Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    stadin cimleri bir türlü düzelmiyor, onu da gectim cok is var hala daha. devir olmadiki bir türlü, kulübün alip elinden gecirmesi lazim bastan asagiya. bu haliyle hicbir albenisi yok.
    ne varmış çimlerde
    Ekli dosyalar

Yorum

• o fotografi ayri ekranda acip yaklasirsaniz görebilirsin ne oldugunu.

Yorum

• zemin elbette ilk serildiğinden daha iyi ancak hala vodafone a. gibi değil. maç sırasında daha çok göze çarpıyor bu. çimlerin bağlantı yerlerinde oturmayan kısımlar var. o kadar rezalet serildi ki çimler ancak bu kadar kurtarabildi o da hibrit ve sisgrass sayesinde oldu. bazı şeylere kötü diyeceğiz ki düzelsin.

Yorum

• Bilet alana passolig bedava kampanyasi devam ediyor mu.

Arkadasim internet üzerinden başvuru yapti ama parasini yatirmadi. Dahabonce basvurdugu icin almama gibi bir durumu var mi

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            zemin elbette ilk serildiğinden daha iyi ancak hala vodafone a. gibi değil. maç sırasında daha çok göze çarpıyor bu. çimlerin bağlantı yerlerinde oturmayan kısımlar var. o kadar rezalet serildi ki çimler ancak bu kadar kurtarabildi o da hibrit ve sisgrass sayesinde oldu. bazı şeylere kötü diyeceğiz ki düzelsin.
            Özellikle video ve resimde cok net ortada.

Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• son mac bir top sekti mi, bir oyuncu takildi mi, cim mi kalkti?

yüzkere yazmaliyiz sanirim birlesim noktalari sari kumlan dolduruldugu icin sadece oralarda renk farki oldugunu, oda %90 homojenlesti
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                son mac bir top sekti mi, bir oyuncu takildi mi, cim mi kalkti?

yüzkere yazmaliyiz sanirim birlesim noktalari sari kumlan dolduruldugu icin sadece oralarda renk farki oldugunu, oda %90 homojenlesti
                Köşeye yakın bulunuyordum J Bloğunda o tarafta çim kalkmıştı biraz.

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Köşeye yakın bulunuyordum J Bloğunda o tarafta çim kalkmıştı biraz.
                  nerede göster

yayin, kayit ortada

Ünal Karaman

Yorum

nerede göster

yayin, kayit ortada
                    TV'de gördüğünüzle gözümle gördüğümü mü karşılaştıracam? Çim normal değil basınca hareketleniyor deforme oluyor düzgün yapılmadı işte nesini savunuyorsunz bunun anlamadım?

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      TV'de gördüğünüzle gözümle gördüğümü mü karşılaştıracam? Çim normal değil basınca hareketleniyor deforme oluyor düzgün yapılmadı işte nesini savunuyorsunz bunun anlamadım?
                      mactan sonra maraton programinda senin dediginin tam tersini anlattiklarini

sizin hangi fantaziyi yasadiginizi anlamaya calisiyorum

yemin ediyorum artik bu basliga 1 mesaj yazmayacam, ikra ettim böyle alti bos iddialari düzeltmeden

fantazinizin yettigi kadar kurgulayip yazin.

Ünal Karaman

Yorum

mactan sonra maraton programinda senin dediginin tam tersini anlattiklarini

sizin hangi fantaziyi yasadiginizi anlamaya calisiyorum

yemin ediyorum artik bu basliga 1 mesaj yazmayacam, ikra ettim böyle alti bos iddialari düzeltmeden

fantazinizin yettigi kadar kurgulayip yazin.
                        Çağırayım beraber maç izlediğim insanları anlatsınlar sana. Stadı ne şekilde savunduğumu da anlatırlar büyük ihtimal. İşinize geldiğinde medyaya itibar etmiyosunuz işinize gelince de birincil kaynağınız oluyor bi şey anlamadım ben.

Yorum

• zemin şuan ideal seviyede....hemen arsenal düzeyinde zemin beklemek haksızlık olur...
                          .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kale arkalarında bilet bitmiş,kale arkalarının toplam kapasitesini bilen var mı?
                            20.000 vardır

Yorum

• ilk macta top yere bi düsüyordu, fizik kurallarini altüst edip baska yere zipliyordu. futbolculari baya yaniltti bu.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                o fotografi ayri ekranda acip yaklasirsaniz görebilirsin ne oldugunu.
                                açtım yakınlaştırdım baktım bişey göremedim. hafif sarılıkları diyorsanız onlar çukur değil merak etmeyin.. zamanla çimler sürekli kesildikçe aynı rengi alacak belki 2-3 maç sonra
                                En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 19.02.2017, 20:13.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X