Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kombineler satışa çıktı, taraftardan para topladılar, stadı yetiştiremediler mi desinler? mümkün olduğunca çabuk stada geçmek gerekiyor, eksikler bitmez. yönetim stadı devralsın, kendi çalışmalarını başlatsın, klüp düzene girsin. özellikle takım bir an önce yerleşsin komplekse, alışsınlar.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Koltuk montajinin bordo olmasini isteyen biri olarak kabul etmeliyim ki hali hazirda devam eden pixel tasarimi beklentilerimden cok daha iyi oluyor. Ayrica ince iscilik isteyen kose montajlari da hatasiz devam ediyor gibi gorunuyor. Bu kisimlar yeni yapilan hemen her statta asimetrik yerlestirilmisti. Forumca yillarca temkinli yaklastigimiz localar da koltuk montaji ile goze hos gelen bir hal alacak gibi duruyor. Henuz cevap bulamadigimiz diger soru isratlerinden birisi de ambulans ve itfaiyenin hangi cikislarda bulunacagi. Mantiken diger cikislara gorece daha buyuk olan dogu tarafi makul. Umudumuz ise misafir tribununun kamera acisi dolayisi ile bati tarafina alindigi gibi ambulans ve itfaiyenin de bati cikislarina yerlesirilmesi. Teknik olarak, cikis yukseklikleri, bu mumkun mu o da diger soru isareti.
      En son akczay tarafından düzenlendi; 08.09.2016, 22:21.

Yorum

• Bugün Ts Cluba gittim loca istiyorum dedim, eleman afalladi bir saniye birini aramam lazim dedi. Bekledim o esnada birkac görüsme yapti. Yönlendiremedi beni, yine birkac görüsme yapti ve yine yönlendiremedi ve sonunda numarami ismimi cismimi not aldi sizi arayacaklar dedi. Gün bitti arayan olmadi... Bakalim ne zaman arayacaklar ve kim arayacak...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
        ...imza...

Yorum

• baskan stadyumda - bordo mavi

İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bugün Ts Cluba gittim loca istiyorum dedim, eleman afalladi bir saniye birini aramam lazim dedi. Bekledim o esnada birkac görüsme yapti. Yönlendiremedi beni, yine birkac görüsme yapti ve yine yönlendiremedi ve sonunda numarami ismimi cismimi not aldi sizi arayacaklar dedi. Gün bitti arayan olmadi... Bakalim ne zaman arayacaklar ve kim arayacak...
          İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

direk kulübü arasaydin

(462) 325 09 67
          0 (462) 326 67 96 - 326 56 05
          +90 (462) 2300636

İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          1 kişi bahırdıgında ses okadar yankı yapıyorsa oranın akustihi efsane olucak
          dur daha, stadyumun yarisi halen acik
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 09.09.2016, 00:24.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Başkana helal olsun.

Samimi hareketler, sosyal medya kullanımı vs mükemmel iş çıkarıyor.

Stadıda istediği hale geitrecektir bundan zerre şüphem yok.Yeter ki bi devralsın.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• [QUOTE=selcuk;1920531155]baskan stadyumda - bordo mavi

yanniz akustik müthis olacak

Yorum

• Çok güzel hareketler bunlar

Fenerli diye iftira atılan oğlu Fatih solunda yanında, yatacak yerleri yok müfterilerin

Yorum

• 1 kişi bahırdıgında ses okadar yankı yapıyorsa oranın akustihi efsane olucak

Yorum

• Bizi 16 maç 2 Y'ye mahkum etsende adamsın vizyon reyiz..
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• gece uyuyamıyorum acılısın oldugu gece akyazıda sabahlayabilirim heyecandan ölecem.

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bugün Ts Cluba gittim loca istiyorum dedim, eleman afalladi bir saniye birini aramam lazim dedi. Bekledim o esnada birkac görüsme yapti. Yönlendiremedi beni, yine birkac görüsme yapti ve yine yönlendiremedi ve sonunda numarami ismimi cismimi not aldi sizi arayacaklar dedi. Gün bitti arayan olmadi... Bakalim ne zaman arayacaklar ve kim arayacak...

Renktaş bahsettin durum ciddi. Şayet çalışanlar loca satışında yeterlilik gösteremiyorlarsa bu durum kulüpte dolaylı maddi kayıba neden olur.bence başkana tweet atmalısın.
                        Örnek vermek istemezdim ama, aziz feneryum şubelerini tek tek arayıp müşteri gibi sipariş verip ürün tedariği ve satış personelini denetliyor.kaldı ki sen değil forma koskoca loca almak istemişsin...

Yorum

• Heyecanlanıyorum bu stadı görünce,çıkarın artık şu kombineleride alalım beklemekten iyice sıkıldık.

Yorum

• Bende en cok tribünlerin mavi olacak bölümünü merak edenlerdenim...

Valla kizdik, sinirlendik, begenmedigimiz bölümler oldu ama cok güzel stadimiz oluyor.

Iyi degerlendirip firtina koparmamiz lazim. Bu yüzden seneye mutlaka avrupada olmamiz gerekiyor

Yorum

• [QUOTE=lazapo61;1920531169]
                              İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              baskan stadyumda - bordo mavi

yanniz akustik müthis olacak

Başkan ne güzel bordo mavi çektiriyor [emoji122]

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• herkes piksele ikna olmus.. pikselle ilgili tum sorunlar ortadan kalkmis.. halbuki aylarca tartisildi. iki resimle tum kotu fikirler ortadan kalkti.. insanoglu ne kadar degisik bir varlik degil mi ..
                                u will need justice at the end..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X