Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yandaki boş alana otopark yapsınlar . Kisavadeli bir çözüm getirir en azından..
    !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• İlk olarak Ççağatay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Paylastigin icin tesekkürler. Mac bitince kanal reklama girmisti, reklamdan sonra stadyuma baglandi ama 1 saniye sonra yine reklama girdi, o reklam da bitince
      yine stadyuma baglanip bir saniye sonra yine reklama girdi, ardindan bunu 3. kez yapti. Sonra üclü mü oldu ne oldu anlayamadik, stadyuma baglandiginda kolbasti oynuyorlardi.
      Sayende izlemis olacagim.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Durica'nın eşinin paylaştığı videodan baktım da az önce, mümkünatı yok 22 bin kişi olamaz.

Ya dünki sayıda hata var, ya da geçenlerde de tartıştığımız gibi stadyum kapasitesinin belirlenmesinde yanlış yaptılar. 40 binlik gibi durmuyor diyenlerin sayısı epey fazlaydı.

Bir de dikkatimi çekti, kale arkaları baya uzakmış. Şimdiye kadar kaleye bitişikti diye bana öyle geliyor da olabilir.
        En son ibrahim tarafından düzenlendi; 30.01.2017, 08:52.
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hicmi mac aninda cekilmis video falan yok. Gozunuzu seviyim mezarami getireceksiniz o kadar kaydi, yayinlayin bizde izleyelim uzaklardan.
          61. dakika ve penaltı atışlarının kaydı bende mevcut.
          WhatsApp üzerinden gönderim yapabilirim dilerseniz.

İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Koltuktuklara üzerine basan taraftarlar gündeme yansımış.maça gidenler bilgi verebilir mi çok muydu bu kişilerden?
          Ben dikkat ettim fakat göremedim.
          En son Fatih Özkan tarafından düzenlendi; 30.01.2017, 09:00.
          Hamiş

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu arada koltukların hepsi pisti..
            Evet, bu konuya bi önlem alınmamış. Koltuklar hepsi tozluydu. Tribünün en önündeki duvarlar(tribüne bakan iç tarafı) boyanmamıs oldugu icin beyon haldeydi ve sürtününce üst baş mahvoldu.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• İstanbul'da GS-BJK VE FB taraftarlarıyla birlikte bir kafede maçı izledik..yorumları benim çok hoşuma gitti.."abi valla sanki İngiltere ligini izliyoruz" maçın temposu stadyumun görünümü vs övdü durdular..bende .,daha çokkk izleyeceksiniz bizi dedim.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                "Trabzonspor -Gaziantepspor maçına 22 bin seyirci gelmiş.
                4400 Trabzon,
                4180 istanbul
                2200 Giresun
                1540 Ordu
                1320 Samsun
                1100 Rize
                1100 Ankara
                880 Bursa
                660 İzmir
                660 Izmit
                660 Sakarya
                220 Mardin
                110 Almanya
                3080 Diğer"
                Forumda kimse matematik bilmiyor mu? Şu istatistiğin nası elde edildiğini yorumlayamamışsınız

Dikkatinizi çektiyse bütün sayılar 220'ye bölünüyor (Biri hariç, Almanya'yı yanlış yazmışlar belli ki ). Ben size söyleyeyim gerçek anketi nasıl yapmışlar: Stad önünde 100 kişiye sormuşlar nerden geldin diye, aldıkları cevap şu olmuş:
                20 Trabzon,
                19 istanbul
                10 Giresun
                7 Ordu
                6 Samsun
                5 Rize
                5 Ankara
                4 Bursa
                3 İzmir
                3 Izmit
                3 Sakarya
                1 Mardin
                0.5 Almanya
                14 Diğer

Sonra da onu toplam taraftar sayısına oranlamışlar. Bu kadar uyduruk bi istatistik yani. İnanmayın böyle şeylere.
                yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Şehire göre kişi sayısı tamamen uydurma öyle bir rakam olamaz.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Daha bunun 19 Mart'ı var.

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Daha bunun 19 Mart'ı var.
                      Abi 19 Mart olur mu kesin, o hafta sanırım fb ve bjk'nin muhtemel UEFA maçları olacak(son 32 turunu geçerseler), bizim maçı Cumartesi(18.03.2017) veya Cuma oynatma ihtimali olabilir.

Capture.JPG
                      Özkan SÜMER

Yorum

• malum hava şartları kırsal kesimden ve uzaklardan gelecek en az 3-5 bin taraftarımızıda etkilmeştir,mesala bizim köyün yolları kapalıydı,
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          vay be demek ki adam gibi teklif gelmemiş stad sponsorlugu için başkanımıza helal olsun yapmak zorunda değildi 5 yıllık anlaşma öyle basit bir mesele değil. Hakkımızda hayırlısı olsun bize desteklemek düşer bundan sonra.
                          aynen kendisine yakışanı yaptı ,tebrikler başkan
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            onlar millet icin

zenginlerden para almaya bir neden

90 tl ye nasil kombine satiliyor saniyorsunuz

baskan borc 470 milyona düstü diyor

vestel haric 45 milyon avroluk listenin basi bu, 3 yil icin

ne kadar sacma degil mi o localar
                            bilip bilmeden konuşuyorsun.. birincisi madem zenginler içindi neden hepsi boştu. ikincisi biz loca olmasın demiyoruz kapalıda ıkı katl loca var Trabzon' yeterli loca sayısı.. ben okadar para verecemde kale arkasından mı izleyecem maçı önün bile görünmüyor. kimse kale arkasından loca almaz . konuşmak için konuşma para değil hersey görüntüde önemli akıl var mantık var

Yorum

• Birkaç eleştirim olacak. Trabzon belediyesi neden büyükşehir belediyesi yapıldı? İmkanları gelişsin, daha iyi hizmet edebilsin diye. Belki ben bilmiyorum, yeni stadda ilk maç, ulaşım için otobüslere ek seferler düzenlendimi, gerekirse bedava ulaşım hizmeti sağlandı mı, kaç senedir raylı sistem konuşuluyor, hani nerde?

Bir de zamanında televizyonlarda feybe stadında sarı montlu taraftarlar görünürdü. O siyah renkli taraftar arasında sarı renk yadırgandı bir süre. Ama sonra Fenerium ile aldı yürüdü. Demek istediğim yeni stadla birlikte coşku yakalanmış, artık orayı, süslemek, renklendirmek lazım, biz de açık mavi montlarla o modayı başlatabiliriz
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak pablo_escobar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bilip bilmeden konuşuyorsun.. birincisi madem zenginler içindi neden hepsi boştu. ikincisi biz loca olmasın demiyoruz kapalıda ıkı katl loca var Trabzon' yeterli loca sayısı.. ben okadar para verecemde kale arkasından mı izleyecem maçı önün bile görünmüyor. kimse kale arkasından loca almaz . konuşmak için konuşma para değil hersey görüntüde önemli akıl var mantık var
                                ozaman niye satildi nerdeyse hepsi
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X