Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yanlis anlasilmayayim ama, o kadar masraf ettim, bir cok seyden fedakarlik ederek trabzona geliyorum taa amerikadan.. sif fener maci icin, birde kombine aldim, ama gel gorki takim bu halde..

demesinler taraftar gorevini yapmiyor, ben yapiyorum kardesim, daha ne yapayim.. futbolcularin sosyal hesaplarina bakiyorumda onlarin keyfi yerinde.. sizde bir bakin hicbirinde dert tasa yok, hepsine ayda yatiyor 1 milyon tl para.. ruyamizda dahi goremeyecegimiz paralar. yanlis anlamayin, parada onda bunda ne gozum var nede bunun muhabbetini yaparim, feda olsun helal olsun.. ama huzur icinde bir mac izlemek icin yaptigimiz fedakarliklarin karsiligi bu mu olacak ti ?

bizi neden kandiriyorsunuz kardesim ?? bana bunun hesabini verin.. sizler keyif icinde yasarken bizler zulum cekmek zorundamiyiz ? gumushane nedir kardesim, o bordo mavi formayi essege giydirsen gider yener su 3 kurusluk amatorleri..

kendinizi rezil edebilirsiniz.. ama bizi rezil edemezsiniz.. yeter artik. vallahi yeter billahi yeter.. 2 yil aradan sonra gelecegim Trabzon da bana bu aciyi cektirmenizi asla affetmeyecem..
    imzamı atarım kardesım...okadar il dışından yurt dışından bende dahil olmak uzere kac kısı bılet aldı yenı stad ıcın ama gel görki vizyon sahıbı baskanımız stad 2.yarı acılacak demıs..bukadar basıtmı bu ya..adam mı kandırıyosunuz...sonra taraftar gorevını yapsın..ulan asıl once sız gorevınızı yapında sonra taraftara laf edın...HADİ GEÇMİŞ OLSUN TRABZON İLİNİN DIŞINDAKİ BİZLERE..birdaha artık nezamana kısmet..

Yorum

• Fener maçı avni akerde oynanırsa akyazıya bu sene geçemeyiz.

Yorum

• Fener 7. kez üstü üste bizi Avni Aker'de yener.
        Yeni stada bu kadroyla geçilmesin.
        Yeni sezon beklenilsin.
        Işık yok, ümit yok.
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak art(w)in tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          oturmayacak gibi çimler.
          siz yazmadan kendi kendime cevabını yazayım eliniz yorulmasın.
          "oturur oturur biraz bekleyin yahu, ne çok biliyorsunuz sanki x uzmanısınız."

bu stadyumun eskisehirin acilisdaki halinden pek bi eksigi yok bana göre @only ts gibi renkdaslara yazik ediyorlar acmazsalar

korkunun ecele faydasi yoktur
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 13:42.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bu sene açılmasın stad zaten isabet olur. Seneye açılmalı. FB maçında ceza alacağız zaten 2.yarı 4-5 maç seyircisiz oynarız yeni stadda.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Eskişehir stadında maç izlerken o uzak tribünleri burdada görücez gibi çok uzak saha tribüne seyir zevkini maf etmişler yoksa güzel stad.

Yorum

• Avni Aker stadında ki cenabetlikden kurtulma adına gerekirse gidip çayırda çimen de oynayalım ama orada oynamayalım artık canıma tak etti. Her dönüm noktasında bir şansızlık yaşadık. 2011 de eskişehir maçında son dakika da girmeyen top hala gözümün önünden gitmez. Bunun gibi niceleri var. Bir an önce stadı değiştirmek lazım.

