Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkan sponsor işine ilişkin gecen yıl Mayıs ayında "görüşmeler devam ediyor sona gelindi" diye açıklamada bulunmuştu

Hayatımda hiç böyle sona geliş görmemiştim
    Sonvari demek istemistir o Bahadir, muhtemelen yanlis anlasilmistir

Belki yakin bir zamanda sona geldi degil de döte geldi diye bir aciklama yapar. Dötvari de olabilir ,duruma göre

Sent from my VFD 700 using Tapatalk
    En son ESER tarafından düzenlendi; 08.01.2017, 02:22.

Yorum

• bu stat en fazla 10 bin kişi dolar. potansiyel kalmadı eskisi gibi . kendimizi kandırmayalım.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Konya maçı yüzde doksan Avni Aker'de.
        Veda maci mi Avni Akere?

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Keşke stad açıldıktan sonra alsaydınız biletinizi hem kesin olurdu hemde siz mağdur olmazdınız hemde bu kadar ağır konuşmamış olurdunuz.
          Ya kardesim bunlar demedimi yok adana macinda yok bilmemne macinda acilcak diye stat ? Bizde ona gore paket bilet aldik gidisi donusu belli trabzon dahil ucak bileti.

sonra ne oldu bi tane miting tadinda bir acilis yaptilar icinde trabzonlu bile nerdeyse yoktu

ee mac nerde? Mac yok.

benim hicbiseyim yok Trabzonda. Ne diye geldim o zaman Trabzona ben ?

Baskana msj atiyim medical park ta bir gunluk muayene parasini bana iade etsin o zaman.. anca zararimi karsilar.

yok boyle bisey ya. Bir tane adam akilli is yok.

Sonra agir konusunca neden konustuk oluyoruz.
          u will need justice at the end..

Yorum

• 1500 kere açılışı ertelemek ne yapacağını bilememek bile yönetimin ne kadar basiretsiz ve çapsız olduğunu gösteriyor. zavallılar resmen.

Yorum

• Gerçekten çok garip yorumlar okuyorum her konuda olduğu gibi bu konuda da...

Stadları stat yapan taraftarlardır. Trabzonspor stadyumunu stat yapan ise ne yazık ki sportif başarıdır. Biz kaç binlik stad yapacak olsaydık da bu değişmeyecekti. Belki zamanında 30bin-35bin arası bi sayı gündeme gelebilirdi de stat yapıldıktan sonra "41 bin olur mu yaaa?!!" şeklinde tepki göstermek anlamsız ve çok bilmişlikmiş gibi geliyor. Sportif başarı ruh halimizi de etkiliyor olsaydı o tepkiler de olmayacaktı sanıyorum. Proje şekillenirken de kimsenin sayı ile ilgili kuşkularını dile getirdiğini hatırlamıyorum.

Bu arada tepkiye asla karşı değilim ama tepkinin niteliğini de önemserim. Stadın eleştirilecek unsurlarından birisi şu aşamada koltuk sayısı değildir.
              En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 08.01.2017, 12:15.

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sonvari demek istemistir o Bahadir, muhtemelen yanlis anlasilmistir

Belki yakin bir zamanda sona geldi degil de döte geldi diye bir aciklama yapar. Dötvari de olabilir ,duruma göre

Sent from my VFD 700 using Tapatalk
                Kıvırmakta da Usta Eser abi, bakalım ne diyecrk? Yumlugillere bulduğu bahane gibi bir şey sallar

Yorum

• https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• samsunun yeni stadına bak çatıya bir de bize bak. bütün anadolu şehirlerine yapılan stadın aynısını bize yapmışlar. rezalet bir stat ben baştan beri beğenmedim. avni akerin üstü kapatılsa daha iyiydi.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu stadta rezil ötesi. Sıfır estetik. Kale arkalarına kurban bayramında hayvan pazari kursan siritmayacak bi mesafe var. Birde bu kapasite ne icin? Amac parti mitinglerinde degerlendirmek mi? 2. liglerden öteye gecemeyecek, gecse bile 1-2 senede tekrar alt lige dusecek bir takim icin neden bu kadar masraf, neden bu kadar rezillik? Yap 20 bin kisilik, hem kulube masraf cikarmaz hem de senin benim vergilerim bosa gitmez. Hatta arta kalan para ile baska sporlara tesvik edecek tesisler kur. Ama bunlarin amaci "bakin, bu stadi biz yaptik" demek. Bu rezilligin, kepazeligin baska bi aciklamasi yok.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• Herseyiyle berbat bir stad. Ustune bez gecirilmis, iskelet ve çimento yigini.
                        En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 08.01.2017, 13:38.
                        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                        Elazığ'lı.

Yorum

• Abi ne ruh hastaları var,stad işte nasıl yapılacak?
                          Alt tarafı beton,üst tarafı da çatı iskeleti ve hafif olması için son zamanlarda en çok tercih edilen membran yapılmış.
                          Uzay gemisi yapılsın istiyorlar.
                          • Memento mori

Yorum

• belediye nin yıllaardır devam eden inşaat sürerken raylı sistem yapmaması bence bir skandal.
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Avni Aker'de 3-4 defa veda maçı oldu belki yine olacak...Komedi filmi gibi gerçekten...Birde BJK gibi koltukları sökmüş olsaydık kulübün vay haline o zaman...

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                belediye nin yıllaardır devam eden inşaat sürerken raylı sistem yapmaması bence bir skandal.
                                Takım tutar gibi parti tutarsan böyle olur işte.. Çok daha önceleri raylı sistem konuşuldu Trabzonda o zaman hayal satmayın dediler kaale bile almadılar sonra Ofg geldi bak bu bir ihtiyaç artık bunu yapalım dediler rantabl değil dediler yapmadılar. Şimdi yapacağız ihale aşamasına getireceğiz edeceğiz yapacağız diye geçiyor.. Şimdi eskiden hayal satıyorsunuz diyen tayfa bugün helal olsun başkan Trabzon için geç bile kalınmıştı diyor.. gerçi bi dediği bi dediğini tutmayan bunu da zerre sorun etmeyen insanların çokta umrunda değil bu durum. Trabzon gelişmiş kalkınmış geç kalmış umurlarında değil seçim zamanı git oyunu bas gerisine karışma.
                                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

Yükleniyor...
                                X