Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." bizim Trabzonspor'muzdu.

Bu da reel gerçekler ışığında modaya uyup övünç duyduğunuz sizin Trabzonspor'unuz.

Bu gurur size ait uşaklar.
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Katar emiri için abartılı şov görüyorum, mutlaka bir sebebi olmalı. Büyük bir yatırım mı söz konusu acaba, kulübü mü satın aldı adam ne alaka yani, fotolar felan asılıyor ? Katar konusu bende merak uyandırdı, bakalım ne çıkacak altından. Aşırı ilgi alaka var, boşuna gelmedi ya çıkar kokusu. Bizle alakası ne onu merak ediyorum.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• şu stat işinde istemediğimiz ama yapılmayan başka ne kaldı cok merak edıyorum dogrusu...
        TRABZONSPOR BİZİM HAFTA SONU EĞLENCEMİZ DEĞİL HAYAT FELSEFEMİZDİR AĞALAR... MATEMATİK ASLA YALAN SÖYLEMEZ 61>34

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Katar emiri için abartılı şov görüyorum, mutlaka bir sebebi olmalı. Büyük bir yatırım mı söz konusu acaba, kulübü mü satın aldı adam ne alaka yani, fotolar felan asılıyor ? Katar konusu bende merak uyandırdı, bakalım ne çıkacak altından. Aşırı ilgi alaka var, boşuna gelmedi ya çıkar kokusu. Bizle alakası ne onu merak ediyorum.
          Büyük ihtimalle üst düzey bir yatırım gelecek. Qnb bunun bir ayağı...

Bir ara stat sponsorluğu için Qatar Foundation ismini duymuştum.
          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 16:22.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bir de Katarlılar niye geliyor stat için de sponspor mu olacaklar.Eğer tek QNB ve forma sponsorluğuysa bu kadar hazırlık da anlamsız olur
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Sayın Ahmet Nur Çebi ve Fikret Orman içinde alkış kopmasını bekliyorum Trabzon halkından
              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Keşke o teşekkürler pankartları yerine Avni Akerdeki Şampiyon Trabzonspor yazılıp 7 kupa konulsaydı cesaret ister tabi,bakalım 2010-11 ile ilgili pankart hazırlayan gruplar var mı varsa içeri alınır mı
                Güven, özveri ve tecrübe ister. Sen dua et te bu manzaralardan gurur duyanlar geri kalan 6'sını da fenere vermiyorlar...
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

Bir de Katarlılar niye geliyor stat için de sponspor mu olacaklar.Eğer tek QNB ve forma sponsorluğuysa bu kadar hazırlık da anlamsız olur
                  Hangi uçakla geldi bu Katarlılar?
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Bugün bir çok "Trabzonsporlu"nun "inşallah şak şakta bir aksilik olmaz, yoksa büyüğümüz Trabzon şehrine çok kızar" diye düşündüğünü tahmin etmek zor değil.
                    Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Adama sanki doğu Karadenizi satacaklar yapmadıkları yalakalık kalmadı, bi de resmini asmadıkları kalmıştı. Büyük utanç.
                      Bakalım neler çıkacak bunun altından. Yöremize yönelik bir hamle mi yoksa Türkiye katar ilişkilerine mi
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Federasyon başkanı ve aziz yıldırım posterleri eksik olmamış bu .d
                        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Herşeyi değiştirmişken takımın adınıda Trabzon Jimlastik Kulübü yapalım. TJK ))
                          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hangi uçakla geldi bu Katarlılar?
                            Direk Qatar yazıyordu uçakta özel uçakla arabalarını falan getirdiler çıkıp 10 sezon sponsoruz 100m euro derlerse eyvallah başımızın üstünde yerleri var da 2.5m $ göğüs sponsorluğuna bu kadar karşılama olmaz herhalde
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Direk Qatar yazıyordu uçakta özel uçakla arabalarını falan getirdiler çıkıp 10 sezon sponsoruz 100m euro derlerse eyvallah başımızın üstünde yerleri var da 2.5m $ göğüs sponsorluğuna bu kadar karşılama olmaz herhalde
                              Bizimle ilgisi olmayabilir de direk Trabzon'a bir yatırım olabilir.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Eğer Şenol güneş bugün konuşup; bir yandan Trabzonsporun 7. şampiyonluğunu yasadığımız Avni Aker stadyumundan ayrılığın hüznünü yaşıyor diğer yandan yeni şampiyonluklar için yelken açılan bir yere ismimin verilmesinin gururunu taşıyorum mealinden bir açıklama yaparsa anasının ak sütü gibi o isim hakkı helal olsun
                                Ama bunu Cb nin olduğu bir ortamda yapmak YÜREK ister.
                                Ben ŞG'de o yüreğin olduğuna inanmıyorum.
                                NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                                https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                                Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X