Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stadyumun açılışı ile ilgili bir eleştirim olacak.

Trabzonspor Yönetimi ve Açılışı Organize Eden Kurumlar ''Tanıtım'' anlamında sınıfta kaldılar.
    Dört - beş gün sonra stadyumun açılışı yapılacak ama ortada adam akıllı bir etkinlik sunumu yapılmamış.
    İnsanlar bilgilendirilmemiş! Gerçekten amatörlükte sınır tanınmıyor.
    Oysa ben çok farklı şeyler hayal etmiştim.
    Aslında yapılmış
    Sadece herkese duyurulmamış..
    Tam olarak kim olduğu belli olmayan bir siyasi parti il - ilçe teşkilatları ve gençlik kolları organizasyon yapıyormuş..

Tamamen hayal ürünü ve tahmine dayalı bir haberdir gerçekleşme ihtimali ise çok yüksek.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çimlere basana kızıyorduk değil mi?

Bakan Akif Çağatay Kılıç, 18 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamed Al Sani'nin katılımı ile açılışı yapılacak olan Akyazı Stadına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.

şu resme bakıp gülmemek elde değil

hayır tribünü gez, locaları gez ne bileyim basın odalarını gez ama sahada ne işin var?
      koyun sürüsünü otlağa salmışlar sanki

Yorum

• AL İŞTE!
        Medya böyle bir şey dostum. Olayı istediği gibi çarptırır. Bu sayfayı 325.000 kişi takip ediyor. Adana maçıda oynanmayacak ama onu umursamıyor bile retweetlerle bu post 400.000 kişiye rahat ulaşır.
        Peki zemin ne?
        Zemin şu Trabzonspor fenerden korktuğu için açmıyor. Yenilgiyle başlamak istemiyor. Devamı ne olacak ben size söyliyim. Takımlar ortada. Fener kağıt üstünde bizden baayaa bir üstün. Olduki yenildik. Söylenecek şey şu;

"Yeni stat da yenilmemek için Avni Akerde oynattılar. Avni Akerin son maçında onları yendik !hamsileri! "

Böyle işte.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• Stad madem oynanmıycak halde simdi niye açıyorlar terslik yokmu bu iste

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence bu iki isim konusunda kimsenin tartışma çıkaracağını sanmıyorum. Bunlar ortak değerlerimiz.
            Bunlar siyasetten bağımsız ve ülkemizin tamamına kapsayan değerler.
            Atatürk ve 15 Temmuz'u konuşamayacaksak dükkanı kapatalım gidelim. (BMN'yi kast etmiyorum. Halkı kast ediyorum.)
            Atatürk bu ülkenin kurucusu..Türklügün en önemli önderlerinden bir tanesi..Siyasallastirilmamasi gereken, Türk dünyasinin genelini kapsayan ortak degeri..Trabzon da yetismis önemli bir bilim adaminin ismi verilmesini cok isterdim mesela..sanirim bunu ülkenin kurucusuda isterdi..

15 Temmuz olayi oldukca siyasi..hicte ülkenin tümünü kapsayan bir olay degil..Türkiye yi orta caga itmeye calisan yada coktan itmis olan odaklarin güc catismasi..kimilerine göre kurgulanmis bir olay..

Eger yiyorsa 3 Temmuz konsun..Bizim mücadelemizin simgesi olarak..gayet de siyasi disi ve bize has..3 Temmuz ,,kumpasini" hazirlayanlar 15 Temmuzun mimari sayildigindan bu biraz zor iste..sIkeyi örtbas eden siyasi erke biat sonsuz bizim topraklarda sonucta..
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak crazyman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stad madem oynanmıycak halde simdi niye açıyorlar terslik yokmu bu iste
              Tff'den Uefa'dan heyetler gelip onay vermeleri gerekiyormuş. Yani bize öyle söylendi. Tabi onların standartlarına uymak için belli düzenlemeler gerekiyormuş. O yüzden ikinci yarıya.
              Bize sorarsan ikinci yarı yeni transferlerle yeni umutlara amaç. Ama mali kaybımızda çok oluyor bu arada.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
              "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• stadın ismi elbetteki recep tayyip erdoğan olmalı. açılış için sunum tanıtım yapılmadı deniyor ne gerek var masrafa. akp il ve ilçe teşkilatlarına haber verilsin yeter. stad full çeker. ha stad önemli değil aslında reise can feda.

Yorum

• Bu açıklamayı Gökhan Saral yaptı
                  önümüzdeki zaten içerde oynayacağımız ilk maç Fenerbahçe maçı
                  haliyle böyle yaptı açıklamayı herkeste bunu merak etmiyor muydu
                  Çimler hazır değil bunu herkes görüyor
                  bu yüzden platform çimlere değil tribünlere kuruluyor kale arkasına

Yorum

• Çimleri düzgün ve vaktinde seremedikleri için bu stat açılmıyor, tam bir fiyasko.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Açıklamasında hatta Ersun hocamız çimlere onay vermedi diyor ha birde bize devredilmedi olayı var

Yorum

• O değil de stat hava muhalefetinden açılmayabilir. Bu kadar geciktirerek büyük akılsızlık yaptılar.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Öyle bir platform kuruluyor ki başkanın da dediği gibi 3 gün 3 gece sürecek herhalde açılış ama halka seslenişle
                          En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 13.12.2016, 22:01.

Yorum

• bu kar da kışta soğuta stat açılmaz 5 bin kişi gitmez oraya
                            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şöyle bir çalışma yaptım;
                              +
                              Hocam aynen stadın her köşesinde 50 tane mavi oldu. Açık tonlar hadi tamam; ama lacivert/koyu mavi işi komple yasaklanmalı. Şuna olduğunca bir standart getirirler umarım renk kodlarımız belli. Zaten bu haliyle beyaz masa sandalye de attın mı tam balık restoranı girişi
                              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• antep stadında çimler kendini toplayamadı zemin tekrqrsan yapılıp hibrit yapılacak bizimki hibrit olduğu halde toparlayamayacak bence çünkü bunun hibrit ile alakası yok çimi öldürdüler bile sererken bence

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X