Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kale arkalarında bilet bitmiş,kale arkalarının toplam kapasitesini bilen var mı?

Yorum

• Yanlış hatırlamıyorsam konyaspor gol olduktan sonra bir de futbolcular sahaya çıkarken kartal sesi mi ne veriyodu. Biz de fırtınavari bir sesle futbolcuları sahaya çıkartıp, gol olunca uy aha ardından fırtına sesiyle güzel bir ortam yapılabilir.
      MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sana fazla, bize degil
        ben ayrım yapmadım tüm renkdaşlarımla beraber cümlemiz içinde seninde benimde diyorum
        neden bölücülük yapıyorsun

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben ayrım yapmadım tüm renkdaşlarımla beraber cümlemiz içinde seninde benimde diyorum
          Gecekondudan villaya geçiş yapıldı hala riv riv riv...
          Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Katılıyorum. Gök gürültüsü sesi olabilir mesela
            ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

Bize bu stad fazla nedemek o zaman. Birileri ruyalarimizda kazanamadigiz kadar para kazaniyor biz para verip destek oluyoruz guzel birseyler isteyince bize fazla diyorsunuz. Arkadasin dedigi gibi o stad size fazla bize degil
              kahramanlar bordo mavi giyer.
              komandolar viravira61.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O kale arkalarına o locaları yerleştiren kaç kişi ise yanyana dizip dizlerinin üstüne çöktürerek alınlarına birer tane öpücük kondurmak istiyorum. Kesinlikle ayık kafayla yapılacak bir iş değil o locaları oraya yerleştirmek. Madde bağımlılıkları varsa araştırılmalı.
                Insallah problem olmaz kale arkalari bildim bileli taraftar gruplari ile dolu mac aninda oturani gormedim sessiz duranida locadaki insan ondeki taraftar grubuna oturur musunuz goremiyoruz diye rica eder mi acaba.
                komandolar viravira61.

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yanlış hatırlamıyorsam konyaspor gol olduktan sonra bir de futbolcular sahaya çıkarken kartal sesi mi ne veriyodu. Biz de fırtınavari bir sesle futbolcuları sahaya çıkartıp, gol olunca uy aha ardından fırtına sesiyle güzel bir ortam yapılabilir.
                  Gol sonrası çalan müzik sesini biraz acsalar heralde ülkede en az bizimki kısık sesle çalınıyor birde maça çıkarken fırtına sesi çok etkileyici olurdu...
                  2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• fırtına kopuyor
                    komandolar viravira61.

Yorum

• images.jpg2976129_orig.jpg48196.jpgTrabzonspor avatarlari.jpg
                      biz neden kaplan amblemini kullanmıyoruz artık görsel şovlar uzerine de çalışmalar yapmamız gerekiyor tribün ü kaplayacak şekilde yıldırımların önünde kaplan resmi süper olmazmı biryandan yıldırım resimleri o ara da takım sahaya cıkacak. pankart için para bile toplayabiliriz BM olarak. ayrıca koca koca bayraklar
                      En son yancev tarafından düzenlendi; 19.02.2017, 13:38.
                      komandolar viravira61.

Yorum

• İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [ATTACH]12386[/ATTACH][ATTACH]12387[/ATTACH][ATTACH]12388[/ATTACH]
                        biz neden kaplan amblemini kullanmıyoruz artık görsel şovlar uzerine de çalışmalar yapmamız gerekiyor tribün ü kaplayacak şekilde yıldırımların önünde kaplan resmi süper olmazmı biryandan yıldırım resimleri o ara da takım sahaya cıkacak. pankart için para bile toplayabiliriz BM olarak.
                        Hayvanı rahat bırakın Her takımın hayvan maskotu olacak diye bir şey yok sonuçta. Elde Fırtına varken hem Trabzonsporla özdeşleşmiş, hem de diğer takımlardan farkli bu güzel benzetme varken lüzumu yok bence. Zorlama işleri bırakmak lazım.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Az önce akyazıdaydım, yol konusu hala sıkıntılı bişey değişmemiş, Akyazı dan çıkıp Trabzon a gitmek istiyorsanız oklarla gösterdiğim şekilde gidip, o kavşaktan dönüp tekrar Trabzon yoluna dönmek gerekiyor. Stadın önündeki sahil yolunu neden kapattılar anlamadım, şuan sadece tüneller çalışıyor.

Yorum

• stadin cimleri bir türlü düzelmiyor, onu da gectim cok is var hala daha. devir olmadiki bir türlü, kulübün alip elinden gecirmesi lazim bastan asagiya. bu haliyle hicbir albenisi yok.

Yorum

• İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bize bu stad fazla nedemek o zaman. Birileri ruyalarimizda kazanamadigiz kadar para kazaniyor biz para verip destek oluyoruz guzel birseyler isteyince bize fazla diyorsunuz. Arkadasin dedigi gibi o stad size fazla bize degil
                              Dediğim hala anlaşılmadı. Bakınız bu stad projesi taa açıklandığı zaman stadın 40000 kapasitesi az bulunmuş ortalık ayağa kalkmıştı. 61bin olsun diyenler hatta 80000 diyenler vardı hafızanızı zorlarsınız hatırlayabilirsiniz. Bir ara tartan pist olacak söylentileri vardı oda aşıldı çok şükür. ve bugün 41bin kişilik bir modern stada kavuştuk. ama bu stadı doldurmak için yönetim fedakarlık üzerine fedakarlık yapıyor passoligi bedava dağıtmaya dahi başladı. 61binlerden bahsederken şimdi 20bin kapasite için resmen seyirci dileniyoruz. yıllardır özlemini çektiğimiz stada kavuşmuşken sürekli boş tribünlere oynama tehdidi altındayız. ve maçlarda görüyoruz insafsızca koltuklara kıyıp basan tipler var. Siz belk basmadınız belki maçlarada geldiniz ama o stad o şehire yapıldı ve bu bilgiler ışığında o stad bize fazladır kim nederse desin.hem kapasite olarak hemde bütünüyle

Yorum

Dediğim hala anlaşılmadı. Bakınız bu stad projesi taa açıklandığı zaman stadın 40000 kapasitesi az bulunmuş ortalık ayağa kalkmıştı. 61bin olsun diyenler hatta 80000 diyenler vardı hafızanızı zorlarsınız hatırlayabilirsiniz. Bir ara tartan pist olacak söylentileri vardı oda aşıldı çok şükür. ve bugün 41bin kişilik bir modern stada kavuştuk. ama bu stadı doldurmak için yönetim fedakarlık üzerine fedakarlık yapıyor passoligi bedava dağıtmaya dahi başladı. 61binlerden bahsederken şimdi 20bin kapasite için resmen seyirci dileniyoruz. yıllardır özlemini çektiğimiz stada kavuşmuşken sürekli boş tribünlere oynama tehdidi altındayız. ve maçlarda görüyoruz insafsızca koltuklara kıyıp basan tipler var. Siz belk basmadınız belki maçlarada geldiniz ama o stad o şehire yapıldı ve bu bilgiler ışığında o stad bize fazladır kim nederse desin.hem kapasite olarak hemde bütünüyle
                                Sen fenerin maçını izledinmi. stad bomboş bu ülkede futbol bitti millet futboldan soğudu bi başarı varsa taraftarın var yoksa taraftar maça gelmiyo durum bundan ibaret. Ayrıca başkan yaptığı bu kıyağın meyvesini seneye alacak.
                                Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X