Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• * Valla şahsen bana bu kadar biat eden Allahtan korkmadığı kadar benden korkan,şampiyonluğunu elinden alıp kendi takımına götüren ki (tokatlaya tokatlaya)bir topluluğa şu tesisi yapmazdım çok net vallahi yine vicdanı varmış, tesis on numara kimse ağzını açmasın otursun dua etsin gece gündüz
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Az önce Kulüpten atkı satmak için aradılar. 60 liralık bi atkı. Üstünde isminiz yazacak falan diye. Tabi girişi Akyazı, yeni stad açılış vs ile yapıyor. Açılışa gelecek misiniz dedi. Dedim ne zaman ki. Belli değil, başkanımız açıklayacak dedi.

Ama güzel bir düşünce bence bu atkı işi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Az önce Kulüpten atkı satmak için aradılar. 60 liralık bi atkı. Üstünde isminiz yazacak falan diye. Tabi girişi Akyazı, yeni stad açılış vs ile yapıyor. Açılışa gelecek misiniz dedi. Dedim ne zaman ki. Belli değil, başkanımız açıklayacak dedi.

Ama güzel bir düşünce bence bu atkı işi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
        yumlunun maaşından kesin yollayın atkıyı deseydin 33 küsür bin tane atkı satıp yumlunun maaşını ancak çıkartıyorlar oda ciroyla bir 100 bin tane falan satmalılar ki yumlu kenarda otursun taraftar çıldırsın diye 2 milyon lira verebilsinler

Yorum

• İlk olarak ersn.alparslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen arkadaşa stadı beğenmedi diye kızmışsın da asıl HAİN trabzonda olup biletler bedava olduğunda bile maça gitmeyen trabzonulardır. Asıl HAİN onlardır. Şimdi yeni stad açılırken sırf c.başkanı denen zat gelicek diye koşa koşa stada koşacak olanlarda onlardır. Lafın kısasi Trabzonspor bu staddan çok daha fazlasını iyisini haketti ama bu trabzonun insanına 5 bin kişilik stad bile fazla
          Sen Cumhurbaşkanına zat diyemezsin kimsin sen.Oy verirsin vermezsin sevmezsin ama saygı göstereceksin.Ben her sene kombine alıp maça gitmeyen bir adamım.İnsanlar bu futbol denen soytarılıktan neden soğudu diye araştırmıyoruzda stad niye dolmuyor onu tartışıyoruz.Bu staddaki bütün kombineleri satsan da bu stad 3-4 maç hariç dolmayacak.

Yorum

• Loading %61..

Yorum

• İlk olarak DELIKANLI05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cok güzel olmus ellerine saglik.
              Hangi Programla yaptigini ögrenebilirmiyim?
              Teşekkür ederim , After effects kullanıyorum.

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Loading %61..
                Demek istediği c.başkanına "reis" ile hitap etmen gerektiğidir. Yanlış anlama tamamen saygıdan

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Umarım beğenirsiniz

Yeni stadımızda, omuz omuza nice zaferlere !
                  Dostum sen durma yahu, yap bir şeyler daima (: Bak ne güzel olmuş işte. Ellerine sağlık
                  Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben de evimde tv izlerken adaları ve denizi göremiyorum ya! Sen söyleyince, fuzuli bir dünya para verdiğimi farkettim hemen satışa çıkaracağım.

Teşekkürler.
                    verdigin emsal mantik fukaraligi. biraz daha cabala.

Yorum

• o köselerdeki koltuk dizimi sacmaligia biri el atsin yahu. böyle sacmalik mi olur, mimar nasil cizmizse sen de öyle diz koltuklari, adamlar resmen bir taraflarindan seyirci cikisi uydurmus.

gerci mete arar'in bir renktasiniza aciklamasi vardi; adam diyordu ki toki benim cizdigim projeyi degistire degistire benim olmaktan cikardi.

adam da hakli.

Yorum

• şuna şunu diyemezsine yazacak çok cevap var da...susalım bakalım...

Yorum

• Hahah birine zat dediler diye bile tartışma çıkaran var, ne olacak bu ülkenin hali
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Loading %61..
                            Gel görki güzel kardeşim Türkçeyi biz o kadar bilerek kullanan adamlar değiliz.O kelimeyi kullanırkenki niyeti hepimiz biliyoruz.

Yorum

• zat benim icinde bugüne kadar hakaret sinirinda bir sözdu
                              enteresan anlami varmis

ful gaz

İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Güneşli tarafındaki çimlerin çoğunluğunda ölü yerler var, Umarım cihaz oraya gelene kadar sulama, ilaçlama gibi takviyeler yapılıyordur.
                              ölü yer yok, cimin bir kismi sararmis yerler var

onlarda su an abarti göze batiyor
                              cünkü cimler hibrit uygulamasi icin 2cm kesildi
                              toprak ve sari yanana olunca göze batiyor, bu cimler normal uzunluguna kavusdugunda olmayacak

sentetik lifler zeminden 2cm disari bakiyor, maclar 4 cm uzunlukta oynanacak

yani kullanim hizasina gelince ne suni cim görünüsü kalcak nede öldü denilen bölgeler

İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sizi arayan numarayı bana özelden atabilirmisiniz ?

Dün babamıda aramışlar .Boyunluk satmışlar babama. ben dolandırıcı diye yorum yaptım .
                              Babam klübe üye falan değil . Telefon numarasını nasıl buldular ?
                              Ayrıca babama trabzonspora yaptıgınız yardımlar ve katkılar ıcın size minnattarız falan demişler ama benim babam en son formasını 1993 yılında almıstı . o gun bu gün TSClub dan anahtarlık bile almışlıgı yoktur .
                              Babam adres falan vermiş bunlara .
                              Tetikte beklıyorm . Kapı acmıcam .
                              dolandirici degil
                              bmn Trabzonspor kulübü forumunda özel basligi var
                              Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.11.2016, 13:56.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Burası kale arkasında ki localar galiba. Bu görüntüye bakarak kale arkasındaki arkadaşların orya geçmesi kolay gibi gözüküyor ve o bölgede oturarak maç seyreden olmaz Bu şekide Localarda ki seyirciler oturarak maçları seyredebilecekler mi acaba?
                                Umarım o localarda oturanlarla kale arkasında oturanlar arasında ilerde sorun yaşanamz
                                En son Ahmet Karadeniz tarafından düzenlendi; 18.11.2016, 13:19.
                                Eski kullanıcı adı: olikos61
                                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X