Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Onu o zaman ''Şenol Güneş'' ismini isteyenlerle tartışacaksın benimle değil. Kapiş? (Kızmaca yok)

Dersine iyi çalışmıyorsun. Kitaplarını okumuyorsun. Sonra kimin hangi ismi istediğini karıştırıyorsun

Bu arada bu siyasi yaftalama gayretlerin yemiyor Nazım Can, yemiyor. Ne kadar çırpınsan da olmuyor

Bırak artık bu Akp, Chp, Mhp, XWZ gibi tuhaf yakıştırmaları. Merak ediyorsan söyleyeyim.

Her şeyden önce ben ''Özgür Bir İnsanım''. Kendini dar kalıplara hapsedecek kadar ''Aptal'' değilim.
    Geçen burda biri senin wowturkey forumunda moonface nicki ile cinsel istismar yasasını deli gibi savunduğundan bahsetti o nick cidden sana mı ait ? Yok yani o mesajı okumaman mümkün değil ki karşılık da vermedin
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      waoooww uvvv
      Arkadaşım senin kafadılere altından koltuk yapsınlar beyenmezsiniz bıktım sizi gibi insanlardan eleştiri olurda siz eleştiriden öte gidip sidik kokan H.Avni akerin tribünlerinden adam gibi bir yere geçmenin farkını anlamış deyilsiniz.

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cumhurbaşkanımızın isim önermesinde bi sıkıntı yok. Gayet normaldir isim önermesi.
        Herkesin isim önerme hakkı var ama son kararı taraftar vermelidir. Önemli olan burası.

Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bela veya küfür olarak tepki gösterilmesini onaylamam ama anlayabilirim,çünkü bu büyük bir hayalkırıklığı oldu insanlar için,özellikle Trabzonspor'u başarı veya kupaları için değil de misyonu ve değerleri nedeniyle sahiplenen Trabzonlu olmayan taraftarlarımız için çok büyük bir şok,beni ise en çok ya bu adamlar biye bu kadar büyük tepki veriyor diye hayıflananlar,onlara olaya tamamen Fransız kalmışlar,tuttukları takımdan ve değerlerinden haberleri yok.
          Düşüncelerine saygı duyarım fakat katılmıyorum renktaş...
          Duygularımızı çok fazla abartıyoruz. Eleştirmeyi tepkiyi dile getirmeyi bilmiyoruz diyorum sen bana Fransız kalmış diyorsun.
          Tuttuğum takımdan haberimin olmadığını iddaa ediyorsun fakat aslında hakkımda hiç bir şey bilmiyorsun.
          Ağasarlı_61

Yorum

• Aşağılık Kompleksi olsun ismi herkes rahatlasın bence.
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Orada protesto edilse heralde ya linc edilirler ya da hapse girerler. Ne yahudilikleri kalir ne ermenilikleri kalir. Fetocu dis mihrak pkkli falan hepsini sayarlar heralde.
              Oyuzden protestoya gerek yok.
              Arkadasin dedigi gibi goklerden gelen karar varken cok da seyetmemek lazim.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yok, onlar buradan eleştirmeyi tercih ediyorlar. İcraata gelince ortada yoklar.
                Arenayı her zaman çok eleştirdikleri o insanlara bırakmayı tercih ediyorlar.
                Kendi tanımlamaları ile ''Kefenliler'' diye aşağıladıkları insanlara arenayı terk edip kaçıyorlar.
                Sonra da buralardan verip veriştiriyorlar.

Gel sen de sahip çık, gel arenayı o eleştirdiğin adamlara bırakma, gel yahu gel...
                Niye burada kalıyorsun? Niye mücadele etmiyorsun?
                Peki Türkiye Cumhuriyeti sınırları içersin de İktidarın olduğu kadar Muhalif kesiminde fikirlerini özgürce söyleyebildikleri bir ortamin olduğuna inanıyor musun, yani yukarıdaki mesajı inanarak mi yazdın cidden çok merak ettim

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cumhurbaşkanımızın isim önermesinde bi sıkıntı yok. Gayet normaldir isim önermesi.
                  Herkesin isim önerme hakkı var ama son kararı taraftar vermelidir. Önemli olan burası.
                  Cumhurbaşkanı isim önerir de onun dediği olmazsa ne olur?Doğrusu bu ya ülkenin en tepesindeki insan ve bu kompleksin yapımında emeği olan birisi önerirse ne yapabiliriz?
                  Ya araya aracılar sokarız ki elimizde Berat Albayrak gibi gerçek manada bir Trabzonsporlu bakan var,durumu anlatırız ya da ben bunu kabul edemem der istifa ederiz.
                  Şahsen ben eğer bu kararı değiştiremiyorsam istifa ederdim başkan olarak,çünkü bugün o komplekse en son ismi verilecek kişi Şenol Güneş ismidir,değerlerimizi para için satan biri olarak çocuklarımız için büyük bir kötü örnektir.
                  • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Orada protesto edilse heralde ya linc edilirler ya da hapse girerler. Ne yahudilikleri kalir ne ermenilikleri kalir. Fetocu dis mihrak pkkli falan hepsini sayarlar heralde.
                    Oyuzden protestoya gerek yok.
                    Arkadasin dedigi gibi goklerden gelen karar varken cok da seyetmemek lazim.
                    Aynen muhalefetin Vatan haini gözüyle bakıldığı bir ülkede beka sorunu hariç böyle stada isim bırakma gibi hayatı önem taşımayan konularda Cumhurbaşkanına muhalefet edip hapsi falan mı boylayalim?

Yorum

• Bakın ben hep aynı şeyi söylüyorum siz siyasi kişiliklerinizden sıyrılamıyorsunuz adam yaptı yapıyor okadar yatırım yaptılar gelip onun propagandasını herhalde yapıcaklar kaldıki ben ne stadın etrafında nede içinde birtane akp bayragı filaması görmedim sadece RTE ATATÜRK ve B.Yıldırımın resimleri var Emek işcinin övgü yaptıranındır bu felsefeyi benimseyen adam hiçde garip karşılamaz bu olayları arkadas CHP yada MHP gitsin yaptırsınlar birşeyler onlarda yapsın kendi propagandasını ne güzel işte biz kazanırız iş yapan götürür işi boş konuşup ocuyum bucuyum diyen olmaz.

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Düşüncelerine saygı duyarım fakat katılmıyorum renktaş...
                        Duygularımızı çok fazla abartıyoruz. Eleştirmeyi tepkiyi dile getirmeyi bilmiyoruz diyorum sen bana Fransız kalmış diyorsun.
                        Tuttuğum takımdan haberimin olmadığını iddaa ediyorsun fakat aslında hakkımda hiç bir şey bilmiyorsun.
                        Yanlış anlamışsın beni,sizi kastedmedim,bazı arkadaşlar var,neden bu kadar büyük tepki gösterildiğini anlayamamış halen.Yoksa siz bjk ile anlaştığında benim için efsaneliği bitmişti diye olaya son noktayı koymuşsunuz.
                        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Cumhurbaşkanı isim önerir de onun dediği olmazsa ne olur?Doğrusu bu ya ülkenin en tepesindeki insan ve bu kompleksin yapımında emeği olan birisi önerirse ne yapabiliriz?
                          Ya araya aracılar sokarız ki elimizde Berat Albayrak gibi gerçek manada bir Trabzonsporlu bakan var,durumu anlatırız ya da ben bunu kabul edemem der istifa ederiz.
                          Şahsen ben eğer bu kararı değiştiremiyorsam istifa ederdim başkan olarak,çünkü bugün o komplekse en son ismi verilecek kişi Şenol Güneş ismidir,değerlerimizi para için satan biri olarak çocuklarımız için büyük bir kötü örnektir.
                          Haklısınız da ha ben bu ismi istemiyorum deyip istifa etmişsin, ha senin diploman nerde deyip Cumhurbaşkanını zayıf yerinden vurmuşsun ikisi arasında hiç bir fark yok.

