Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeni stadimiz hayirli olsun cok güzel stadimiz olmus .....Senol günes kompleksi olacak fakat stadin ismi bir hafta sonra degisir ........
    BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Senol günes suan gargalarin hocasi oldugu icin konusma islerine karismamistir ...acilistan sonra demecler vermis hersey olabilir gibi demec de vermis belki geri dönebilirim anlamina getirdi diye düsünüyorum .....oynamama sebebi yasi olabilir rahatsizligi olabilir Senol günes 20 yasinda degil..........40 yasinda bile kosmakta zorlananlar var ..sabir edelim bir kac gün sonra hersey netlesir stad ismi felan ........
      BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir dahakine stada gelecek devlet baskalarini sana sorsunlar dogru diyorsun.
        Cevap vermek için cevap vermenize gerek yoktu. Savunulması mantıksız bir konuyu sırf taraf olduğunuz için savunmaya çalışarak aciziyetinizi gözler önüne seriyorsunuz sadece.
        Trabzonspor sevdalısı siyasileriniz ve Katar prensiyle size mutluluklar dilerim umarım cenazelerde de bizimle birlikte olurlar.

Yorum

• Ben sizlerin aksine Mustafa Kemal Atatürk'ün resminin orda olmasına üzüldüm çünkü Stada bakıldığında Atatürkün hedeflediği Muasır medeniyetler seviyesinden bir kırıntı bile yoktu, keşke Atatürkün resminin yerine Adnan Menderes resmi falan asılsaydı yada şu geçen sene ölen Suud Kralının resmi.
          No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Şenol Güneş kendisi kariyerini Trabzonspora borçludur. Trabzonspora katkıda bulunmuş mudur? Evet katkısı vardır tabiki ama stadyuma ismi verilecek kadar da değildir. Kendisi benim idolüm değildir. Trabzonspor dendiğinde benim aklıma ondan önce başka isimler gelir. Şenol Güneş'in kendisi Trabzonspordan gidip dandik takımlarda kötü kadrolarla hiçbirşey yapamadığında yine kendisine Trabzonspor sahip çıkmıştır. Trabzonsporda adeta stajını yapmıştır. Tarihimizin en güzel kadroları kendisine sunulmuştur ama kendisi başarılı olamamıştır. Hep mazeret üretmiştir. Futbolcusundan yöneticisine başkanına kadar herkesi eleştirir. Kendisi için de maç sonlarında aslında başkalarını hedef gösterip yapmacık şekilde mağlubiyetin sorumlusu benim der. Kendisini Şenol Güneş yapan Trabzonspor kulübünü beğenmez. Daha hakkında yazacak çok şey var. Bjk-Trabzonspor maçından sonra Yusufun kırmızılık pozisyonu için söyledikleri bile stadyuma isminin verilmemesi için geçerli bahanedir. Ben böyle birisinin Trabzonspor Stadyumuna isminin verilmesini açıkçası hoş karşılamam. Zaten kendisi bir garip hallerde. Eskiden yine iyi konuşurdu az çok. Şimdi onu konuşurken görünce kanalı değiştiriyorum. Kendisi konuşurken etrafa negatif enerji yayıyor. Şimdi ben hakkında böyle düşündüğüm birisi için Stadyumumuza isminin verilmesini istemem açıkçası.

Yorum

• Şenol Güneş: "Benim için sürpriz oldu. Böyle olacağını bilmiyordm"
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• bir gurbetci olarak sunu yazmaliyim

terrör olaylarinin cirit attigi ülkede, cumhurbaskaninin güvenliksiz bir stadyumda tur atmasini yabanci spikerin yüzündeki sasirticici mimiklen sunmasini begendim günün sonunda
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kimsenin acelesi yoktu...

Güneşin hafif de olsa ısıttığı bir günde öğlede toplanırdı herkes, yapardın hamsiyi... Çalardın kemenceyi, Kazım'ı... Gün boyu eğlendirdin, neşelenirdin, kaynaşırdın.

Girerdin stadyuma kurbanını keserdin, duanı ederdin, sponsorunu açıklardın, güzel bir takımla hazırlık maçı oynardın...

Mis keyif yapardı tüm şehir!

Ama siz...

Yolu olmayan, ısıtması olmayan, suyu olmayan, interneti olmayan, gidilemeyen, dönülemeyen, durulamayan bir binada insanları işkenceye mahkum ettiniz!

Şenol Güneş'i yuhalattınız, 60 yaşındaki adamlara buz gibi havada şort giydirip şimdiki Trabzonspor'u bile yenebilecek kadronun karşısında küçük düşürürcesine sahaya attınız!

Miting tadında organizasyonunuzda kimsenin hayatında daha önce görmediği bir adamın fotoğrafını Atatürk'ün yanına koydunuz...

Disko topunun altında hocalara dua okuttunuz.

Yapacağınız, yapabileceğini iş bu sizin!

