Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Açılışa umarım saçma sapan sanatçılar çağırılmaz.Trabzonspor gibi markayı her kesime hitap eden sanatçılarımız var.
    Umarım Volkan Konak davet edilir.
    Keza yöresel şarkıları bütün ülkeye sevdiren isimlerden biri olan İsmail Türüt davet edilir.
    Pop müziği alanında Yusuf Güney davet edilir
    Keza Rafet El Roman,Gece Yolcuları,Resul Dindar açılışta her kesime hitap edilmeli diye düşünüyorum

Yorum

• Saçma sapan sanatçılar çağrılmaz deyip önerdiğin isimlerin çoğu bana saçma sapan geldi Mesut
      BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Saçma sapan sanatçılar çağrılmaz deyip önerdiğin isimlerin çoğu bana saçma sapan geldi Mesut
        O sizin düşünceniz tabi ki saydığım isimler hepsi Trabzonspor'lu .
        Saçma sapandan kastım Istanbul takimlarinı tuttuğunu alenen belli eden sanatçılardan bahsetmistim.Benim için saydığım isimlerin hepsi kaliteli

Yorum

• Bu da benden olsun çok güzel görünüyor stadımızmfotograf düne ait

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• aynenen katılıyorum isim hakkı ne olacaksa olsun ama mutlaka avni akerde olmalı oisimle beraber

Yorum

• Antreman sahalarının tepeden kabak gibi göründüğünü görüyoruz. Taktik ve basina kapali antremanlarda bu sıkıntı çıkarmaz mı? Ayrıca kış günleri deniz kenarında idmanlarda epey soğuk olur.

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Antreman sahalarının tepeden kabak gibi göründüğünü görüyoruz. Taktik ve basina kapali antremanlarda bu sıkıntı çıkarmaz mı? Ayrıca kış günleri deniz kenarında idmanlarda epey soğuk olur.
                MAY tesisleri de denizin kenarında...
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                Ayağa KALK!

Yorum

• Allah askina bit artik da bu sacma tartismalarda bitsin.

Yorum

• İNŞALLAH SANATÇI MANATÇI OLMAZ sadece efsanelerimiz yeterli bence gereksiz konsere gerek yok yayla şenliği gibi

etab5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• TOKİ başkanı az once attıgı tweet de stadyum kapasitesini 41.513 olarak yazdı

M. Ergün TURAN @MErgun_Turan 1 dk.1 dakika önce
                      2) 41 bin 513 seyirci kapasiteli statta İtalya’dan gelen çimlerin serilmesine başladık.

M. Ergün TURAN ‏@MErgun_Turan 46 sn.47 saniye önce
                      3) Serilmeye başlayan çimin geriye kalan 5 bin 200 metrekaresi de yarın stadımızda olacak.
                      En son katre-i.matem tarafından düzenlendi; 31.10.2016, 11:37.
                      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Yorum

• skorbord ile alakalı olarak

M. Ergün TURAN ‏@MErgun_Turan 6 dk.6 dakika önce
                          5) İlkleri barındıran statta 80 metrekare olan skorboard 7.5 piksel aralığında olmasıyla ülkemizde tek olacak

M. Ergün TURAN ‏@MErgun_Turan 4 dk.4 dakika önce
                          6)10 piksel olacak saha reklam panoları, köşelerinin oval olarak dönmesi özelliği ile de Türkiye'de ilk olacak.

...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Bizim reklam panolarimiz asagidaki gibi oval olacak.

Oval olmayan reklam panosu da boyle gozukuyor.

Yorum

• birisi su adama besiktasin 96 m2 skor bordu oldugunu desin

8jk yada allianz arenada 100 m2 len avrupanin en büyügü oldugunu bildirsinler

nedir memlekette herkes yalan anlatiyor
                              okadar zormu bunlari google a yazip arastirmak
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 31.10.2016, 12:08.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Alışmışlar millete yalan yanlış haber pompalamaya ne olacak kim sana hop dur bakalım diyecek..

Adam bi açar okur hibrit çim nedir,nasıl yapılır ? En büyük skorbord bilmem ne..

Bunların haber mantığı biraz " at yalanı.... " devamını getirmiyorum.
                                O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X