Bu senede fener macında olay cıkarmak tamamen salaklık olur kimse kusura bakmasın. Bizden başka kimseye zarar vermedi bu olaylar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Gözümü senle açtım
Babamın beni götürdüğü ilk maç
Lyon'u 4-1 yendiğimiz
Her yer bordo mavi
Dedim ki bizi kimse yenemez
Yenemiyordu da
Sonradan öğrendim
Şehir takımlarından sadece bizmişiz
Şampiyon olan
Vay be ne kadar özelmişiz
Maçlara gittiğimde hep
Rakip ezilendi biz ezen
Aksi mümkün değildi
Bir yandan Ünal bastıyor diğer yandan Hami
Rüzgarın oğlu Orhan
Kaptan Kemal
Sonraları Şotalar geçti bu stattan
Hepsini izledim hepsini
Dedim ya bizi kimse yenemez
O derece tutkulu o derece inatçıydılar
Gözlerim mavi bakıyor
Kalbim bordo atıyordu
Ne kadar özelmişim
Sonradan öğrendim
Ve karanlık bir 96 senesi
Her şey yıkıldı
Enkaz kaldı bir imparatorluktan
Gök mavi düştü
Bordo yetim kaldı
Herkes küstü
Gelmediler stada
Hakemler, egemen güçler
Şampiyon oluyordun o bile yetmiyordu
Kupanı elinden alıyorlardı
Şike yokmuş diyorlar
Namusun da yok o halde
Bu düzende mücadele eden
Avni Aker'im deyoktu artık
O da yorulmuştu,
Kızmaya ne hacet
El birliğiyle yok ettiler
Uğursuzluk çöktü çimlerine
Zaman değiştirdi herkesi
Ve bir anda komaya girdi sevdam
Hesabı sorulur elbet
Şimdi ayağa kalkma zamanı
İşte sana Akyazı
Küllerinden doğan bir kaplanı bekliyor
Fırtına öncesi sessizlik
Her yer kavrulacak
Bendini yırtacak
Dağları aşacak
Pes etmek mi asla
Biz daha ölmedik
Çünkü kaybettiğinde değil
vazgeçtiğinde ölürsün.
Bekle bizi gelecek
Yer bordo gök yüzü mavi olacak
Akyazım, Alınyazım.
Bekle bizi...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son robinhood61 tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 18:56.KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
Yorum
-
İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribündeki "TRABZONSPOR" yazısının N harfinde ve hatta B ve R harflerinde de sice de bir gariplik yok mu? Gecenlerde şikecilerin tribünlerindeki yazıyı gördüm her harf çok düzenli.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala sponsporluk konularında konuşanlar var. komik oluyorsunuz başkanınız kimlere sponsor olmuş bir bakın. accık da trabzonspor'a verse ya?
basketbolun ana sponsoru, banner runlarda hep sirketlerinin reklamlari
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecimler sanki gelisemiyor, gece don falan mi oluyor Trabzon'da?
cim saha artik olduEn son selcuk tarafından düzenlendi; 04.12.2016, 00:55."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İlk olarak perzamur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler ben @selcuk arkadas kadar dedigim dedik insan gormedim bu baslikta. Gecen gun stadin senelik kiralama bedelini yazmisti. Yanlis oldugu soylendi, karsiliginda 'ama mac basina 1 milyon euro veren kulupler var, o yuzden dedim' dedisaka gibi ya yeminle. Simdi de hatalari savunmak icin 4-5 gun oldu diyo. Vallahi elinden gelse bi gece vakti gider oraya kendi cim eker dedigi lafin altinda kalmamak icin
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleböyle yazildigina göre öyledir
fotospor yazdi bunu, ufak bir google arastirmasinlan berlin ve frankfurt stadyumlarindan bayaga ucuz oldugunu gördüm
demekki Türkiye bu konuda yine kendi standartlarini ciziyor
--------------------------
bugün tepeden
En son selcuk tarafından düzenlendi; 04.12.2016, 02:10."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
Beyler ben [MENTION=347]selcuk[/MENTION] arkadas kadar dedigim dedik insan gormedim bu baslikta. Gecen gun stadin senelik kiralama bedelini yazmisti. Yanlis oldugu soylendi, karsiliginda 'ama mac basina 1 milyon euro veren kulupler var, o yuzden dedim' dedisaka gibi ya yeminle. Simdi de hatalari savunmak icin 4-5 gun oldu diyo. Vallahi elinden gelse bi gece vakti gider oraya kendi cim eker dedigi lafin altinda kalmamak icin
En son perzamur tarafından düzenlendi; 04.12.2016, 01:39.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4-5 gün oldu bu resim cekileli
evet nasilda dedigim dedik yapmisim
Yorum
-
İlk olarak perzamur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya birak simdi. Fiyat verirken fotospor yazmamistin, tepkiyi gorunce ama ben bu gazetenin yalancisiyim dedin
degistirilme tarihleride bmn protokolunda
10 mesajda ne oldugunu belli ettin
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gençlik Spor İl Müdürlüğünü Akyazı Stadı’nı devralma heyecanı sardı. Stadı, Trabzonspor’a kiraya verecek olacak GSİM, koltuk sayısı ve değişik kriterlere göre kulüpten aylık 2.5 milyon TL kira isteyecek. Trabzonspor'un stadın işletme planı ise hazır.
Kaynak: Fotospor
bu dogruysa yüzyilin olayini basardi baskan
ben 2 katini bekliyordum
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemesaj 3073. sayfada
degistirilme tarihleride bmn protokolunda
10 mesajda ne oldugunu belli ettin
Simdi devam edebilirsin stadi kendin yapmis gibi savunmaya
Yorum
-
İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribündeki "TRABZONSPOR" yazısının N harfinde ve hatta B ve R harflerinde de sice de bir gariplik yok mu? Gecenlerde şikecilerin tribünlerindeki yazıyı gördüm her harf çok düzenli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum