Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• stadin on cephesine ilk membran takildi. hayirli olsun
    u will need justice at the end..

Yorum

• Bi video paylaşılmış resmi sitede, ordaki goruntude yat limani gibi bir sey var boyle havuz gibi ice girik. O projeden çıkarıldı diye biliyorum Ben ama resmi sitede olunca arada kaldim.

Akyazida o tarz bi iskele olcak mi?

Yorum

• İlk olarak Poor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bi video paylaşılmış resmi sitede, ordaki goruntude yat limani gibi bir sey var boyle havuz gibi ice girik. O projeden çıkarıldı diye biliyorum Ben ama resmi sitede olunca arada kaldim.

Akyazida o tarz bi iskele olcak mi?
        Projeden bir stadı çıkarmadılar....
        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak nirvana ovalari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eleştirinin buradaki bazı kimseleri neden gerdiğini anlamamakla birlikte, yüklenici firmaya, TOKİ'ye ortaklar mı diye de içimden geçirmiyor değilim. Forumu okuyan yetkililerde daha iyisini yaptırmak adına bir algı oluşturabiliyorsak bu süper bir şey.

Hibrit çim ne kadar önemliyse, otoparklara koyacakları çöp tenekelerinin rengi, şekli de bir o kadar önemli. Öyle dönemlere geliyoruz ki işin beli kırılmış diyebiliriz. Biz ne yaptıracaksak önümüzdeki 3 aylık dönemde yaptıracağız. Onun için; eleştirmek nimettir. Daha iyisini getirir. Bir çok iş kalemi sayabilirim buradakilerin okunarak değiştirildiği.

Ha ortaksanız o başka? Sonuçta para meselesi...
          elestirinin birisini gerdigini düsünmüyorum

sorun art niyetli elestiride, adam begenmedigini fantazisinden ürettigi argümanlarlan kötülüyor

en basit örnek
          localar 6 merdiven almis, 19 kalmis, localar yüzünden kapasite düsmüs vs.
          bunlar ronin trolunun 1000 sayfa boyunca savundugu yalanlar

gercek olan
          localar 2 koltuk sirasi aldi, stadyum gereginden büyük oldugundan 38000 seyirci koltugunda degisiklik yok

sonra ben yuvami elestiriyorum
          biraz yapici olur insan, 50bin insanin icinde resimlerlen yalnis oldugu bilgiler ispatlanmasina ragmen tekrar tekra gercekmis gibi yazilmar
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Beyler stadta okadar olumlu deşiklikler yaptıktan sonra en kolay değişiklik olan merdivenlerin sarıya boyanmamasını atlamamalıyız beşiktaşında yaptığı gibi sadece üstten bakınca gözüken sarı ince şeritlerle bu işi halledebiliriz

Yorum

• İlk olarak Koksalbaba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beyler stadta okadar olumlu deşiklikler yaptıktan sonra en kolay değişiklik olan merdivenlerin sarıya boyanmamasını atlamamalıyız beşiktaşında yaptığı gibi sadece üstten bakınca gözüken sarı ince şeritlerle bu işi halledebiliriz
              kim diyor sariya boyanacagini
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Beyler ambulans çıkışlarına portatif tribün yaptıralım bir de merdivenleri sarıya boyatmayalım.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kim diyor sariya boyanacagini
                  Federasyon öyle istiyor. Merdivenler açık ve parlak renkli olmalıymış. Bu tanıma en iyi uyan da "sarı".

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Federasyon öyle istiyor. Merdivenler açık ve parlak renkli olmalıymış. Bu tanıma en iyi uyan da "sarı".
                    Beşiktaş stadında siyaha boyandı yanlış hatırlamıyorsam. Kesinlikle açık bir renk değildi. Onlar bunu yapabiliyorsa biz de yapabiliriz.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kardeş ona bakarsan Avni Akerde merdivenlerin rengi mavi. Ayrıca başkan bu düzen değişecek deyip duruyor. Federasyona isterse uymaz. Ayrıca başka bir konu UEFA stadlarda 4 tane cikis kapisi olsun diyormuş ama sampiyonlar ligi finalini veya avrupa ligi finalini verdiği stadlarin kaci bu kritere uyuyor.

Yorum

• Beşiktaşın merdivenleri gri

Yorum

• Kardeş merdivenler gri zaten beşiktaşta ama sadece üstten bakınca gözüken sarı ve ince şeritler var

Yorum

• Beşiktaşın merdivenleri gri ama üzerinde sarı bant var. TFF bunu yeterli bulmayıp Beşiktaş'ı uyardı hatta. Öyle biliyorum.

Yorum

• TFF de illa fener rengi yaptıracak yani her yere sarı renk katıyorlar zaten sanki çok güzel görünüyor da.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• türk çileği dubai müthiş....
                                başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X