Şehrimizde iki tane UEFA standardında stadyum var ve Antep maçı Rize'de. VİZYON !!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞehrimizde iki tane UEFA standardında stadyum var ve Antep maçı Rize'de. VİZYON !!!Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞehrimizde iki tane UEFA standardında stadyum var ve Antep maçı Rize'de. VİZYON !!!
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRize ne alaka onu çözemedim ben, Avni Aker'e dozerle girdiler de bizim mi haberimiz yok.kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
Stad bitti eleştiriler devam ediyor fazlaca, olacak tabi ama daha çok yapılması gereken konular üzerinde yoğunlaşmak gerekiyor oncelikle, geçen hafta sonu Göztepe Denizli maçını izledim stad küçük ama Göztepe taraftarı stadi doldurmuş buda önemli değil ama gözüme carpan şeyler herkesin üzerinde forma ve en önemlisi bütün stad 3 tribünde tek ağızdan bağırıyor du. bizimki kadar dağınık değildi bu sistemi nasıl uygulariz nasıl olacak bunu konusmamiz gerekiyor bence. Çok sayıda taraftar grubumuz var bunlar isim olarak kalsın ama tezahürat olarak tek çatı altında toplanması ve koordine edilmesi gerekir diye düşünüyorumkahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePassolig sistemini kurmak için avniakerdeki Turnikeler sokuldu zorunlu olarak yetişmez ise ikinci bir stad ismi federasyon tarafindan istendi. Rize iyi bence dostluk bağları kuvvetlenir
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep maçından önce de kupada Konya maçı var. O maç da Avni Aker'de oynanmayacak o halde.Eski Nick : @phxsuns61
Yorum
-
@mlhsh
Sısgrass.
arkadaslar turnikeler yerinde, sökülüp takilacak olanlar sadece scannerlar ve güvenlik sistemine bilisim altyapisi birlestirilecek
rizenin bildirilmesi isi garantiye almak
normalde yetismeyecek bir is yok, ama ne olur ne olmaz
500 adet bu infografik tv leri
En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.01.2017, 03:53."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntep maçından önce de kupada Konya maçı var. O maç da Avni Aker'de oynanmayacak o halde.kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePassolig turnikelerini takmak çok mu zor,işlem çok mu uzun sürüyor bilmediğimden dolayı soruyorum.kahramanlar bordo mavi giyer.
komandolar viravira61.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum