Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• totti hoca olsun onu da görürüz, sanki şenol güneş başka takımda futbol oynadı, başka takımı trabzonspor'a tercih etti. bir tane hoca kontenjanı var. trabzonspor'da olmayınca kenarda oturup hocayı mı eleştirseydi, gazetelerde köşe yazarlığı, tv'de yorumculuk mu yapsaydı, baskı mı kursaydı? yerim öyle efsaneliği. çalışıp, üretip, başarılı olmak yerine camiacılık mı oynasaydı? ayrıca totti roma'da kral ama şenol güneş'e yaşlandın artık bırak kaleciliği diyorlarmış. bizim camiada sevilen insanlar ya kenara çekilmiştir ya da toprağın altındadır.

ismi verilmesi çok doğru değil ama bu fırsattan yararlanarak iyi nefret kustunuz.adamı kuşa çevirdiniz. hangi efsaneden ne gibi bir eksiği var da bunlar söyleniyor? sürekli nefret üreten arkadaşlar trabzonspor'u takip etmeyi bırakacaksa çok yararı olur vazgeçtim destekliyorum.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Haklısınız da ha ben bu ismi istemiyorum deyip istifa etmişsin, ha senin diploman nerde deyip Cumhurbaşkanını zayıf yerinden vurmuşsun ikisi arasında hiç bir fark yok.
      Nazım Can,iyisin hoşsun da nerede ne kadar muhaliflik yapacağının ölçüsünü tutturamıyorsun.Bu sebeple de haklı olduğun konuda bile eline bir şey geçmiyor.
      Cumhurbaşkanının diploması olsa ne olmasa ne ki,bu adam bütün seçimlere o verilen diploma ile girmiş,eğer diploma diye bir sorunu olsa neden gitsin Cumhurbaşkanı olsun,başbakan olurken de ülkenin en güçlü siyasi figürü ve karar vericisi değil miydi?

Cumhurbaşkanının özellikle Şenol Güneş ismini önerdiğini asla düşünmüyorum ama birileri ki ben Faruk Özak'tan şüpheleniyorum,kendisini sevsem de bu tür bir şey yapmış olabilir mi,değilse affetsin,hakkına girmeyelim veya başka biri de olabilir.
      Ama Muharrem Usta ne diyordu hep söylemlerinde?Değerlerimiz,misyonumuz ve benzeri manevi şeyler,onun böyle bir emrivakiyi engelleyebileceği bir çok yol vardı ama yapamayacaksa da istifa etmeli,çünkü bugüne kadar desteklediğimiz Muharrem Usta profili bunu gerektiriyordu.

İnşallah bu yanlıştan dönülür en kısa sürede ve kabus biter.
      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşım senin kafadılere altından koltuk yapsınlar beyenmezsiniz bıktım sizi gibi insanlardan eleştiri olurda siz eleştiriden öte gidip sidik kokan H.Avni akerin tribünlerinden adam gibi bir yere geçmenin farkını anlamış deyilsiniz.
        Sabahtan beri buradayım ve sabahtan beri her şeye kolayca tav olmanı izliyorum. Bak ben şunu söylüyorum düşünce "güzel" olabilir. Düşünceler güzeldir. Düşünmek güzeldir. Yeri geldiğinde bizde düşünüyoruz ve sunuyoruz burada. Ama olay sonuç. Bu sonuç beni tatmin etmez. Benim tasarım anlayışım bu kadar aşağı değil. Kıytırık bir borunun üstüne konan üzerinde ne kadar emek olsa da (ustalarda emir kulu tabi) rezalet bir krampon heykel tasarımını ben kabul etmem.
        Ve sen hala DEĞİL'e DEYİL demeye devam et.
        *Size özel iyi geceler*
        "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

Aynen muhalefetin Vatan haini gözüyle bakıldığı bir ülkede beka sorunu hariç böyle stada isim bırakma gibi hayatı önem taşımayan konularda Cumhurbaşkanına muhalefet edip hapsi falan mı boylayalim?
          E muhalifler de akplileri vatan haini görüyor. Akpliler pkk feto komünist diye yaftaliyorsa muhalifler de çomar yobaz ışid kafalı diye yaftalıyor. Aradaki tek fark devlet güç unsurlarının akp elinde olması. Muhalifler ise maximum mobbing yapabiliyor. Bundan önceki dönemlerde de farklı tip partiler veya düşünce sistemlerinde de bunun aynısı şu anki kitleye veya bir başka kitleye yapılıyordu. Bence bu konuda muhalifler boşuna ağlıyor samimi bir iş yapmıyorlar ki bu onların suçu değil. Türkiye, siyasal ve sosyal intikam üzerine kurulu temel sebep bu. Yarın roller değişince bugünkü muhaliflerin de benzer yaklaşımlarda bulunacağı gün gibi ortada. O yüzden iki tarafın da bu konuda konuşmaya hakkı yok bence.

Bu doğru bir şey mi? Kesinlikle hayır. Bizim sorunlarımız toplum kaynaklı. Önce bunu çözmek lazım.
          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 01:28.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sabahtan beri buradayım ve sabahtan beri her şeye kolayca tav olmanı izliyorum. Bak ben şunu söylüyorum düşünce "güzel" olabilir. Düşünceler güzeldir. Düşünmek güzeldir. Yeri geldiğinde bizde düşünüyoruz ve sunuyoruz burada. Ama olay sonuç. Bu sonuç beni tatmin etmez. Benim tasarım anlayışım bu kadar aşağı değil. Kıytırık bir borunun üstüne konan üzerinde ne kadar emek olsa da (ustalarda emir kulu tabi) rezalet bir krampon heykel tasarımını ben kabul etmem.
            Ve sen hala DEĞİL'e DEYİL demeye devam et.
            *Size özel iyi geceler*
            bakış açın çağ atlamış bilim ve yenilikci olarak gözüksede aslında birşey sunan yada üreten deyil sadece eleştirme işini huy edinmiş birisin buda sana özel iyi geceler

Yorum

• Trabzon kenti sIke davasinda ne kadar dik durabildi ki kalkmis Senol Günes den dik durus bekliyoruz..??

Senol Günes bu düzenin bir parcasi olmusta Trabzonspor olmamis mi yani??
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Arsenal - Emirates Stadyum
                Afc Bournemouth - Dean Court (Dean Court kulüple alakalı bir isim değildir. Sadece muhit adı)
                Burnley FC - Turf Moor (Bu da isim gibi gozuksede alakası yoktur. Muhit adı.)
                Chelsea - Stamford Bridge
                Crystal Palace - Selhurst Park
                Everton - Goodison Park
                Hull City - The Circle
                Leicester City - King Power
                Liverpool - Anfield Road
                MAnchester City - The City of Manchester
                Manchester UTD. - Old Trafford
                Middlesbrough - The Riverside
                Southampton - St. Mary's
                Stoke City - Britannia
                Sunderland - The Stadium Of Light
                Swansea City - The Liberty
                Tottenham - White Hart Lane
                Watford - Vicarage Road
                West Brom - The Hawthorn
                West Ham - The London

Şimdi Allah aşkına bir tane isim stadı var mı ? Yani bu adamların efsaneleri yok mu? Bu takımların efsanelerini saymaya kalksak sayfalar yetmez. Nedir bu bizdeki yüceltme hastalığı anlamış değilim.

İsim hakkını sat 3 sene birine sat 5 sene başkasına sat. Trabzon Arena de Trabzonspor Arena de ne dersen de ama şahıs ismi nedir arkadaş!!!

Yorum

• Adam akp'li işte savunup duracak boş yere yazmayın

Yorum

• Şimdi ben Onazi olsam ya da ne bileyim Castillo olsam,yani Türkiye ve Trabzon'a dair bilgisi çok az olan bir oyuncu olsam mesela. Her gün antrenman yaptığım ve 2 haftada bir maç yaptığım yerin adının aynı ligde mücadele verdiğim takımın hocasının ismi olduğunu görsem ister istemez şöyle düşünürüm. "Ulan demek ki bu ülkede futbol adına benim oynadığım takım vasıfsız,etkisiz bir takım. Asıl hedef belli ki oralar. Oralara gitmem gerek" Çünkü ben göz önünde olmalıyım,futbolcuyum... Zaten İstanbul karşısında aynı koşullarla mücadele vermiyorken bir de bu aşağılık durumu yaratmanın gayesi ne anlamıyorum. Elimizde parlayanlarları İstanbul'a kaptırdığımızda da vay efendim biz nerde hata yapıyoruz diye düşünmeyelim bi zahmet.

Yorum

Geçen burda biri senin wowturkey forumunda moonface nicki ile cinsel istismar yasasını deli gibi savunduğundan bahsetti o nick cidden sana mı ait ? Yok yani o mesajı okumaman mümkün değil ki karşılık da vermedin
                      birader daha teknik direktör belli değilken sen burada deli gibi ersun yanal'ı savunuyordun, sonra bir grup ayrıldınız buradan başka forum mu ne kurdunuz, noldu, geri mi döndün?

Yorum

• İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şimdi ben Onazi olsam ya da ne bileyim Castillo olsam,yani Türkiye ve Trabzon'a dair bilgisi çok az olan bir oyuncu olsam mesela. Her gün antrenman yaptığım ve 2 haftada bir maç yaptığım yerin adının aynı ligde mücadele verdiğim takımın hocasının ismi olduğunu görsem ister istemez şöyle düşünürüm. "Ulan demek ki bu ülkede futbol adına benim oynadığım takım vasıfsız,etkisiz bir takım. Asıl hedef belli ki oralar. Oralara gitmem gerek" Çünkü ben göz önünde olmalıyım,futbolcuyum... Zaten İstanbul karşısında aynı koşullarla mücadele vermiyorken bir de bu aşağılık durumu yaratmanın gayesi ne anlamıyorum. Elimizde parlayanlarları İstanbul'a kaptırdığımızda da vay efendim biz nerde hata yapıyoruz diye düşünmeyelim bi zahmet.
                        Peki şöyle bir şey olabilir mi ezeli rakipleri öyle iyi bir teknik adam çıkartmış ki adamlar kendi takımlarına hoca yapmış ve buna göz yumuyorlar... Ama fikrin değişik ve güzel bence en yanlış zamanda yapılıyor bu iş...
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• stadin ic kisimlari cidden cok kötü. yani rakip oyuncu olsam etkilenmem hatta gülerim, bizim oyuncularin da boynu bükülür.

bastan asagi elden gecirilip yenilenmeli. modernlesmeli.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Rakip takım teknik direktörünün ''Kendi Penceresinden Bakması'' kadar doğal ne var?

Bugün sen bile X bir takımı yönetip Trabzonspor'a karşı maç yapsan şu an olduğun gibi konuşmazsın.
                            Kendi takımına dikkat eder, kendi pencereden bakarsın. Bunu takılmaman lazım.
                            O röportaj konusunda polemiğe girmeyeceğim. Artık herkesin anladığı kendine...

Ama adam o konuşmanın ertesi gün çıkıp sözlerinin yanlış anlaşıldığını açıklamışsa daha neyi konuşuyoruz?
                            Neyin hesabını güdüyoruz? O yüzden herkes dilediğini düşünebilir. Benim düşündüğüm de beni bağlar.
                            Sizin düşündüğünüz de sizi bağlar. Belki de gözleri hiç açılmamış olan sizsiniz(?) Kim bilir...
                            Siz söylüyorsunuz işte rakip teknik direktörü. Kaldı ki bu adam yıllarca adaletten bahsetmiş bir adam. Görmedik mi haksız penaltılarda penaltı yok diye hakemi uyaran futbolcuları? Onların günahı neydi? Onları yüceltmedik mi doğruyu yaptıkları için? Şimdi ne oldu? Haksızlığa sessiz kalan Şenol Güneş olunca mı kurallar değişiyor? Ses çıkarmasını da geçtim, hak ettik demeden bitiremez miydi o konuşmasını? Bal gibi de bitirebilirdi ama bitirmedi işte. Hakemle aldığı maçta hak ettik dedi. Benim bildiğim efsane olmuş birisi o efsane olduğu takıma karşı böyle bir şey söyleyemez. Yıllarca adalet diye ortalıkta dolanan, edebiyat yapan birisi haksızlığa sessiz kalamaz. Ama artık haksızlığın karşısında değil kendisi. O yüzden normal görüyorum. Artık haksızlar binasına geçti oradaki pencereden bakıyor. O yüzden de zaten ismi verilmemeliydi. Yoksa istediğini yapsın, bu saatten sonra beni alakadar etmez. İsterse gitsin büyük şikecilere teknik direktör olsun kendi bileceği iştir. Şu yazdığınız yorum bile aslında kendi savunduğunuz şeyi çürütüyor ama göremiyorsunuz işte.

Yorum

• Yav hala stad ismi diyenler var SPOR KOMPLEKSİNİN İSMİ ŞENOL GÜNEŞ OLDU. Bence yapılmasa daha iyi olurdu bir Kazım koyuncu ismine çok itiraz gelmezdi yada H. Avni aker ismide kalabilirdi yani Şenol hocanın ismini bende istemiyorum ama yapıldı diyede takıma küsmenin sanki terörist vatan haini bir isimmiş gibi aşırı tepki verilmesinide abartılı buldum.

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arsenal - Emirates Stadyum
                                Afc Bournemouth - Dean Court (Dean Court kulüple alakalı bir isim değildir. Sadece muhit adı)
                                Burnley FC - Turf Moor (Bu da isim gibi gozuksede alakası yoktur. Muhit adı.)
                                Chelsea - Stamford Bridge
                                Crystal Palace - Selhurst Park
                                Everton - Goodison Park
                                Hull City - The Circle
                                Leicester City - King Power
                                Liverpool - Anfield Road
                                MAnchester City - The City of Manchester
                                Manchester UTD. - Old Trafford
                                Middlesbrough - The Riverside
                                Southampton - St. Mary's
                                Stoke City - Britannia
                                Sunderland - The Stadium Of Light
                                Swansea City - The Liberty
                                Tottenham - White Hart Lane
                                Watford - Vicarage Road
                                West Brom - The Hawthorn
                                West Ham - The London

Şimdi Allah aşkına bir tane isim stadı var mı ? Yani bu adamların efsaneleri yok mu? Bu takımların efsanelerini saymaya kalksak sayfalar yetmez. Nedir bu bizdeki yüceltme hastalığı anlamış değilim.

İsim hakkını sat 3 sene birine sat 5 sene başkasına sat. Trabzon Arena de Trabzonspor Arena de ne dersen de ama şahıs ismi nedir arkadaş!!!
                                Olay stad ismi değil zaten kompleks ismi.

Galatasarayın Ali Samiyen Spor Kompleksinin içerisinde. Turk Telekom Arena var mesela.
                                Ama Kimse Ali Sami yen demiyor. TT arena diyor bizde de durum aynı olacak belkide stad ismimiz sponsor belkide Fırtına olacak. Ama elin gs si Ali Samiyeni Bir şekilde yaşatırken biz niye H.Avni Aker i yaşatamıyoruz.
                                "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

Yükleniyor...
                                X