Orada oturacaklar için parapetin önüne led ekran yapılmıştır, oradan izleyecekler maçı. Şaka bir yana insan o koltukları koyarken utanır yahu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla bunu okuduktan sonra resimlerden baktım ben de göremedim çıkış tüneli
katlı locaların tam önündeki destek kulesinin dibinde brandayla örtülü gibi görünen bir bölüm var orası olabilir
Gercekten önce sasirdim ben vallahi, görmeyince.....
Yorum
-
İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiriş çıkış avni akerdeki gibi olacak şu an önünde direk var ve naylon ile kapatılmış galiba içeriye su basmasın diye.
o değilde şurdan bilet alacağım kesin ha Harika maç izlenir buradan.yapan edenden Allah razı olsun
[ATTACH]11243[/ATTACH]Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
IMG_20161101_164800.jpg
Kaynak: @AkyaziArenaO beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak Yakarmoz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiriş çıkış avni akerdeki gibi olacak şu an önünde direk var ve naylon ile kapatılmış galiba içeriye su basmasın diye.
o değilde şurdan bilet alacağım kesin ha Harika maç izlenir buradan.yapan edenden Allah razı olsun
[ATTACH]11243[/ATTACH]
Yani uçaklardaki acil çıkış koltuğu sorumluluğu gibi.
Güler misin ağlar mısın.. ?O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSevdiğimiz şeyi çiğnetir miyiz? Üstelik kendimiz mi çiğneyeceğiz? Bizde sancak, bayrak yerde bırakılır mı? Yunan'ın bayrağını bile Atatürk çiğnetmedi, yerden kaldırmadı mı? Amblemimizi neden çiğnetelim? Yok eğer etrafı çevrelenip koruma altına alınacaksa bu sefer de seyircinin yolunu hemen merdivenlerin önünde boş yere daraltmış oluyoruz. Nereden bakarsak bakalım, lüzumsuz, zarar verici, şov uğruna bir hareket olarak görüyorum
nasil sarilmismi
ilk günden beri o armalar orada planlanmis
is bittikten sonra kötülemek ne anlama geliyor
akilli stadyum istedik, yaptirdik
49 yetmez dedik 122 loca oldu
koltuklarin kalitesi, localarin donatimi
tesis 2 cim saha olacakti, 5 yaptirttik
saha kenarlari zemin gibi yesil
skorbordlar 2 oldu, m2 en fazla piksellisinden
cok daha seyler degistirttik
zamaninda istemedigimiz icin
hatta isitma sistemi ve cephe aydinlatma icin yönetim özel proje hazirliyor
birde bu hafta merdiven boyasi icin son bir muracat oldu, onun sonucu beklendiginden daha boyama baslamadi, belki turuncuda olmayacak
siz gelmissiniz ilk günden beri olan arma resmini bittikten sonra elestiriyorsunuz
simdi yönetim ne yapsin, toki ne yapsin???
bu arada soguk ve islak hava yüzünden su an membran araliklari kaynak isi olmuyor
baska maddelerdeki gibi fazla isi veya daha uzun isitmada mümkün degil, hemen sararir
haftaya bu isi devam edilebilecek hava durumu bekleniyormus...
en sahadaki saha aydinlatma diregin arkasinda ortasi birlestirilmis ilk v kanat
4kule 3membran
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaketten anlaşıldığı üzere armalar merdiven girişinin ortasında değil yeşil alana güzelce yerleştirilmiş, hangi akıl onları tutup merdivenin ortasına koymuş sonrada basmasınlar ayıp olur diye etrafını çevirmiş anlamak mümkün değil.
Sanırım seyirciler önce amblemi tavaf edecekler sonra stada giriş yapacaklar...
yesil alan yollara kurban gitti, maca gelenler icin trafik akici kalsin diye
alan azalinca bu cözüme gidildi
Gökhan Saral â€@GokhanSaralTS
Sona doğru ilerliyoruz!
En son selcuk tarafından düzenlendi; 01.11.2016, 17:23."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Maketten anlaşıldığı üzere armalar merdiven girişinin ortasında değil yeşil alana güzelce yerleştirilmiş, hangi akıl onları tutup merdivenin ortasına koymuş sonrada basmasınlar ayıp olur diye etrafını çevirmiş anlamak mümkün değil.
Sanırım seyirciler önce amblemi tavaf edecekler sonra stada giriş yapacaklar...
Yorum
-
[ATTACH]11243[/ATTACH]#GelsinGörelimÇocuklar
Yorum
-
İlk olarak Ayhan2661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecidden biri bana bu şaka desin gerçek değil desin böyle birşey mi olur, rezillik ...biri orası yıkılacak falan desin nolur
Şaka bir yana bence çok uzatmaya gerek yok, oraya kimse oturmaz olur biter. Yalnız bir üst basamakda da biraz sıkıntı var gibi.
Yorum
-
Yanlış anlaşılmasın bu sadece tek bir çıkış kapısının yarattığı bir durum değil. Stadta kaç tane çıkış kapısı varsa hepsinin arkasındaki koltuklar bu şekilde iptal olmuş vaziyette.
Çok ciddi bir problem ama ne olur bakalım..
Hadi birtanesinde mühendislik hatası oldu gözden kaçtı hadi oldu diyelim kul yapısı.. yahu bu hatayı bütün çıkış kapılarında tekrarlarmak peki neyin nesi ?
IMG_20161101_164632.jpg
Screenshot_2016-11-01-17-40-34.jpg
Bana bu hata misafir takım otobüs giriş çıkış kapıları, otobüs yüksekliğiyle aynı ölçüde yapılmış daha sonra farkesilmişti.En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 01.11.2016, 17:46.O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum