TOKİ'nin yaptırdığı stadyumların bariz özellikleri var.
Stadyuma dışarıdan bakınca ''Süper'' diyorsun. Ama içine girince ''Rezalet'' diyorsun. (Eskişehir, Sivas, Gaziantep vb.)
Bunun tek istisnası ''Akyazı'' oldu.
Evet katılıyorum o yüzden ben bizim stadın mimarisini beğeniyorum ama toki işçiliği tabiki herkesin bildiği gibi inşallah kulüp alınca daha böyle kurumsal kimliğimize vurgu yapan güzel işler çıkartırlar ortaya..
O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
TOKİ'nin yaptırdığı stadyumların bariz özellikleri var.
Stadyuma dışarıdan bakınca ''Süper'' diyorsun. Ama içine girince ''Rezalet'' diyorsun. (Eskişehir, Sivas, Gaziantep vb.)
Bunun tek istisnası ''Akyazı'' oldu.
Şu üst merciden yaptırım gelirse o zaman Ptt koyarlar Ama benim ümidim yok. Olumlu karar çıksa : "Bu Avrupalılar bizi sevmiyor zaten deyip UEFA'dan ayrılırlar FIFA ceva verse, oyun büyük bunlar kumpas kurmuşlar Zaten Baltter de rüşvet alıyormuş fetö lobisi derler. Sonra biz bize yeteriz biz kendi ligimizi sürdürelim fikri ortaya atılır ki kim atar tahmin edebiliyorum. Bunları bekliyorum. Çünkü büyük ihale aldılar işi fetöye bağlayıp. Çark ederlerse aleni suçlu olacakları için her şeyi göze alabilirler
+61
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum