Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şehrimizde iki tane UEFA standardında stadyum var ve Antep maçı Rize'de. VİZYON !!!
    Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şehrimizde iki tane UEFA standardında stadyum var ve Antep maçı Rize'de. VİZYON !!!
      o da nereden çıktı? kaynak?
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şehrimizde iki tane UEFA standardında stadyum var ve Antep maçı Rize'de. VİZYON !!!
        Bu bilgi gerçek mi bilmiyorum ama eğer akyazı yetişmiyosa avni akerde olacağına rizede olsun bence de her ne kadar akyazıyı çok hasretle beklesemde rizedeki en son İbb maçı çok güzel olmuştu.

Yorum

• Rize'de olacağına bence Zonguldak'ta olsun maç.
          Özkan SÜMER

Yorum

• Rize ne alaka onu çözemedim ben, Avni Aker'e dozerle girdiler de bizim mi haberimiz yok.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Rize ne alaka onu çözemedim ben, Avni Aker'e dozerle girdiler de bizim mi haberimiz yok.
              Passolig sistemini kurmak için avniakerdeki Turnikeler sokuldu zorunlu olarak yetişmez ise ikinci bir stad ismi federasyon tarafindan istendi. Rize iyi bence dostluk bağları kuvvetlenir
              kahramanlar bordo mavi giyer.
              komandolar viravira61.

Yorum

• Stad bitti eleştiriler devam ediyor fazlaca, olacak tabi ama daha çok yapılması gereken konular üzerinde yoğunlaşmak gerekiyor oncelikle, geçen hafta sonu Göztepe Denizli maçını izledim stad küçük ama Göztepe taraftarı stadi doldurmuş buda önemli değil ama gözüme carpan şeyler herkesin üzerinde forma ve en önemlisi bütün stad 3 tribünde tek ağızdan bağırıyor du. bizimki kadar dağınık değildi bu sistemi nasıl uygulariz nasıl olacak bunu konusmamiz gerekiyor bence. Çok sayıda taraftar grubumuz var bunlar isim olarak kalsın ama tezahürat olarak tek çatı altında toplanması ve koordine edilmesi gerekir diye düşünüyorum
                komandolar viravira61.

Yorum

• İlk olarak yancev tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Passolig sistemini kurmak için avniakerdeki Turnikeler sokuldu zorunlu olarak yetişmez ise ikinci bir stad ismi federasyon tarafindan istendi. Rize iyi bence dostluk bağları kuvvetlenir
                  Antep maçından önce de kupada Konya maçı var. O maç da Avni Aker'de oynanmayacak o halde.

Yorum

Antep maçından önce de kupada Konya maçı var. O maç da Avni Aker'de oynanmayacak o halde.
                    ztk'da passolig zorunlu değil diye biliyorum.antep maçı passolig turnikelerinin sökülmesinden dolayı avni akerde oynanamıyor olsa dahi konya maçının oynanmasında bir sıkıntı yok.
                    Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• Passolig turnikelerini takmak çok mu zor,işlem çok mu uzun sürüyor bilmediğimden dolayı soruyorum.

Yorum

• @mlhsh
                        Sısgrass.

arkadaslar turnikeler yerinde, sökülüp takilacak olanlar sadece scannerlar ve güvenlik sistemine bilisim altyapisi birlestirilecek
                        rizenin bildirilmesi isi garantiye almak

normalde yetismeyecek bir is yok, ama ne olur ne olmaz

500 adet bu infografik tv leri

En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.01.2017, 03:53.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Zemin kitap gibi görünüyor,galiba iyice oturdu.

Yorum

Eger yetismez ise büyük ihtimal oynanma. Ama olmaz olmaz demeyin anlık değişiyor hersey. Birde tff de sorun çıkartıyor eksiklik var diye
                            komandolar viravira61.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Passolig turnikelerini takmak çok mu zor,işlem çok mu uzun sürüyor bilmediğimden dolayı soruyorum.
                              Onu sök ordan oraya tak sonra ordan da Sök tekrar geri tak birdaha Sök yeni yere tak ooo baya zor iş
                              komandolar viravira61.

Yorum

• Bu zemin olmuş bence, süper görünüyor. Bu arada etrafa bolca güvenlik kamerası koysunlar, birkaç hayvan çıkar kırar o televizyonları benden söylemesi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X