Yorum

• Bir şehir bir takım gözlerimizin önünde eriyor dur diyemiyoruz

Yorum

• İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hani hakemle bizi yenip, sonra da utanmadan çıkıp hak ettik diyen adamın niyetinden şüphe ettiğim için utanmalıyım öyle mi? Şenol Güneş'in söyledikleri çok net. Siz kafanızdaki görüntüye ters düştüğü için bunu göremiyorsunuz. Eğer sen bir takımı şampiyon yapmışsan milletin şampiyon yapamadı eleştirilerine haklı demezsin. Kutlamadım demek ayrı, takım şampiyon yapamadı eleştirilerine haklı demek ayrı. Bu kadar basit bu olay. O açıklamasına kadar sizin şu durumunuzdan farklı değildim ben de. Kendisini aşırı derecede severdim. Belki de şu an bu kadar nefret ediyor olmamın sebebi de bu. Aldatılmış gibi hissediyorum kendimi. Ve sizin gibi gözleri hala açılamamış insanları görünce de üzülüyorum.
                              Şenol Güneş'in arkasında yönetici durmamış olması benim sorunum mu? Benim kendisini seviyor olmamın sebeplerindendi o günlerdeki duruşu. Ama bugünkü Şenol Güneş'le o günkü aynı değil. Belki de aynı kişiydi ama en azından dışarıya sunduğu görüntü aynı değildi. Şu an kendisi de karşı durduğumuz düzenin bir parçası. Ayrıca o gün ''Ülkeyi ve Futbolu Yönetenlere Güvenmiyorum'' dedi. Bugün o güvenmediğinin talimatıyla komplekse adı veriliyor. Hayat ilginç gerçekten.

Rakip takım teknik direktörünün ''Kendi Penceresinden Bakması'' kadar doğal ne var?

Bugün sen bile X bir takımı yönetip Trabzonspor'a karşı maç yapsan şu an olduğun gibi konuşmazsın.
                              Kendi takımına dikkat eder, kendi pencereden bakarsın. Bunu takılmaman lazım.
                              O röportaj konusunda polemiğe girmeyeceğim. Artık herkesin anladığı kendine...

Ama adam o konuşmanın ertesi gün çıkıp sözlerinin yanlış anlaşıldığını açıklamışsa daha neyi konuşuyoruz?
                              Neyin hesabını güdüyoruz? O yüzden herkes dilediğini düşünebilir. Benim düşündüğüm de beni bağlar.
                              Sizin düşündüğünüz de sizi bağlar. Belki de gözleri hiç açılmamış olan sizsiniz(?) Kim bilir...

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Geçen burda biri senin wowturkey forumunda moonface nicki ile cinsel istismar yasasını deli gibi savunduğundan bahsetti o nick cidden sana mı ait ? Yok yani o mesajı okumaman mümkün değil ki karşılık da vermedin

Bu forumda benden bir alıntı yapılmadı. O mesajı da okumadım. Nerede yazıldı? Kim yazdı? Bilgim yok.
                                Diğer sitede yazdıklarım orada duruyor. Yasayı onaylamış mıyım git oku. Spekülasyonda sınır tanımıyorsunuz

O yasanın tecavüzcüleri savunmak amaçlı çıkarılmadığını, hiç bir devletin böyle bir şey yapmayacağını söyledim.
                                Fakat yasanın iyi niyetli olsa bile mevcut hali ile içinde boşluk olduğunu, bu şekilde çıkmasının sıkıntıya neden olacağını söyledim.

Ayrıca bunun şu anki konu ile ilgisi nedir?
                                En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 01:37.

Yorum

Yükleniyor...
                                X