stadin cimleri bir türlü düzelmiyor, onu da gectim cok is var hala daha. devir olmadiki bir türlü, kulübün alip elinden gecirmesi lazim bastan asagiya. bu haliyle hicbir albenisi yok.
zemin elbette ilk serildiğinden daha iyi ancak hala vodafone a. gibi değil. maç sırasında daha çok göze çarpıyor bu. çimlerin bağlantı yerlerinde oturmayan kısımlar var. o kadar rezalet serildi ki çimler ancak bu kadar kurtarabildi o da hibrit ve sisgrass sayesinde oldu. bazı şeylere kötü diyeceğiz ki düzelsin.
zemin elbette ilk serildiğinden daha iyi ancak hala vodafone a. gibi değil. maç sırasında daha çok göze çarpıyor bu. çimlerin bağlantı yerlerinde oturmayan kısımlar var. o kadar rezalet serildi ki çimler ancak bu kadar kurtarabildi o da hibrit ve sisgrass sayesinde oldu. bazı şeylere kötü diyeceğiz ki düzelsin.
Özellikle video ve resimde cok net ortada.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
TV'de gördüğünüzle gözümle gördüğümü mü karşılaştıracam? Çim normal değil basınca hareketleniyor deforme oluyor düzgün yapılmadı işte nesini savunuyorsunz bunun anlamadım?
TV'de gördüğünüzle gözümle gördüğümü mü karşılaştıracam? Çim normal değil basınca hareketleniyor deforme oluyor düzgün yapılmadı işte nesini savunuyorsunz bunun anlamadım?
mactan sonra maraton programinda senin dediginin tam tersini anlattiklarini
sizin hangi fantaziyi yasadiginizi anlamaya calisiyorum
yemin ediyorum artik bu basliga 1 mesaj yazmayacam, ikra ettim böyle alti bos iddialari düzeltmeden
fantazinizin yettigi kadar kurgulayip yazin.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
mactan sonra maraton programinda senin dediginin tam tersini anlattiklarini
sizin hangi fantaziyi yasadiginizi anlamaya calisiyorum
yemin ediyorum artik bu basliga 1 mesaj yazmayacam, ikra ettim böyle alti bos iddialari düzeltmeden
fantazinizin yettigi kadar kurgulayip yazin.
Çağırayım beraber maç izlediğim insanları anlatsınlar sana. Stadı ne şekilde savunduğumu da anlatırlar büyük ihtimal. İşinize geldiğinde medyaya itibar etmiyosunuz işinize gelince de birincil kaynağınız oluyor bi şey anlamadım ben.
o fotografi ayri ekranda acip yaklasirsaniz görebilirsin ne oldugunu.
açtım yakınlaştırdım baktım bişey göremedim. hafif sarılıkları diyorsanız onlar çukur değil merak etmeyin.. zamanla çimler sürekli kesildikçe aynı rengi alacak belki 2-3 maç sonra
En son sulo61gun tarafından düzenlendi; 19.02.2017, 20:13.
Yorum