İlk olarak only ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoturmayacak gibi çimler.
siz yazmadan kendi kendime cevabını yazayım eliniz yorulmasın.
"oturur oturur biraz bekleyin yahu, ne çok biliyorsunuz sanki x uzmanısınız."
bu stadyumun eskisehirin acilisdaki halinden pek bi eksigi yok bana göre @only ts gibi renkdaslara yazik ediyorlar acmazsalar
korkunun ecele faydasi yokturEn son selcuk tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 13:42."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Avni Aker stadında ki cenabetlikden kurtulma adına gerekirse gidip çayırda çimen de oynayalım ama orada oynamayalım artık canıma tak etti. Her dönüm noktasında bir şansızlık yaşadık. 2011 de eskişehir maçında son dakika da girmeyen top hala gözümün önünden gitmez. Bunun gibi niceleri var. Bir an önce stadı değiştirmek lazım.
Yorum
-
İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni Aker stadında ki cenabetlikden kurtulma adına gerekirse gidip çayırda çimen de oynayalım ama orada oynamayalım artık canıma tak etti. Her dönüm noktasında bir şansızlık yaşadık. 2011 de eskişehir maçında son dakika da girmeyen top hala gözümün önünden gitmez. Bunun gibi niceleri var. Bir an önce stadı değiştirmek lazım."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzer ve yumlu ile yollar kesin olarak ayrildi dusenmeniz bile zul diyen vazelon sana da merhaba ,merhaba gadam merhaba..yumluyu izledin mi dun..
Yorum
-
stad ikinci yarı açılacakmış... ben taa ligin 3.haftasından demiştim de millet benimle dalga geçmişti..
herkes akhisar maçında stad açılır diye bekliyordu ben de demiştim ki bu stad ikinci yarı bile açılmaz seneye açılır yani 2017-2018 sezonunda açılacak.
hala deli demeye devam edin...nasıl olsa hep haklı çıkıyorum...Bu yönetimle bu toki ile bir yere varılmaz..bunların alayı yalancı ve tembel iş görmez adamlar...
birisi stadı mahveder diğeri takımı kümeye götürür..siz de masallara inanmaya devam edersiniz...
hatta ben paranoyak oldum akyazı diye bir stad yok mu acabaEn son robinhood61 tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 14:34.KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
Yorum
-
son bisey daha diyeyim de icimdeki ne varsa ciksin ortaya..
Bu Muharrem Usta denen is adami sahsiyet, QNB ile sozlesme yaparken, yeni sezonda formamizda bos yer kalmicak dedi, QNB disinda bir sponspor goremedik.
Biraz sabir dedi, bizde ondan bol ne var dedik, sabrettik, ama kume hattindan bir turlu cikamadik.
Devre arasinda takviye yapilacak dedi, devre arasina 1 ay kaldi, daha icraat yok.
Gelene gidene yemege cagirip guzel guzel sohbetler ettiler, gelen de gidende yendi gitti ( gumushane dahil )
Nevzat Aydin, ona buna salladi Twitter dan.. geleni gideni engelledi, laflarini esirgemedi.. ama daha gelen birsey goremedik sayin Milyoner Nevzat Aydin ???
Her konusmasinda Vizyon dedin sayin baskan.. bu ise sizin Misyonunuz sizin olsun butun Misyonlar sayin baskan !!
Artik yeter.. REezil ettiniz bizi.. Ya bu ise dur diyin yada cekip gidin.. vallahi uzuntumden kahrimdan hic bir spor haberini ( bmn dahil ) takip etmemeye basladim.. sizin icin onemli olmaya bilir, benim icin onemli kardesim, beni zevklerimden mahrum edemezsiniz su 3 gunluk dunyada..
yaziklar olsun... diyecek baskada bir sozum yok..
Trabzonda gorusmek uzere..u will need justice at the end..
Yorum
-
Avni aker de, tasarımcıları mezarında ters döndüren, "Şampiyon Trabzonspor" yazısı olduğu sürece biz hiçbişey yapamayız
Bakınız 2010 öncesi :
2009 da Sadri Şener döneminde stadyum restore edilirken o yazı silindi ve şampiyonluk geldi
Ve 2011 den sonra yine o yazı ve hüsran
En son Gürkan Asma tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 14:43.
Yorum
-
Stad icin bile 5 kez tarih verip tutturamayan vizyonsuz ve misyonsuzlar..iho nun kravatli hali dedik o bile bu kadar acemilik yapmazdi..yeni acilis tarihi 2.yari ,ucak bileti almak isten var mi hala..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 14:51.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFener maçı avni akerde oynanırsa akyazıya bu sene geçemeyiz.
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum