Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu kamu spotu işi harbiden mükemmel düşünce ve mükemmel iş olmuş..
    yorumları okuyunca üstüme ağırlık çöktü, bu adamlar sadece sosyal medya karakteridir umarım, gerçek olamayacak kadar iğrençler, midemi bulandırdılar. ama bu tip heves kıran adamlara hiç tepki vermeyeceksin, takılsınlar öyle.

Yorum

• Galiba boş loca önlerindeki koltıklar da satışa çıktı.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• alıma kapalı koltuklar alıma açılmış.

kale arkasında yer var.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          alıma kapalı koltuklar alıma açılmış.

kale arkasında yer var.
          Allah senden razı olsun kardeş . Kale arkalari bitti diye maça gidememe durumum vardi senin mesajını görüp hemen aldım bilet

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İnşallah maça 20 dakika kala evden çıkmaz taraftarlar.

Sonra yok trafik, kalabalık, giremiyoruz vs bir sürü olay. Erkenden gidin de festival yaşayın işte ne güzel.
            Hayatimda ici bu kadar bos bir yorum gormedim.Stat doldu simdi derdiniz evden cikis saatleri mi? sonra ne olacak yol guzergahi mi?

Yorum

• İlk olarak oğuzhan can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hayatimda ici bu kadar bos bir yorum gormedim.Stat doldu simdi derdiniz evden cikis saatleri mi? sonra ne olacak yol guzergahi mi?
              Adam kötü bir sey dememiş orada. Erken çıkın maç günü size eziyet olmasın haklı bu konuda

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adam kötü bir sey dememiş orada. Erken çıkın maç günü size eziyet olmasın haklı bu konuda
                Bir super iyilik mesaji da benden o zaman. Insallah taraftar yanina yedek atlet alir. Terleme soguk alginligina neden olabilir. Sonra ugras dur.

Yorum

Renktaş ilgili mesaja tepkini dile getirecek daha nezih cümle yokmuydu dağarcığında da bunları seçtin ki,hiç hoş olmadı haberin olsun
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Gayet mantıklı bir yorum. Trafik sıkıntısından dem vurmamak için yatım saat erkenden çıksrsın böylece ne sıkıntı yaşatsın hemde stadın atmosferini daha fazla yaşamış olursun. Som dakikacıları asla anlamamışımfıt

Yorum

ben gördüm, senin yorumun

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Renktaş ilgili mesaja tepkini dile getirecek daha nezih cümle yokmuydu dağarcığında da bunları seçtin ki,hiç hoş olmadı haberin olsun
                        abi vallahi ben okudugumda gülmeden öldüm

sanki kafasina silah dayadilar ve buna bir elestiri getir dediler...
                        okadar surreal bir elestiri

hatta 2. mesaj olmasa ironi yaptigini düsünürdüm

o derece abi
                        kesinlikle forum unutulmazlarina girecek seviyede
                        [MENTION=4409]yaranozlu[/MENTION] ´nun bosingwa zeki kiyasindan hemen sonra bu mesaji secerim
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Bir super iyilik mesaji da benden o zaman. Insallah taraftar yanina yedek atlet alir. Terleme soguk alginligina neden olabilir. Sonra ugras dur.
                          Sen kafa buluyon ama inan bu bile güzel mesaj benim için,
                          oraya giden tüm renktaşlar bizim kardeşimiz,
                          havalar da malum,Niğde'de sıkısından kar atıyor şu an,
                          yedek atlet alın değil de Anacığımın dediği sırtınızı sağlam giyin dense kötü mü olur

Oğuz'um gece senin canın bişiye sıkılmış heral,
                          sabah foruma gelir yazdığına bakarsan anlarsın

@selcuk um günaydın gardaşım,
                          işin gücün rast gitsin,gurbete selamlar sevgiler.
                          En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 16.03.2017, 09:14.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Kimsenin derdi merdi yok kardeşim.
                            Erkenden gidilsin de ortamın,atmosferin tadı çıksın diyor adam nacizane öneri olarak.
                            Sen niye bu kadar abarttın bu durumu anlamadım?
                            Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İnşallah maça 20 dakika kala evden çıkmaz taraftarlar.

Sonra yok trafik, kalabalık, giremiyoruz vs bir sürü olay. Erkenden gidin de festival yaşayın işte ne güzel.
                              Ctesi çalışmayanlar kesinlikle en az 2-3 saat önceden gitmeli. Trabzon gibi bi yerde ben dahil ctesi çalışan bir sürü insan var ve akşam çıkış saatleri maça yetişmek anlamında tam bir eziyet oluyor.

Hayatımda gördüğüm en iyi ve en düşünceli bir yorum olmuş Faruk. İnsanlarımız biraz duyarlı olmalı.
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

BMN forum tarihini en boş ve saçma mesajını attın. Adam ne güzel iyi dilekte ve mantıklı bir açıklama yapmış senin yazdığın yazıya bak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X