Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bedava sponsorluk, güzel iş.

Kimse de sorgulamıyor, sonra TRABZONSPOR'u seviyoruz faso fiso. Koskoca kulüp reklam yapıştırılan aydınlatma direklerine döndü.

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Gecen yıl J bloktan kombinem vardı sadece bir maça gidebildim GS maçı maalesef yerime ulaşamadım diğer maçlarda kombineyi akrabalarıma devrettim ama onlarda oraya giremedi yani o bölge istimlak edildi bu yıl eski kombine yerlerini indirimli veriyorlar bedava verseler almam hatta sıkıntımı başkana bile yazdım kimse umursamadı bir kombinenin fiyatı 1200-1500 arası senede bir maça bilemedin iki maça gidebilirim kombine almaktansa bu parayı maç masraflarına veririm kararı aldım tamam takıma katkı da sizde sorunlarımızı çözme makamındasınız ben eşek parası verecem yerimi başkaları işkal edecekse vermem bu kadar basit
      Ben her gittiğim maçta yerime oturdum başkası oturuyorsa kaldırdım. nasıl oluyor da siz kaldıramıyorsunuz anlamıyorum.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Geçen yıl kale arkasında kombinem vardı bu yıl indirimli olarak sadece aynı koltuğumu satın alabiliyoruz şimdi , maratondan indirimli olarak alma şansımız yok mu ? Bi kere kale arkasından aldık diye hep ordan mı devam etmeliyiz yoksa diğer yerlerden alırsan indirim yok normal fiyattan alacaksın gibi bir durum mu var ortada ?
        Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
        Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

• Stadın ismini 3 aylığına İstinye Üniversitesi Yapsınlar nasılsa agaya beleş
          elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
          TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
          legends never die ...

Yorum

• Gs kale ağları dünkü maçta sarı kırmızıydı biz de bordo mavi yapalım
            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hala tribün grupları birleşmedi. Akıllanmadınız dimi... bjk, bursa maçlarında 1000-2000 kişi 30-35 bin kişinin sesini bastırıyor. Acilen yönetimin buna çözüm bulup bir kale arkasında tek grup oluşturmalı.
              Deplasmanda ki seyirci herzaman daha organizedir daha ateslidir maca bagirmaya gider zaten nerde ne yapcagini bilir, bircogu surekli deplasmana gitdiklerinden artik tezahuratlari nerde nezaman ne yapacaklarini sirasina kadar ezberlemislerdir..ayni sey trabzonun istanbul deplasmanlarinda da gecerli 2000 kisinin ayni anda tek ses bagirmasi elbette bastirir sessiz kalan tribunleri 100bin kisi olsada statda farketmez ..bakiniz istanbulda ki gaysay macinda taraftarimizin yaptigi tezahurat ve ekrana yansimasina..tribunde birlesme olmadikca ki bu trabzon gibi buram buram siyaset ve menfaat kokan bir sehirde imkansiz bunlarla daha cok karsilasilir en az 30 tane grup var trabzonda irili ufakli bu asilmaz kolayina herkesi birlestirsen virayla tg denen guruh bir araya gelmez ..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bitmeyen onca inşaat vardı.
                Mescid vs.
                Son durum nedir acaba ???
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Haber61 de şöyle bir haber var. Stad başlığı pasif kaldı uzun zamandır. Tartışılması gereken şeyler var.

Akyazı'daki sistemsel arıza ne? UEFA için 6-7 Milyon TL'lik masraf! İsim hakkı neden satılamıyor?
                  O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Haber61 de şöyle bir haber var. Stad başlığı pasif kaldı uzun zamandır. Tartışılması gereken şeyler var.

https://www.haber61.net/m/trabzonspo...i-h299030.html

Soyunma odalarını su basması ne demek?

Böyle bir şey gerçekten olabilir mi?

Benim aklım almıyor.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haber61 de şöyle bir haber var. Stad başlığı pasif kaldı uzun zamandır. Tartışılması gereken şeyler var.

https://www.haber61.net/m/trabzonspo...i-h299030.html
                      İşletme giderleri illaki olacak, ona yapılacak bir şey yok tasarruftan başka,

Stadı devralsan eksikleri sen yapmak zorunda kalacaksın, devralmazsan ayrı sıkıntı...

Kulübün acil nakit ihtiyacının olduğu bir dönemde stada sponsor alamıyor olması can sıkıcı bir durum.
                      En son bkandil tarafından düzenlendi; 26.07.2017, 10:23.

Yorum

• [MENTION=22186]bkandil[/MENTION] [MENTION=3348]Murat'[/MENTION]
                        Şu stadda ilk fore kazıkların çakıldığı günden bugüne kadar herşey bir gizem içinde yürüdü. Dışardan fotoğraflara bakıp öyle oldu böyle olacak diye tahmin yürütülürdü bu başlıkta inşaat bitti maç oynamaya başladık hala aynı düzen devam.. kesinlikle can sıkıcı.

Sanki yeni bitmiş bir evin var ama ne tapusunu verip senin diyolar ne de evden kovuyorlar böyle değişik tuhaf bir durum.
                        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Kıyı Kanunu Mevzuatı ve Hazine'ye ait arazilerle ilgili kanuna uygun bir protokolle iş çözülemiyor mu? Çözülmesini istemeyenler mi var yoksa?

Kafam karıştı...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• Stadyumun inşasıyla ilgili sıkıntılar yüklenici firma tarafından çözülmüyor mu? Su basma olayını gerçekten anlayamadım. Nereden geliyor bu su.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Stadyumun inşasıyla ilgili sıkıntılar yüklenici firma tarafından çözülmüyor mu? Su basma olayını gerçekten anlayamadım. Nereden geliyor bu su.
                              Kıdemli futbolcular, soyunma odalarına su basıp jiletle yeni futbolculara çektiriyorlarmış
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kıdemli futbolcular, soyunma odalarına su basıp jiletle yeni futbolculara çektiriyorlarmış
                                yerel basın bunu haber yapar ben diyim..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X