Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Başkanın ve 3 yöneticinin arkasındaki, Trabzonlu Gençler'in "Jan Mari"'si mi? Hani Hacıosmanoğlu yanından ayırmıyor diye eleştirdiğimiz?
    O değil. Ama gerçekten andırıyor.

Yorum

Başkanın ve 3 yöneticinin arkasındaki, Trabzonlu Gençler'in "Jan Mari"'si mi? Hani Hacıosmanoğlu yanından ayırmıyor diye eleştirdiğimiz?
      Ben videoyu tekrar izledim ama Jan'ı göremedim. Eğer ilk girişte arkasında gözüken yetkiliyi kastediyorsanız o değil.

Adsız.jpg

Yorum

• Tamam teşekkürler arkadaşlar özür dilerim
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Bir an korkuttun hocam.
          Hamiş

Yorum

• Fırtınanın kopacağı yer!

1j.jpg

2jjjjj.jpg

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi
              hayatını bedavacılık üzerine oturtmuş gruplara bedava bilet verilecek mi?
              Onu geçtim, çevremdeki insanları kombine almaları yönünde teşvik etmeye çalışıyorum fakat çoğu kişi takımın gidişatına göre kombine alacağını dile getiriyor.
              Deliriyorum!
              Hamiş

Yorum

• 350 liranın içerisinde 150 liralık forma parası var. Kart aidatını da kulüp veriyor. Daha ne olsun, Trabzonsporlular daha ne istiyor. Üstüne para mı versinler.

Yorum

Değil dostum yanlış görmüşsün.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    350 liranın içerisinde 150 liralık forma parası var. Kart aidatını da kulüp veriyor. Daha ne olsun, Trabzonsporlular daha ne istiyor. Üstüne para mı versinler.
                    o taraftar grupları ne istiyor zannediyorsun? biz bağırıp çağırıyoruz, maça etki ediyoruz, iş yapıyoruz kafasındalar, üstüne para istiyorlar.

Yorum

• başkanın videosunu şimdi seyrettim arkada oturan herifler olmasaydı çok daha iyi olurdu yakışmadı. o söylemler güme gitmiş. hem bu kadar güzel iş yapıp hem de böyle berbat etmek valla ciğerime oturdu.

Yorum

• Cebinde en pahalı sigara olacak, en pahalı cep telefonunu kullanacak, en pahalı ayakkabıyı giyecekler ama kombineye para vermeyi kendilerine yük görecekler. Hayatları bedavacılık üzerine kurulu nasıl olsa

Yorum

• Bayram da civi çakılmaz. 10 gün bu haliyle kalır.

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bayram da civi çakılmaz. 10 gün bu haliyle kalır.
                            Devlet firması yapmıyor, özel sektör inşaat firmalarında 9 gün izin imkansız. En fazla 5 gün izin yapabilirler. Bence bayramın 3. günü çalışmalar eski haline dönecektir.

Yorum

• Kasım ayına sarkması çok muhtemel bence. Özellikle membran işinin bu kadar yavaş gitmesini anlayamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                başkanın videosunu şimdi seyrettim arkada oturan herifler olmasaydı çok daha iyi olurdu yakışmadı. o söylemler güme gitmiş. hem bu kadar güzel iş yapıp hem de böyle berbat etmek valla ciğerime oturdu.
                                Kim var başkanın arkasında söylemlerini bozan?
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X