Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TS Medya (@tsmedyam) Twitter hesabının konuyla ilgili yazdıkları:

1)Yönetim takıma sponsor bulamadı. M. Usta bu açığı ve başarısızlığı kapatabilmek için elini taşın altına soktu ve MP kulübe sponsor oldu++

2) X kişiler bu durumu çok doğru bulmadı ve Usta' ya böyle bir yükün altına tek başına girmesinin doğru olmadığını söylediler++

3) Baskı altında kalan Usta birazda mecburiyetten son anda sponsorluğunu geri çekti++

4) X kişiler Ustaya biraz daha beklemesini ve takıma bir sponsor bulunacağını söylediler++

5) Anlayacağınız takım sponsor bulamadı ve Ustanın MP hamleside USTA'NIN kendisi düşünülerekten reddedildiği için şuanda sponsor yok++

6) Stadın isminin Şenol Güneş olması ani bir karar.Şuanda stada sponsor aranıyor. Başkan çaresiz ve mahçup oldğu için bir açıklama yapmadı++

7)Sponsor açıklandığında Şenol Güneş'in ismi Kompleks olarak telaffuz edilecek.

Örn. X Arena Stadı
    Şenol Güneş Kompleksi

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muharrem Başkan ‏@MuharremPasa 6 sa.6 saat önce
    Kendimle yaptığım uzun görüşmeler sonucunda, Akyazı'ya sponsor olma konusunda anlaşmaya vardım.

))

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gittik ve donduk resmen. acayip rüzgar alıyor üst tribün. ne yapıp edip bu soruna bir çare bulmalılar. zaten geç girdik stada, başkanın konuşmasına yetiştik. maç başladı, 10dk sonra artık dayanamadık çıktık.

2. sorun da trafik. rezaletti resmen. zaten mevcut yerin trafik sorunu yaratacağı çok aşikardı. inşallah tüneli, kavşakları, raylı sistemi çözüm getirir. yoksa 1-2 gider sonra o keşmekeşi gören adamın ayağı tekrar gitmez oraya.
      Bize tek bir şey lazım. Akustik gerçekten nasıldı? İstanbul takımlarının statlarını da gördüysen eğer kıyaslar mısın?
      "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• O zaman ne tikime görüşüyoruz yakında bitti sayılır benzerinde açıklama yaptın sayın Pinokyo Usta

Hükümet arap dostlarından yardım ister bi arap sponsor olur bizim yalacncı da ağzını açarak güler

Usta gideceksin bu kadar yalanın başarısızlığın bedeli olmalı
        En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 23:35.

Yorum

• Bu abi gibi olalım, dert tasa kalmaz.
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• acı ama gerçek takım dibe vurmuş iş bu halde iken bu takıma kimse sponsor olmaz bunu kabullenmeliyiz aynı şekilde göğüs reklemıda oyle orda dahi hatır gönül işleri var şunuda belirteyim şenol üneş isminide doğru bulmuyorum.

Yorum

• İlk olarak Cagdas Topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen akyazıya gelenlerin Trabzonspor taraftarı olduğunu mu zannediyorsun? Mitingten sonra stadyum boşaldı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              peki nerdeydi o stadı dolduracak gerçek TS taraftarı

neden başkalarına emanet ettiler

yoksa hava mı soğuktu

stad mı uzaktı

takım mı başarısız

yönetim mi basiretsiz

ya TS ne olacak

taraftar kimi seviyor kimi cezalandırıyor

Yorum

• Hayatımda ilk kez Trabzonsporun yeni stat acılışı nedeniyle RTE yi bile sonuna kadar dinlemeyi göze almıştım, fakat
                işim nedeniyle bu acılışı izlemek nasip olmadı, yazılanları okuduktan sonra iyikide izlememişim diyorum. Ancak kişilere kızıpta
                Trabzonsporu bıraktım, artık düşsede umurumda değil diyenleride anlamakta zorluk çekiyorum.
                insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• zamanında burada çok ağır eleştirmiştim sadri şener'i. kendisinden özür diliyorum.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

açılış var dediler geldik. dönüyoruz
                    yazıklar olsun diyecek hiç bir şey yok.
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlerleyen saatlerde kamuoyu duyurusu gireceğiz. Ne kadar ilgi olur ne kadar önemsenir orası meçhul ama... Gerçek Trabzonsporlular için.
                      Bmn ye yakisan birsey bekliyoruz..
                      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İsim sponsorluk rte den artık bezdim.
                        Stadyum hakkında konusalım. Ben canlı yayın boyunca tek bir şeye takıldım o da bu çizgilerdi. Çıkış tünelinin hizasında bir kare çektim cıkış tüneli gayet düz. Ama orta saha çizgisi bildiğimiz yamuk. Şimdi diyorum ki Kamera açısı yanlıs oldu desek ama kameranın merkezi tam çıkış tüneli hizasında. Umarım sadece çizgi yanlış çekilmiştir. Yani ben normal buluyorum böyle şeyleri artık. Alıştık

Bu da kasımpaşa stadından. Evet bu zoomlu hali ama bizdede zoomlu hali yamuk duruyordu merak etmeyin.
                        kamera yamuk konumlanmistir

o harfininde tunelinde ortasina cikiyor cizgi
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          peki nerdeydi o stadı dolduracak gerçek TS taraftarı

neden başkalarına emanet ettiler

yoksa hava mı soğuktu

stad mı uzaktı

takım mı başarısız

yönetim mi basiretsiz

ya TS ne olacak

taraftar kimi seviyor kimi cezalandırıyor
                          Ben İstanbuldan kalkıp mitinge gelemezdim kimse kusura bakmasın Trabzonspor ile ilgili açılışta en ufak birşey gerçekleşeceğini düşünmüyordum, yanılmadım. Ben görevimi son kez avni akere şikebahçe maçına gelerek yapacağım. Bu başkan da gitmeden akyazıya gelmeyeceğim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Bugün imkanı olup da stadyuma gitmeyen adam gibi adamlara selam olsun
                            En son bahadır2561 tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 23:40.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              acı ama gerçek takım dibe vurmuş iş bu halde iken bu takıma kimse sponsor olmaz bunu kabullenmeliyiz aynı şekilde göğüs reklemıda oyle orda dahi hatır gönül işleri var şunuda belirteyim şenol üneş isminide doğru bulmuyorum.
                              peki aylardır anlaştık ha anlaşacağız yalanlarını neye yormalıyız?

Yorum

• Daha katlanılabilir olması için stadyumumuzun açılışını izlemek yerine vizyona yeni giren Star Wars filmini izledim.

Trabzonspor kendi stadyumuna isim veremiyor, verilen isim Beşiktaş'ta aktif olarak teknik direktörlük yapıyorsa ölmüşüz ağlayanımız yok.
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X