İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Gökhan Saral'ı radyoda dinledim 2 ay daha bitmez dedi.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha bir hafta önce kasım ayının sonunda yeni stadyuma geçeriz diyen de Gökhan Saral değil miydi? Bu yöneticilerin anlamsızca tarih vermesini gerçekten anlamıyorum.
Demek ki şu son hafta öyle bir kanıya varmış.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Gökhan Saral'ı radyoda dinledim 2 ay daha bitmez dedi."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToki ile müteahhit arasında bazı sorunlar olduğunu söyledi, bir de kulüp projeye müdahale edip bazı değişiklikler yapıyormuş (daha iyi olsun diye).
Demek ki şu son hafta öyle bir kanıya varmış.
Yorum
-
astasından İngiltere’nin yüzde 46, Almanya’nın yüzde 16, İspanya’nın yüzde 15, İtalya’nın yüzde 9, Fransa’nın ise yüzde 7’lik pay aldığını söyledi. Kazancı, kalan yüzde 7’lik payı ise Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 5 farklı ülkenin paylaştığını ifade etti. 2015- 2016 sezon sonu itibarıyla seyirci ortalamasında ilk sırayı alan ligin 43 bin 300 seyirci ile Almanya Ligi Bundesliga olduğunu kaydeden Kazancı, İngiltere Premier Ligi’nde 36 bin 452, İspanya La Liga’da 28 bin 168, İtalya Serie A’da 22 bin 544, Fransa Ligue 1’de ise 22 bin 215 seyirci ortalaması ile oynandığını dile getirdi. Ceyhun Kazancı, rapora göre 2014- 2015 sezonunda Süper Lig’de 6 bin 225 olan ortalama seyirci sayısının yüzde 32 artarak 2015-2016 sezonunda 8 bin 395’e yükseldiğini belirtti.
YAYIN GELİRLERİNİN YÜZDE 30'U 3 BÜYÜKLERİN

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
En son bir görsel var ama becerip koyamadım buraya.. İst takımlarının gelirleri ile bizimkiler arasında uçurumdan öte bir durum var ve konyaspor gelirlerde bizi geçmiş!!
C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün Gökhan Saral'ı radyoda dinledim 2 ay daha bitmez dedi.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Yeni stad açılıyor diye seviniyorum çünkü belki taraftar yeni bir hava yakalar.Tribün kültürü oluşur diye...Yoksa taraftar olmadıktan sonra ne anlamı varki stadyumun. Ha son teknoloji olmuş ha hibrit çim.Ne farkeder.
Şehir takımdan kopmuş,sadece başarıya ve menfaate odaklı.Tribünler desen..Ne kadar menfaatçi,rantçı adam varsa orada.Mahalleden 3-5 kişi toplayan taraftar grubu kuruyor.Sürekli yazıyoruz Trabzondaki bazı arkadaşlar kızıyor ama gerçekten Trabzonspor,Trabzona çok büyük geliyor.
Bakın BAL liginde oynayan KOCAELİSPOR taraftarına.. https://www.youtube.com/watch?v=37iAiKV1TjY
Buda Şimşekler https://www.youtube.com/watch?v=kqERll3Nj-k
Maalasef bizde tribün kültürü diye birşey yok.Gelecek adına umutlanmak için önce tribün kültürünü yaratmamız lazım.Bizim başarımız şehir takımla kucaklaştığı zaman gelir.Başarı odaklı destekle geçici şeyler yaşarız.
Gerçekten Akyazıyı bu yüzden önemsiyorum.Ve imkanı olan herkes kombinesini alsın lütfen arkadaşlar.Trabzondaki arkadaşlar,lütfen.Akyazı son şansımız.Maratonda Vira grubuna destek olun.Sayıca artarsa bu kitle,Akyazıyla birlikte yeni bir tribün kültürü gelişebilir.En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 14.10.2016, 18:30.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni stad açılıyor diye seviniyorum çünkü belki taraftar yeni bir hava yakalar.Tribün kültürü oluşur diye...Yoksa taraftar olmadıktan sonra ne anlamı varki stadyumun. Ha son teknoloji olmuş ha hibrit çim.Ne farkeder.
Şehir takımdan kopmuş,sadece başarıya ve menfaate odaklı.Tribünler desen..Ne kadar menfaatçi,rantçı adam varsa orada.Mahalleden 3-5 kişi toplayan taraftar grubu kuruyor.Sürekli yazıyoruz Trabzondaki bazı arkadaşlar kızıyor ama gerçekten Trabzonspor,Trabzona çok büyük geliyor.
Bakın BAL liginde oynayan KOCAELİSPOR taraftarına.. https://www.youtube.com/watch?v=37iAiKV1TjY
Maalasef bizde tribün kültürü diye birşey yok.Gelecek adına umutlanmak için önce tribün kültürünü yaratmamız lazım.Bizim başarımız şehir takımla kucaklaştığı zaman gelir.Başarı odaklı destekle geçici şeyler yaşarız.
Gerçekten Akyazıyı bu yüzden önemsiyorum.Ve imkanı olan herkes kombinesini alsın lütfen arkadaşlar.Trabzondaki arkadaşlar,lütfen.Akyazı son şansımız.Maratonda Vira grubuna destek olun.Sayıca artarsa bu kitle,Akyazıyla birlikte yeni bir tribün kültürü gelişebilir.
Diger elestirilerine ise katiliyorum dogru tespitler..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKocaeli ornegi bence yersiz olmus ..superligde oynarken nerdeymis o seyircisi stadin yarisi bile dolmuyordu cogu macda..hedefsiz kalirsan oynadigin futbol zevk vermezse stad bos kalir bu turkiyenin her yerinde aynidir..azcik takim kimildasin trabzonsporda doldurur o tribunleri hemde 2011 den sonra ligde figuran oldugunu bildigi halde stada gider yine insanlar..
Diger elestirilerine ise katiliyorum dogru tespitler..
İngiltere Almanya ve İspanya gibi liglerde ikinci liglerden birinci lige kadar tüm takımlar nerdeyse ful stada oynuyor.. Panayır şeklinde oluyor..
Peki hepsinin sahasında çok mu güzel top oynanıyor.?
Hepsi mi şampiyonluğa oynuyor..
Neden biz de öyle olmayalım.. Ki biz şampiyonluğa oynayacak bir takımız.. O seyirci orada olursa hakemi de rakibi de yenebilirsin... Oynamayan oyuncuyu da oynatırsın...
Ama biz de hata yapanı yuhalayan.. Yenildiğinde evlatlıktan reddeden, 3-5 maçta notunu veren ve bi daha notu yükseltmeyen bir yapı var..
Çözümün sonucu belli, taraftar modeli oluşturmak,,,, ama yolları nedir nasıl olur bilmiyorum.. Zaten ben bile bilseydim heralde herkes yapardı
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKocaeli ornegi bence yersiz olmus ..superligde oynarken nerdeymis o seyircisi stadin yarisi bile dolmuyordu cogu macda..hedefsiz kalirsan oynadigin futbol zevk vermezse stad bos kalir bu turkiyenin her yerinde aynidir..azcik takim kimildasin trabzonsporda doldurur o tribunleri hemde 2011 den sonra ligde figuran oldugunu bildigi halde stada gider yine insanlar..
Diger elestirilerine ise katiliyorum dogru tespitler..
Eğer menfaatsiz bir taraftar grubu varsa o da Viradır..Gerisi tırt.O yüzden bütün aklıselim taraftar Maratona yönlendirilmeli Akyazıda,belki o kültürü yaratabiliriz.Basket maçlarında örneklerini görmüştük.
İnanın bizim imkanlarımız,gücümüz beğenmediğiniz Kocaelide,Karşıyakada,AdanaDemirde,Ankaragücünde filan olsun tribünleri düşünemiyorum.En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 14.10.2016, 18:51.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum