Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Üstadım çimin oturup oturmaması olay değil zaten. Olay , çiminde bir canlı olduğu ve onunda bazı bakteri ve mikroplardan etkilendiği. Umarım anlatabiliyorumdur.
    Hocam, çim zemine işledikten ve en az bir kez biçildikten sonra üzerinde gezinebilir hatta yatılabilir. Ki üzerinde futbol oynanacak zaten.
    Sorun şu, bu çimler artık olgunlaştımı? Eğer olgunlaşmışsa üzerinde gezilmesi de mahsur yoktur kanımca.
    Yok hala daha sallantıtaysa çimler , bu fotoda gözükenler sıkıntı olur bu bir gerçek.
    TRABZONSPOR

Yorum

• Çim açılıştan sonra biçilir büyük ihtimalle.

Yorum

• Çimler toparlamış olur..Günden güne daha iyiye gidiyor gibi zaten..Demek ki bu yüzden devre arası beklenilecek.Belki şb maçıyla bir hava yakalanabilirdi ama eksikleri tamamlayıp,yeni transferlerle stadı açmak daha mantıklı.
        Anlaşılan sponsorluk için de biten birşey yok,uğraşılıyor daha.

Bu arada sahaya giriş koridorundaki çalışmalar biraz amatörce olsa da hiç yoktan iyidir.Fakat o kalorifer,pvc borular filan cidden hiç şık durmuyor.Tavanda aynı şekilde..Soyunma odasının tavanı da öyle.Misal olarak başkanlık locasının tavanı gayet hoş yapılmış..Demekki isteyince yapılabiliyor.

Tribünlerin sahaya uzak olması,4 çıkış kapısı,branda giriş tüneli ve stadyumun içindeki farklı bordo mavi tonları diğer eksiklikler bana göre...

Burada bazı arkadaşlar biz eleştirince kızıyor ama eleştiriler sayesinde stadyumda düzeltilen bir çok şey oldu.Kötülemek için değil,daha iyi olsun istediğimiz için söylüyoruz.
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Açılış programından haberi olan varmı.

Sahanın ortasına sahne kurulacaksa ve çimler dediğiniz gibi daha zamana ihtiyacı var pozisyonundaysa geçmiş olsun.

Stad açılışı diye rte miting yapacak gibi geliyor bana.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çimlere basana kızıyorduk değil mi?

Bakan Akif Çağatay Kılıç, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani'nin katılımı ile açılışı yapılacak olan Akyazı Stadına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

Mustafa yumlu zeki yusuf muhammet aytac ve turevleri basicagina onlar bassin sorun yok

Yorum

• fener maçında ceza almayız inş..
              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Program doğruysa açılışta gösteri maçı yapılacakmış. Çimlerin işi bitti demek kimnn

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şehir ve Bölge Planlamaya giriş 101
                  Kent Ekonomisi
                  Kent Sosyolojisi
                  Bölge Planlama

Bu saydığım derslerin hepsini lisans zamanında okumuştum ve yazdıklarınız üstteki iki mesajınızda dahil Trabzon kenti özelinde bu derslerin özeti gibi.
                  Sizi gerçekten şahsım adına nacizane takdir ediyorum.
                  Malesef bu yazdığınız gerçekleri bilmek, ama bunu aynı şehirde aynı havayı doğayı paylaştığın insanlara yarın öbürgün bir felaket olmaması adına anlatmaya çalışmak, anlattıkça vatan haini ya da istemezükçü ilan edilmek kadar acı.
                  Teşekkür ederim.
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam, çim zemine işledikten ve en az bir kez biçildikten sonra üzerinde gezinebilir hatta yatılabilir. Ki üzerinde futbol oynanacak zaten.
                    Sorun şu, bu çimler artık olgunlaştımı? Eğer olgunlaşmışsa üzerinde gezilmesi de mahsur yoktur kanımca.
                    Yok hala daha sallantıtaysa çimler , bu fotoda gözükenler sıkıntı olur bu bir gerçek.
                    Usta bak. Ya okuduğunu anlamıyorsun. Ya da benim yazdığımı okumayıp cevap yazıp saygısızlık yapıyorsun. Çimler oturdu orada sorun yok üstünde piknik yapılıp yediklerini eritmek için voleybol, futbol oynanır zaten.
                    Olayı anlamamak için ısrar ediyorsunuz adeta.