Tebrikler...

Çok güzel bir açılış oldu gerçekten de!
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Screenshot_20161219-024006.jpg

Şimdi yukarıdaki Protokolde birşeyler çok ters olmuş,
                    Türk Bayrağı, Atatürk, Rte, Katar emiri ve Binali sıralaması bana resim sıralaması olarak çok ters geldi.
                    Madem Katar Emirinin resmini illa koyacaksınız en sona koyunda Binalinin yani Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanının karizmasını çizmeyin.
                    bu arada bir küçük detay da dikkatimi çekti, Atamın yüzü Türk bayrağına dönük, Rte ve Binali nin yüzleride Katar Emirine dönük belliki Emir baya para bıraktı bu sefer.

Yorum

• Bu arada Katar Emirinin böyle anlı şanlı açılışa katılmasıyla ilgili bazı iddialar var, bunlardan biri May Tesislerinin Araplara satılması ve Trabzonspora yüklü bir meblağ ödeyeceklermis bunu Klübü ilgilendiren iddia, bir diğeri Trabzon Havalimaninı Katarlilara satmak burdan da Hükümetin cebine iyi bir para girer,
                      Son iddiada Araklı da, Arap kenti mi ne kurulacakmis, o ne demek oluyor onu pek anlamadım.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu arada Katar Emirinin böyle anlı şanlı açılışa katılmasıyla ilgili bazı iddialar var, bunlardan biri May Tesislerinin Araplara satılması ve Trabzonspora yüklü bir meblağ ödeyeceklermis bunu Klübü ilgilendiren iddia, bir diğeri Trabzon Havalimaninı Katarlilara satmak burdan da Hükümetin cebine iyi bir para girer,
                        Son iddiada Araklı da, Arap kenti mi ne kurulacakmis, o ne demek oluyor onu pek anlamadım.
                        Trabzon Araklı belediyesinin sitesinde böyle bir şey var. Turup mevkinde yapılcakmış.

Turup' için mega proje
                        Araklı’nın Turup mevkiine yapılacak proje için Dubaili iş adamları ile el sıkışan Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı’ya kazandıracakları bu proje ile şirin yöreyi dünyaya tanıtacaklarına inandığını ifade etti.
                        Araklı’nın doğa harikalarından biri olan Turup mevki gündemden düşmüyor. Bu doğa harikası alanın en iyi şekilde değerlendirilmesi için çaba sarf ediliyor. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Dubaili iş adamlarıyla sürekli temas halinde olarak Araklı’nın kaderini değiştirecek mega proje için el sıkıştı.

ARAKLI’NIN CAZİBE MERKEZİ

Turup mevkiine yapılacak projenin çizimleri gerekli mercilerle paylaşıldı. Büyük projede at çiftlikleri, hastaneler, okullar, gezi parkları, koşu yolları, teleferik, marina, lunaparklar, sahil dolgusu ve daha bir sürü dev yatırım yapılacak. Araklı’nın dönüm noktası olacak proje turizm, sosyo-kültürel, ekonomi açısından ilçeye canlılık katacak. Arapların gözdesi haline gelecek Araklı’nın tarihi dönüm noktası olacak proje için görüşmeler devam ederken konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, “Doğa harikası vadiler bulunmasından dolayı turizm açısından çok değerli bir yer burası. Denize olan kıyısı sayesinde bilim adamlarınca da tespit edilmiş bir özelliği vardır. Karadeniz bölgesinde Trabzon’un küresel ısınmadan etkilenmeyecek tek mevkisi olarak açıklanmıştır. Araklımız da Trabzon’un ikinci büyük ilçesi konumundadır.

Araklı’da birçok doğa harikası bölge bulunmaktadır. Bunları sayacak olursak; Pazarcık mevki, Yılantaş Yaylası, şifalı Mahura suyu, Turup, tarihi Zaneyer Kalesi gibi naçizane bölgeleri mevcuttur. Biz Araklımızın yüzyıl öncesini düşünerek hareket etmeyi hedef ediniyoruz. Kalıcı ve mega projelerle vatandaşlarımıza hizmet etmek istiyoruz. Bu anlamda Araklı’nın ekonomisini canlandırmak ve Araklı’yı dünyaya açmak için turizm alanlarımızı değerlendirmek istiyoruz. Turup için Armada Grup yetkilileriyle birçok kez bir araya geldik ve arazide de gerekli incelemeleri yaparak el sıkıştık. İnşallah Araklı’ya kazandıracağımız bu proje ile birlikte ilçemizi dünyaya tanıtacağız” dedi

En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.12.2016, 05:12.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadece samimi bir soru sormak istiyorum Celil Hekimoğlu ile BMN Radyo'da yayın yaptığımızda "vizyonsuz, iş bilmez, kulübü batırır, bizi geri götürür" vs. diye nutuk atarak M.Usta'yı destekleyenler ne düşünüyor çok merak ediyorum.
                          Sunu düsünüyorum daha beter olurdu ve o da ayni yalakaligi hatta daha beterini yapardi.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şu gerginliğimizi atsak artık

stadyuma gidenler, maçı izleyenler
                            öfkelerini duygularını bir kenara bırakıp atmosfer, zemin, görüş açısı, kamera, ulaşım vs. bilgiler verse...
                            Deplasmana gitmiş gibi oldum.
                            Stat ve çevresinde eksik çok.Çevdeki eksiklerin tamamlanması 6 ayı bulur bana kalırsa. Ama stadı çok beğendim. Arkadaşlarla ilk 45 dakika ağzımız açık çevremize baktık durduk. "Bunca zaman maç izlememişiz meğer" dedik.
                            O stat dolarsa baskıyla beraber çok maç alırız. Sahaya uzaklık bence biraz fazla olmuş. Yeter ki takım oynasın o statta muhteşem atmosfer olur.
                            Hamiş

Yorum

• Öncelikle saygılar herkese, yeni üyeyim fakat çok uzun süredir forumun takipçisiyim ve söylemek istediğim birkaç şey var.
                              1. SİYASET: Trabzonspor'a siyaset bulaştı, o oldu bu oldu gibi söylemler için; kusura bakmayın ama siyasetin kralını siz yapıyorsunuz burada. Yazılanlara bakınca burdaki çoğu yazılanlar sadece AKP düşmanlığından. Sevmiyor olabilirsin ama saygı göstermek zorundasın. Asıl sorun da bu zaten, ülkede parti desteklemek futbol takımı destekleme haline dönmüş ki bu da insanları karşı görüşleri insanlara karşı kin beslemeye nefret kusmaya itmektedir. "Yalamalar, yalaklar, aksporlular... " gibi bir çok kelimeler kullanılıyor. Bu söylemleri yapanların nedeni açık ve net olduğundan hiçbiriniz gelip de yok TS'a siyaset bulaştı yok o oldu yok bu bitti ayakları yapmayın net olun. Bu adamları sevmediğimden ve stadda olmalarından haz edemediğimden bu rahatsızlığım diyin eyvallah. Ama siyasi görüşünüzden dolayı TS'u bunun içine çekerek kin ve nefret dolu sözlerinizi TS'a ve sevenlerine kusmayın. İnsanlar artık birbirini desteklediği partiye , tuttuğu takıma göre seçer hale geliyor, hani birlik hani beraberlik hani SAYGI! YAZIK!

2. ŞENOL GÜNEŞ: Kimse kusura bakmasın da, kazandığımız 7 şampiyonluğun altına 6'sında futbolcu, 1'inde teknik direktör olarak imza atan biri nasıl oluyor da tarafınızdan efsane olarak görülmüyor anlamak zor gerçekten. Son 20 yılda kaç tane hoca takımın başına geldi kaçıyla Şenol Hoca harici şampiyonluk yarışı içerisinde yer aldık. Ama 1 dk sizler daha efsanesiniz değil mi; takım iyiyken stad dolar kötüyken 4-5 bin kişi gider stada kötü oyun oynayana küfür eder, ama sözde "iyi günde kötü günde sonuna kadar Trabzonsporluyuz" naraları atarsınız. Efsane çekirdekçileri söylemeye gerek yok zaten.
                              Neymiş efendim Şenol Güneş şampiyonluk yarışındaki rakibimize gitmiş. Nasıl onun ismi verilirmiş falan filan. Trabzonspor puan durumda üst sıralarda da benim mi bilgim yok. Son 5 senedir kaç kere şampiyonluk potasında olduk? 5 senedir neden ŞG geri getirilmedi takıma? Sen adama kulupte görev verme de ki, Şenol sen bir kenarda bekle yaylara çık gez biz seni bi ara takıma geri getiririz belki. OLDU! Silin ama ya ŞG'yi silin Hami'yi, Shota'yı, Ünal'ı, Tolunay'ı onu bunu herkesi silin küfür edin, İHO'nun yaptığı gibi herkesi küstürün camiaya. İnsanları bu kadar kolay silmek gerçekten inanılmaz.
                              İnşallah 50. yılda Şenol Güneş'le 8. kez şampiyon oluruz. nokta

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Valla ben mavi gömlek bordo kravat gördüm forma görmedim.

Adamı iki dakika konuşturmadılar. Tek kelam ettirmediler. Nasıl bir açılıştır bu nasıl bir övgüdür.

Tamam gardaş sen hele şurda dur senin de ismini verdik buraya. Emanet gibi.

Ben Şenol Güneş in bu durumdan haz ettiğini hiç sanmıyorum.

Teknik Direktör olarak sevmem falan filan ama doğrucudur.
                                Sanırım açılış programında konuşma listesinde ismi vardı ama ne olduysa açılışta oldu.
                                Tam görgüsüzlük aşağısı yok
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X