte edilmemesinin, koltukların hizalanmasını ve simetrisini bozma gibi bir durumu var mı?
Tehdit ne abi esas ? Bana bunu biri açıklasın bu adam bakan yani böyle mahalle ağzıyla konuşamaz delikanlı gibi söyleyin falan ordu istiyormuş. Akpli yalakalar da yeaaa diye konuşmaya başlayıp abartıyorlar cidden sinir bozucu olmaya başladı
ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!
Yorum