Lazio veya napoli tam olarak hatırlamıyorum geçtiğimiz sezonlarda oynadığı çimi değiştirmek zorunda kaldı.
                    NEDEN??
                    Çünkü çim mantar kaptı bakteri oluştu. Biz orasındayız daha kaç kere yazalım ben anlamadım. Şimdi diyeceksiniz ki e kaç kişi bastı bişey olmadı. Onun cevabıda çok az yukarıda veya 1 sayfa geride. Uzatmayalım çimi her konuştuğumuzda aynı muhabbet dönüyor yani. Çimin içine edildi maç oynanmadığı ve spiker vs tarafından bu yaraya basılmadıkça çim hakkında yazmayacagım. ÖLÜCÜLERDE bu çimi savunmaya devam edecek ben yine susacağım. Kat arası led olmasaydı da adam gibi bir çimimiz olsaydı. Mutluluğumuz oradan geçecek çünkü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 13.12.2016, 20:42.
                    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Valla anlıyorum sizi doğru tartışma ortamına zemin sağlamak istemem. Burada Mustafa Kemal Atatürk isminin veya 15 Temmuz isminin tartışam çıkartacak olması çok üzücü.
                      Bence bu iki isim konusunda kimsenin tartışma çıkaracağını sanmıyorum. Bunlar ortak değerlerimiz.
                      Bunlar siyasetten bağımsız ve ülkemizin tamamına kapsayan değerler.
                      Atatürk ve 15 Temmuz'u konuşamayacaksak dükkanı kapatalım gidelim. (BMN'yi kast etmiyorum. Halkı kast ediyorum.)

Yorum

• Stad değil Hacıbaba tekkesi,uğrak yeri oldu mübarek.
                        Beyler stadı kimin yaptığını biliyoruz,teşekkür de ederiz,Allah razı olsun da deriz,diyoruz da ama şu zemini bir rahat bırakın,otlayacaksınız sanki,şöyle uzaktan bakıp,geçemiyor musunuz?
                        • Memento mori

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sinir oluyorum şöyle fotoğraflara. Neden müsade ediliyor cime basmalarına, hayrret bişey

Çimlere basılmaması gerektiğini söyleyecek bir görevli yok. Haliyle ipini koparan soluğu çimlerde alıyor.
                          Maalesef...

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            AKYAZI NE ZAMAN AÇILACAK SICAK AÇIKLAMA;
                            Gökhan Saral: "Akyazı Stadı ilk devre yetişmiyor. Çalışmaları tamamlayıp ikinci devre açacağız. Fenerbahçe maçı Avni Aker'de."
                            Şaka mıymış bu :-/

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Stadyumun açılışı ile ilgili bir eleştirim olacak.

Trabzonspor Yönetimi ve Açılışı Organize Eden Kurumlar ''Tanıtım'' anlamında sınıfta kaldılar.
                              Dört - beş gün sonra stadyumun açılışı yapılacak ama ortada adam akıllı bir etkinlik sunumu yapılmamış.
                              İnsanlar bilgilendirilmemiş! Gerçekten amatörlükte sınır tanınmıyor.
                              Oysa ben çok farklı şeyler hayal etmiştim.

Yorum

• şu arazi koşulları ve hatta ilkim koşuları meselesi çok komik geyik mevzular.
                                insanlar Hollandayı ve finlandiyayı yakından tanısa araştırsa,
                                şehir özelinde dünyanın en çok köprüsü olan şehirlerden biri olan pittsburghun zamanının sanayi merkezlerden biri olması gibi tarihsel ve güncel bisürü örnek var dünyada.

Trabzon'da istenilen herşey yapılır, yeter ki sistemli organize planlı projeli bilinçli bir şekilde ve eğitimle herşey ama herşey yapılır.
                                Hatta Trabzon'u sanayi ve ticaret merkezlerinden birisi yapabilirsiniz
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X