Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımını ve bu kötü günde şehrine sahip çıkan bu büyük taraftarı saygıyla selamlıyorum.
Yorum
-
İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribün Adı Kapasite Satılan Kombine
Vip Platinium 1171 380
Vip Gold 724 375
Vip Silver 954 682
Batı Alt 3684 2114
Batı Üst 1982 1050
Doğu Alt 5033 4194
Doğu Üst 5811 1428
Kuzey Alt 3381 2975
Kuzey Üst 4448 3345
Güney Alt 3197 3029
Güney Üst 6445 1607
Toplam Sayı 36830 21179
Yorum
-
İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle21000 kombine satıldımı yaniYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
20 bin kombine alan ben dahil bütün taraftara yazıklar olsun demek geliyor içimden fakat diyemiyorum.Dünyanın hiçbir yerinde bizim gibi insanlar yok.Galatasaray kötü gitti 7bin kombine sattı veya fenerbahçe'de aynı şekilde.Şöyle bir takımda bırak 20 bini 2 bin kombine satmak bile büyük bir başarı.İnsanlar resmen havaya para veriyor yinede sesimiz çıkmıyor ama ortada ne başarı var ne başaracağını hissettiren bir takım.
Yorum
-
nasil devletlerde torpille adam kayirinca sitem cokuyorsa aynisi takimimiz icin gecerli. serbest kalsa hicbir super lig takiminda oynayamacak olan malum oyuncular malesef buyuk olarak gordugumuz ama buyuklugu artik sozde olan Trabzonspor'umuzda forma sansi bulabiliyor. bu sekilde bir takimin basarili olmasi imkansiz yeni stad falan farketmez
Yorum
-
İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYapılan drenaj işciliğine bakıyorum da adamların drenaj anlayışı ile bizimki arasında dağlar kadar fark var profosyonellik bakımından vodafone arenanın drenaj işciliği biİmkinden 10 gömlek üstün
Bu arada gercekten 20 bin kombine satildiysa valla HELAL OLSUN! Bize de yakisan budur. Biz taraftar olarak görevimizi yerine getirelim de hesap sormaya gelince mahcup olmayalim.
Yorum
-
Şu leş takıma rağmen eğer 21 bin kombine satıldıysa .Bu taraftara daha laf söyleyenin suratına tükürün.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum