Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tesisleri kendi cebinden yaptırdığı için MAY tesisleri olduğunu biliyorum. Onursallığı da bundan geliyor heralde. Hiç unutmam o zamanın parasıyla 1 milyar liraya yapılmıştı bu tesisler....

Fenerli, beşiktaşlının ismini TS statına koyuyor. Bu durumda bizim yapacağımız tek şey açılışı boykot etmek olmalı. Kendileri çalıp kendileri oynasınlar. Ayrıca Akyazı statı demeye devam ederiz.
    Ve yaşayan insanların isimlerini bir yere koymak da kibirden başka bişe değil.
    En son talsuv61 tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 09:24.

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aşağılama değil o. Aşağılamaya değer bir şey olacak ki içerikte aşağılayasın.

Yaş, seninle tartışmaya çalışırken maksimum 15-16, aynen.
      Saolasın müdür bu iyiliğini unutmam.

Yorum

• İlk olarak BERBATOV61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Saolasın müdür bu iyiliğini unutmam.
        Sitem etmeden evvel "ben neler yazmışım, nasıl yazmışım?" diye bir bak.

Cidden seni severim ama bu muhabbet kendiliğinden gelmedi buraya.
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Stat ismine ilişkin net fikrim Avni Aker şeklinde devam etmesi, değişecek ise Şamil Ekinci olması yönünde. Net.
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Şenol Güneş ismi benim bu takıma olan sevgimi olumsuz yönde etkiler. Şenol Güneş camiamızın önde gelen isimlerinden biri. Bize yaşattığı başarılar, kulübe kattığı değer ortadır.

Fakat son yıllarda olanlar efsane diye tabir ettiğimiz insanı çok değiştirmiştir. Trabzonsporlu Şenol Güneş benim için artık sadece Trabzonludur. Ve ben bu şehrin takımına uzak olan bir insanın isminin stadımıza verilmesini kabul etmiyorum. Etmeyeceğim de.

Eğer olursa; kendi özelimde bu takımı desteklemeyi bırakırım. Uğruna hayatımdan vazgeçeceğim bu takımı artık tutmam ve tutturmam. Belki saçmaladığımı düşünebilirsiniz ve ya abarttığımı.

Ama bu kadar seviyemiz düşmemişti. Paranın ve gücün esiri olmamıştık bu kadar. Formamız alın terinin, güçlülere karşı verilen mücadelenin simgesiyken şimdi rantın esiri olmuş durumda.

Bize anlatılan Trabzonspor bu değildi. Gördüğümüz yaşadığımız Trabzonspor da bu değildi.

Yorum

• Emre İSKENDER Arena olsun ya...

Trabzonluluksa var şikeye hayır diyorum.

şikecilerle bir olmadım...

Ama istanbul da yaşıyorum belki ondan sebep istemeyen olabilir...
              Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
              Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
              Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak İskender Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şenol Güneş ismi benim bu takıma olan sevgimi olumsuz yönde etkiler. Şenol Güneş camiamızın önde gelen isimlerinden biri. Bize yaşattığı başarılar, kulübe kattığı değer ortadır.

Fakat son yıllarda olanlar efsane diye tabir ettiğimiz insanı çok değiştirmiştir. Trabzonsporlu Şenol Güneş benim için artık sadece Trabzonludur. Ve ben bu şehrin takımına uzak olan bir insanın isminin stadımıza verilmesini kabul etmiyorum. Etmeyeceğim de.

Eğer olursa; kendi özelimde bu takımı desteklemeyi bırakırım. Uğruna hayatımdan vazgeçeceğim bu takımı artık tutmam ve tutturmam. Belki saçmaladığımı düşünebilirsiniz ve ya abarttığımı.

Ama bu kadar seviyemiz düşmemişti. Paranın ve gücün esiri olmamıştık bu kadar. Formamız alın terinin, güçlülere karşı verilen mücadelenin simgesiyken şimdi rantın esiri olmuş durumda.

Bize anlatılan Trabzonspor bu değildi. Gördüğümüz yaşadığımız Trabzonspor da bu değildi.
                Şenol Güneş ismini verince nasıl rantın, paranın veya gücün esiri oluyoruz gerçekten anlamak için soruyorum?

Yorum

• Komplels isminin ne olacağının çok önemi yok. Şenol Güneş yada Trabzonspor a hizmet etmiş bir insan. Aralarında ayrım yapamayız. Kimi seçerlerse seçsinler saygılı olmalıyız.

Yorum

• Hüseyin Avni Aker olsun.
                    O olmazsa Şamil EKİNCİ olsun
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Beyler boş tartışma yapiyorsunuz . Bir çocuğa ismini kim koyar anası babası koyar . Stadı devlet yaptiğina göre bırakın da babası koysun ismini . 21. Yüzyılda dozer cemili . ali kemali kimse bilmez,tanımaz hele ki genç trabzonsporlular ama şenol güneş dediler mi Trabzonu günümüz futbolunda şampiyon yapan hoca olarak bilinir sayılır sevilir . Şenol güneş olmasında bence hiç bir sıkıntı yok.

Yorum

• İlk olarak Yektaa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyler boş tartışma yapiyorsunuz . Bir çocuğa ismini kim koyar anası babası koyar . Stadı devlet yaptiğina göre bırakın da babası koysun ismini . 21. Yüzyılda dozer cemili . ali kemali kimse bilmez,tanımaz hele ki genç trabzonsporlular ama şenol güneş dediler mi Trabzonu günümüz futbolunda şampiyon yapan hoca olarak bilinir sayılır sevilir . Şenol güneş olmasında bence hiç bir sıkıntı yok.
                        Bu kadar düz mantik olabilir mi sen taksiye bindin mesela araba adamin birak seni istediği yere biraksin sanki stadi babalarinin hayrina yapmislar bu kadar teslimiyetçi güdülme meraklısı bir millet var midir acaba

Şenol güneş ismi benim takima olan bakis acimi epey degistirir bu arada

Yorum

Beyler boş tartışma yapiyorsunuz . Bir çocuğa ismini kim koyar anası babası koyar . Stadı devlet yaptiğina göre bırakın da babası koysun ismini . 21. Yüzyılda dozer cemili . ali kemali kimse bilmez,tanımaz hele ki genç trabzonsporlular ama şenol güneş dediler mi Trabzonu günümüz futbolunda şampiyon yapan hoca olarak bilinir sayılır sevilir . Şenol güneş olmasında bence hiç bir sıkıntı yok.
                          Eğer öyle ise bu alemin tanrısıda biziz. Biz olmadan Trabzonspor diye bir şey olmaz. Mantıksız mantıksız konuşuyorsunuz yemin ediyorum ya.
                          Bizim düşüncelerimizin bir önemi yoksa bu stat bize niye verildi.
                          Her hafta stada giden taraftar mı o isimi girişte görecek yoksa umrunfa bile olmayan cb mi???
                          Çıldırmışsınız.

VE İSİM TARTIŞMASINI BURADA YAPMAYIN. BUNUN İÇİN YENİ KONU AÇILDI.

Konu Başlığı: AKYAZI SPOR TESİSLERİ İSİM TARTIŞMASI.

Daha bunun farkında değilken isim tartışmak size fazla geliyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

böyle bir mantık olamaz ozaman aslın devlet oynasın o stadyumda Trabzonspor oraya gitmesse beton yığınından başka birşey değil orası

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim anlamadım cumhurbaşkanı şenol güneş ismini neden istesin ki? Şenol hoca gezi sürecinde hükümetin karşısında duran söylemlerde bulunmuştu. Ayrıca bizim kompleksin ismi için c. Başkanının isim önerisinde bulunması kadar saçma bir şey olamaz hiç bir organik bağı yok bizimle
                              İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başakşehir Stadına kulüple hiçbir bağı olmadığı halde GS'nin sembol isimlerinden ve gelecekteki hocası ve daha sonraki yıllarda belki de başkan adaylarından Fatih Terim'in ismini verdiler. Sebebi Cumhurbaşkanının bu konudaki tavsiyesi olabilir. Cumhurbaşkanı'nın has adamlarından Göksel Gümüşdağ bu muhtemel tavsiyeyi emir olarak kabul etmiştir.

Benzer bir yaklaşımla, Trabzon'un ve Trabzonspor'un sembol isimlerinden ve milli takıma dünya şampiyonasında yarı final oynatmış Şenol Güneş isminin Cumhurbaşkanı tarafından telaffuz edilmiş olması da muhtemeldir.
                              Böyle bir ihtimal var.

Yorum

• Beyler siz ülkenin durumunun farkında değilsiniz sanırım ? az reeli görün . bu ülke fermanla yönetiliyor . 2 dudak arasında herşey. bakın görün hastanede yapılacak stadın tam dibine . Haşmetli babamız yaptı stadı öyle yada böyle iyi veya kötü toki yaptı . Gerçekler nekadar acı olsada böyle

Yorum

Yükleniyor...
                                X