Yorum

• İlk olarak Tayfun Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Avni Aker stadında ki cenabetlikden kurtulma adına gerekirse gidip çayırda çimen de oynayalım ama orada oynamayalım artık canıma tak etti. Her dönüm noktasında bir şansızlık yaşadık. 2011 de eskişehir maçında son dakika da girmeyen top hala gözümün önünden gitmez. Bunun gibi niceleri var. Bir an önce stadı değiştirmek lazım.
                  Bende Avni Aker'in bize şanssızlık verdiğini düşünüyorum. Ne kadar geçmişi ve manası olan bir stat olsa da bu böyle.
                  "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• 79 kuşağından sonrakiler ve öncekiler diye ayırmak lazım. Avni Aker i. O stadda bazen öyle boğucu bir hava olurduki hissederdim bugün olmayacak diye.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ozer ve yumlu ile yollar kesin olarak ayrildi dusenmeniz bile zul diyen vazelon sana da merhaba ,merhaba gadam merhaba..yumluyu izledin mi dun..
                      Dostum, ben onu yazdıktan sonra olanlar bence aşikar, bu ülkede hangi futbolcu için milletvekilleri devreye girmiştir?

Yorum

• stad ikinci yarı açılacakmış... ben taa ligin 3.haftasından demiştim de millet benimle dalga geçmişti..
                        herkes akhisar maçında stad açılır diye bekliyordu ben de demiştim ki bu stad ikinci yarı bile açılmaz seneye açılır yani 2017-2018 sezonunda açılacak.
                        hala deli demeye devam edin...nasıl olsa hep haklı çıkıyorum...Bu yönetimle bu toki ile bir yere varılmaz..bunların alayı yalancı ve tembel iş görmez adamlar...
                        birisi stadı mahveder diğeri takımı kümeye götürür..siz de masallara inanmaya devam edersiniz...
                        hatta ben paranoyak oldum akyazı diye bir stad yok mu acaba
                        En son robinhood61 tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 14:34.
                        KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• son bisey daha diyeyim de icimdeki ne varsa ciksin ortaya..

Bu Muharrem Usta denen is adami sahsiyet, QNB ile sozlesme yaparken, yeni sezonda formamizda bos yer kalmicak dedi, QNB disinda bir sponspor goremedik.

Biraz sabir dedi, bizde ondan bol ne var dedik, sabrettik, ama kume hattindan bir turlu cikamadik.

Devre arasinda takviye yapilacak dedi, devre arasina 1 ay kaldi, daha icraat yok.

Gelene gidene yemege cagirip guzel guzel sohbetler ettiler, gelen de gidende yendi gitti ( gumushane dahil )

Nevzat Aydin, ona buna salladi Twitter dan.. geleni gideni engelledi, laflarini esirgemedi.. ama daha gelen birsey goremedik sayin Milyoner Nevzat Aydin ???

Her konusmasinda Vizyon dedin sayin baskan.. bu ise sizin Misyonunuz sizin olsun butun Misyonlar sayin baskan !!

Artik yeter.. REezil ettiniz bizi.. Ya bu ise dur diyin yada cekip gidin.. vallahi uzuntumden kahrimdan hic bir spor haberini ( bmn dahil ) takip etmemeye basladim.. sizin icin onemli olmaya bilir, benim icin onemli kardesim, beni zevklerimden mahrum edemezsiniz su 3 gunluk dunyada..

yaziklar olsun... diyecek baskada bir sozum yok..

Trabzonda gorusmek uzere..
                          u will need justice at the end..

Yorum

• Avni aker de, tasarımcıları mezarında ters döndüren, "Şampiyon Trabzonspor" yazısı olduğu sürece biz hiçbişey yapamayız

Bakınız 2010 öncesi :

2009 da Sadri Şener döneminde stadyum restore edilirken o yazı silindi ve şampiyonluk geldi

Ve 2011 den sonra yine o yazı ve hüsran

En son Gürkan Asma tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 14:43.

Yorum

• Stad icin bile 5 kez tarih verip tutturamayan vizyonsuz ve misyonsuzlar..iho nun kravatli hali dedik o bile bu kadar acemilik yapmazdi..yeni acilis tarihi 2.yari ,ucak bileti almak isten var mi hala..
                              En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 03.12.2016, 14:51.
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fener maçı avni akerde oynanırsa akyazıya bu sene geçemeyiz.
                                Kimse dillendirmiyor ama ben de aynusini dusunuyorum guya avni akerdeki son mac sonra lig arasi hrrkes dolmus zaten kotu oyun arti hakem hatasi olaylar sonrasinda 5 6 mac seyircisiz dedigin gibi olma ihtimali yuksek

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X