İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemek ki işe yaramamış dostum baksana eskiden ayda bir bomba patlıyordu şimdi haftada bire düştü.
Inanır mısın hayatımda ilk defa Istanbul'da, burnumuzun dibindeki deplasmana maça gidemedim.
Nedeni ne biliyormusun 7 yaşındaki kızım baba gitme bomba patlayabilir dedi diye.
7 yaşındaki çocuk bile huzur ve güven ortamının kalmadığından haberdar artık.
Yani kusura bakma birader artık kimse yemiyor bunların safsatalarını.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşallah kupamızı çalan hırsızların Allah belasını versin. Birde stadyumumuza girmek nasip olmasın o hırsızlaraEn son gurur6134 tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 18:59.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru diyorsun, Vodafone Arena ve Türk Telekom Arena Kuzey Kore'de açıldı.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtaturk posterini kaldirip alelâde bir arabın resmini asanlar milli benligini yitirmis onursuzlardir
Yorum
-
[QUOTE=Sercan Keleş;1920589048]Ülkenin Cumhurbaşkanı'na ''recep'' diye bir hitap şekli olmaz. Biraz edepli olun. Cumhurbaşkanlığı makamına saygı gösterilmelidir. Edepsizliğin lüzumu yok.
neden olmazmış? recep de denir, tayyip de denir, başlarım ona da makamına da ..onun borusu türkiyede öter. ne makamı ne mevkisi,
en az fener kadar kupayı çalan bu zihniyet de suçludur, daha doğrusu çanak tutan.County of Essex
Yorum
-
İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon bir haftada onlarca şehit vermişsiz neyle açılacaktı Hadiseyle mi ?
Yorum
-
İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesu rezil acilista ki tek guzel sey kuran i kerim okunmasi onun disindaki hersey yalamalik kepazelikİlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
Yorum