Stadyumun isminin muhakkak bir kişinin adı soyadı mı olması gerekiyor?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Erdoğan isim teklif etmişti, Trabzonspor'da stad için son karar verildi
Trabzonspor yönetimi, yeni yapılan Akyazı Spor Kompleksi'nin adını "Şenol Güneş Spor Kompleksi" olarak belirledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Şenol Güneş'in ismini tavsiye etmişti.
Hadi hayırlı olsun...Yine siyaset karşısında ezildik..Şenol güneş ismi olmasın demiyorum hatta siyasi bi görüşümde yok ama hep siyasi konularda eziliyor bu kulüp...
Yorum
-
Muharrem Başkan taraftar psikolojine hakim bir profil izlenimi vermedi. Cumhurbaşkanı ya da Spor Bakanı Şenol Güneş ismini önerdiğinde "tüm kavgaları bir kenara bırakarak Şenol Hoca'ya hakkını teslim etmiş oluruz. İleride de bize gelir" filan diye naif düşüncelere kapılmış olabillir.
Oysa taraftar her şeyi hesap ediyor. Biz kulübü aradığımızda telefona cevap veren olmuyor. Maillere de dönüş yok. BMN yönetiminden istirhamım şudur: Burada son 20-30 sayfada yazılan taraftar yorumlarını maddeler halinde yönetime iletiniz. Başka bir kulübün hocasının ismini stada vererek taraftarı ezdirmesinler. Şenol Güneş bugün uygun isim değil. Gün gelir stada ismini vermek işin şartlar olgunlaşırsa o zaman veririz desinler.
Yorum
-
s.g. istemeyenler olarak maalesef bir azinligiz
10- 15 dakika sosyal medyayi gezen görebilirki millet kefenini hazirlamis sg kompleksini heycanla bekliyor
bu konuya muhalifet bile olmayi basaramadik, artik her sey baskan ve yk nin düsüncelerine kaldi gibi.
gurbette yasayan bir Trabzonsporlu olarak azinlik gruplarda bulunmaya alisigim, ama bu konuda koyuyor insana.
ins. yönetim bu hatayi yapmaz.
İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuharrem Başkan taraftar psikolojine hakim bir profil izlenimi vermedi. Cumhurbaşkanı ya da Spor Bakanı Şenol Güneş ismini önerdiğinde "tüm kavgaları bir kenara bırakarak Şenol Hoca'ya hakkını teslim etmiş oluruz. İleride de bize gelir" filan diye naif düşüncelere kapılmış olabillir.İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Oysa taraftar her şeyi hesap ediyor. Biz kulübü aradığımızda telefona cevap veren olmuyor. Maillere de dönüş yok. BMN yönetiminden istirhamım şudur: Burada son 20-30 sayfada yazılan taraftar yorumlarını maddeler halinde yönetime iletiniz. Başka bir kulübün hocasının ismini stada vererek taraftarı ezdirmesinler. Şenol Güneş bugün uygun isim değil. Gün gelir stada ismini vermek işin şartlar olgunlaşırsa o zaman veririz desinler.
bmn yönetimi s.g olmasini ister, s.g konularinda kararlari hep oy birligiyle s.g. lehine oluyor...
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol hocaya sorsalar belki kendide istemeyecek böyle bir şeyi ama birileri çoktan kararını vermiş ne yazık kiBurada en masum insan Şenol Güneş.
vermeselerde olur diyor
beyefendi zaten TrabzonspormusEn son selcuk tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 11:10."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ya yok artik diyorum burada senol gunes ismini zikredenlerin bunu sadece biat ettikleri siyasinliderin agzindan cikmis olqrak lanse edilmesine bagliyorum. Bunjn baska bir aciklamasi olmaz. Oranin adi bellidir. Huseyin Avni Aker dir. Ha vasiyet var ortada derseniz. Samil ekinci olur firtina olur ama senol gunes olmaz
Ona gelene kadar cok efsane var.Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
Şenol hocaya sorsalar belki kendide istemeyecek böyle bir şeyi ama birileri çoktan kararını vermiş ne yazık kiBurada en masum insan Şenol Güneş.
Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdoğan isim teklif etmişti, Trabzonspor'da stad için son karar verildi
Trabzonspor yönetimi, yeni yapılan Akyazı Spor Kompleksi'nin adını "Şenol Güneş Spor Kompleksi" olarak belirledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Şenol Güneş'in ismini tavsiye etmişti.
Hadi hayırlı olsun...Yine siyaset karşısında ezildik..Şenol güneş ismi olmasın demiyorum hatta siyasi bi görüşümde yok ama hep siyasi konularda eziliyor bu kulüp...Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
Yorum