O direkler 4 gün içinde kaldırılmazsa Antalya maçına da yetişmiyor. Aralık ayı 14. haftadaki Adana maçına kalıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güzel stat yapmışlar, taraftar da muhteşem. İyi para dökmüşlerdir bu stada ama.
Burası yani >>
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStat yapmamışlar, devralmışlar... Çünkü bu stadyum, 2012 Londra Olimpiyatlarının düzenlendiği Londra Olimpiyat Stadı...
Akyazı Stadyumu'na su arıtma tesisi yapıldı.. Akyazı Arena tesisleri kendi içme suyunu kendi aritacak
Hasan Tuncel
gülcemalda iyice ilerledi, yollarda
dedigim gibi en üste sira yapilmamiz, 2 kattada loca olmayan yerlerde ilerisi icin potansiyal
https://www.facebook.com/AkyaziSporVeKulturKompleksi/?fref=ts
En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.10.2016, 19:01."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAntalya maçı artık ihtimal dahilinde değil. O maça 40 gün daha var ancak destek kuleleri halen yerinde duruyor. Bence bu stadyum destek kulelerinin sökülmesinden 45 gün sonra falan açılır. O yüzden Adana maçı da çok düşük bir ihtimal.
membranci arkadaslara selamEn son selcuk tarafından düzenlendi; 12.10.2016, 20:22."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Neyse maçlar başladıktan sonra konusu pek olmacak bu işlerin, ama bi türlü başlamadığı için konuşacak çok şey buluyoruz
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim stadyumla ilgili son 2 ay içinde çok yalan konuştu. Kimse kusura bakmasın ama vaziyet ne yazık ki böyle.. Doğruları konuş taraftar bilsin, 1 ay ya da 2 ay geç açılsa ne olacak.. Yalan konuşmanın ne lüzumu var!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum