totti hoca olsun onu da görürüz, sanki şenol güneş başka takımda futbol oynadı, başka takımı trabzonspor'a tercih etti. bir tane hoca kontenjanı var. trabzonspor'da olmayınca kenarda oturup hocayı mı eleştirseydi, gazetelerde köşe yazarlığı, tv'de yorumculuk mu yapsaydı, baskı mı kursaydı? yerim öyle efsaneliği. çalışıp, üretip, başarılı olmak yerine camiacılık mı oynasaydı? ayrıca totti roma'da kral ama şenol güneş'e yaşlandın artık bırak kaleciliği diyorlarmış. bizim camiada sevilen insanlar ya kenara çekilmiştir ya da toprağın altındadır.
ismi verilmesi çok doğru değil ama bu fırsattan yararlanarak iyi nefret kustunuz.adamı kuşa çevirdiniz. hangi efsaneden ne gibi bir eksiği var da bunlar söyleniyor? sürekli nefret üreten arkadaşlar trabzonspor'u takip etmeyi bırakacaksa çok yararı olur vazgeçtim destekliyorum.
ismi verilmesi çok doğru değil ama bu fırsattan yararlanarak iyi nefret kustunuz.adamı kuşa çevirdiniz. hangi efsaneden ne gibi bir eksiği var da bunlar söyleniyor? sürekli nefret üreten arkadaşlar trabzonspor'u takip etmeyi bırakacaksa çok yararı olur vazgeçtim destekliyorum.
Yorum