Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ct7YyGeWIAAB4UZ.jpg
    Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takımını ve bu kötü günde şehrine sahip çıkan bu büyük taraftarı saygıyla selamlıyorum.
      yapmayın sonra hayal kırıklığına uğrayacaksınız...akyazıdaki 2. maçta kaç kombine satıldığını acı bi şekilde öğreniriz...inşallah yanılırım ama passo sitesine bakarak 21bin kombine satıldı demek kendimizi kandırmaktan başka bişey değil...

Yorum

• İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tribün Adı Kapasite Satılan Kombine
        Vip Platinium 1171 380
        Vip Gold 724 375
        Vip Silver 954 682
        Batı Alt 3684 2114
        Batı Üst 1982 1050
        Doğu Alt 5033 4194
        Doğu Üst 5811 1428
        Kuzey Alt 3381 2975
        Kuzey Üst 4448 3345
        Güney Alt 3197 3029
        Güney Üst 6445 1607
        Toplam Sayı 36830 21179
        21000 kombine satıldımı yani

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          21000 kombine satıldımı yani
          Bence de dogru sayiya yakin, eger koselerdeki ve ilk siralari saymadiysa net rakam. Olmasa bile 1000 dus 20bin de net.
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Locaların üçüncü katı olmasaydı çok iyi olacaktı. O kadar loca da satılmaz bence ilerde. Acaba orayı tribüne çevirebilirler mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• 21 bin kombine cok iyi inşallah 25 bini bulabiliriz.

Yorum

• Stad güzelde topu kim oynayacak
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• 20 bin kombine alan ben dahil bütün taraftara yazıklar olsun demek geliyor içimden fakat diyemiyorum.Dünyanın hiçbir yerinde bizim gibi insanlar yok.Galatasaray kötü gitti 7bin kombine sattı veya fenerbahçe'de aynı şekilde.Şöyle bir takımda bırak 20 bini 2 bin kombine satmak bile büyük bir başarı.İnsanlar resmen havaya para veriyor yinede sesimiz çıkmıyor ama ortada ne başarı var ne başaracağını hissettiren bir takım.

Yorum

• Yine olsa yine alırım gram pişman değilim, bu takımı tutmak çok farklı, ne olursa olsun.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Taraftardaki yeni stad heyecanının 10da 1i takımda ve teknik kadroda olsa yıkmıştık ortalığı

Yorum

• nasil devletlerde torpille adam kayirinca sitem cokuyorsa aynisi takimimiz icin gecerli. serbest kalsa hicbir super lig takiminda oynayamacak olan malum oyuncular malesef buyuk olarak gordugumuz ama buyuklugu artik sozde olan Trabzonspor'umuzda forma sansi bulabiliyor. bu sekilde bir takimin basarili olmasi imkansiz yeni stad falan farketmez

Yorum

• ilk yıl 30000 de olur rakam asıl ilerleyen yıllarda aynı istikrarı sürdürmek.

Yorum

• Kombinemi, ilk çıktığı gün, ilk alanlardanım.
                            Şu gidişatı bilseydim alır mıydım ? Elbette alırdım. Bu çok değişik bir duygu... Trabzonspor'un Avni Aker'de maçı olacak ve ben gitmeyeceğim, öyle mi ?
                            Kendimi suçlu hissederim, rahat edemem.
                            Hamiş

Yorum

• İlk olarak R.KAKISIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yapılan drenaj işciliğine bakıyorum da adamların drenaj anlayışı ile bizimki arasında dağlar kadar fark var profosyonellik bakımından vodafone arenanın drenaj işciliği biİmkinden 10 gömlek üstün
                              Neye istinaden söyledin bunu? Resimlere bakarak mi? Valla ben drenaj isinden anlamam. Öyle bakmayla da karar veremem. Benim gözümde pek bir farklik yok. Resimlerin kalitesinden veya Akyazi'da yerin camur halinden olabilir mi?

Bu arada gercekten 20 bin kombine satildiysa valla HELAL OLSUN! Bize de yakisan budur. Biz taraftar olarak görevimizi yerine getirelim de hesap sormaya gelince mahcup olmayalim.
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Şu leş takıma rağmen eğer 21 bin kombine satıldıysa .Bu taraftara daha laf söyleyenin suratına tükürün.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X