* Valla şahsen bana bu kadar biat eden Allahtan korkmadığı kadar benden korkan,şampiyonluğunu elinden alıp kendi takımına götüren ki (tokatlaya tokatlaya)bir topluluğa şu tesisi yapmazdım çok net vallahi yine vicdanı varmış, tesis on numara kimse ağzını açmasın otursun dua etsin gece gündüz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
Az önce Kulüpten atkı satmak için aradılar. 60 liralık bi atkı. Üstünde isminiz yazacak falan diye. Tabi girişi Akyazı, yeni stad açılış vs ile yapıyor. Açılışa gelecek misiniz dedi. Dedim ne zaman ki. Belli değil, başkanımız açıklayacak dedi.
Ama güzel bir düşünce bence bu atkı işi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce Kulüpten atkı satmak için aradılar. 60 liralık bi atkı. Üstünde isminiz yazacak falan diye. Tabi girişi Akyazı, yeni stad açılış vs ile yapıyor. Açılışa gelecek misiniz dedi. Dedim ne zaman ki. Belli değil, başkanımız açıklayacak dedi.
Ama güzel bir düşünce bence bu atkı işi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen arkadaşa stadı beğenmedi diye kızmışsın da asıl HAİN trabzonda olup biletler bedava olduğunda bile maça gitmeyen trabzonulardır. Asıl HAİN onlardır. Şimdi yeni stad açılırken sırf c.başkanı denen zat gelicek diye koşa koşa stada koşacak olanlarda onlardır. Lafın kısasi Trabzonspor bu staddan çok daha fazlasını iyisini haketti ama bu trabzonun insanına 5 bin kişilik stad bile fazla
Yorum
-
İlk olarak DELIKANLI05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok güzel olmus ellerine saglik.
Hangi Programla yaptigini ögrenebilirmiyim?
Yorum
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Loading %61..
Yorum
-
İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım beğenirsiniz
Yeni stadımızda, omuz omuza nice zaferlere !
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de evimde tv izlerken adaları ve denizi göremiyorum ya! Sen söyleyince, fuzuli bir dünya para verdiğimi farkettim hemen satışa çıkaracağım.
Teşekkürler.
Yorum
-
o köselerdeki koltuk dizimi sacmaligia biri el atsin yahu. böyle sacmalik mi olur, mimar nasil cizmizse sen de öyle diz koltuklari, adamlar resmen bir taraflarindan seyirci cikisi uydurmus.
gerci mete arar'in bir renktasiniza aciklamasi vardi; adam diyordu ki toki benim cizdigim projeyi degistire degistire benim olmaktan cikardi.
adam da hakli.
Yorum
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Loading %61..
Yorum
-
zat benim icinde bugüne kadar hakaret sinirinda bir sözdu
enteresan anlami varmis
ful gaz
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüneşli tarafındaki çimlerin çoğunluğunda ölü yerler var, Umarım cihaz oraya gelene kadar sulama, ilaçlama gibi takviyeler yapılıyordur.
onlarda su an abarti göze batiyor
cünkü cimler hibrit uygulamasi icin 2cm kesildi
toprak ve sari yanana olunca göze batiyor, bu cimler normal uzunluguna kavusdugunda olmayacak
sentetik lifler zeminden 2cm disari bakiyor, maclar 4 cm uzunlukta oynanacak
yani kullanim hizasina gelince ne suni cim görünüsü kalcak nede öldü denilen bölgeler
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizi arayan numarayı bana özelden atabilirmisiniz ?
Dün babamıda aramışlar .Boyunluk satmışlar babama. ben dolandırıcı diye yorum yaptım .
Babam klübe üye falan değil . Telefon numarasını nasıl buldular ?
Ayrıca babama trabzonspora yaptıgınız yardımlar ve katkılar ıcın size minnattarız falan demişler ama benim babam en son formasını 1993 yılında almıstı . o gun bu gün TSClub dan anahtarlık bile almışlıgı yoktur .
Babam adres falan vermiş bunlara .
Tetikte beklıyorm . Kapı acmıcam .
bmn Trabzonspor kulübü forumunda özel basligi var
Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.11.2016, 13:56."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Umarım o localarda oturanlarla kale arkasında oturanlar arasında ilerde sorun yaşanamzEn son Ahmet Karadeniz tarafından düzenlendi; 18.11.2016, 13:19.Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum