Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu kulelerin sökülmesi için membranların tümünün serilmesi mi gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      protokolde olan localarin hepsi ayni fiyat

kulüplen irtibata gecerseniz size detayli bilgi sunulur

bu fiyat segmaninda kombine gibi kamuoyuna fiyat aciklanmaz
      avrupada bilirsin bu isleri direk emlakcilar üstleniyor, kulüpler topa bile girmiyor, bizimkilerin bukadar acik satim yapmasi zaten yeterince anormal aslinda...

tabi kimisi Trabzonlulari tesvik icin yapildiginin farkindayim

@Murat'
      hayir, kolonlar bittimi statik ölcümleri hesaplanan civardaysa indirirler
      Bu arada ilk defa bir köşenin koltukları takılmış ve yamuk dizilim yok gibi...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Böyle sacmalik olmaz. Neden 11 loca yandaslarina ön satista satilarak ayricalik taniniyor? Benim en iyi locayi almaya hakkim yokmu. Loca almaya niyetim vardi hala resmi aciklamayi bekliyorum.
        Bugüne kadar neden beklediniz?

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Böyle sacmalik olmaz. Neden 11 loca yandaslarina ön satista satilarak ayricalik taniniyor? Benim en iyi locayi almaya hakkim yokmu. Loca almaya niyetim vardi hala resmi aciklamayi bekliyorum.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          Eğer goygoy yapmıyorsanız

Halen 17 tane en pahalı Localardan var, İrtibata geçebilirsiniz kulüple
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• 122 locanın 45 i kdv dahil 350 bin tl... bunların 28 i satılmış..kalan localar ise 75 bin tl.. localar 3 yıllık satılıyor.. yıllık alınacaksa sanırım 1. Sınıf localar 100 bin diğerleri 25 bin tl ye satılır...
            Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak SEDER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              122 locanın 45 i kdv dahil 350 bin tl... bunların 28 i satılmış..kalan localar ise 75 bin tl.. localar 3 yıllık satılıyor.. yıllık alınacaksa sanırım 1. Sınıf localar 100 bin diğerleri 25 bin tl ye satılır...
              350 Bin TL değil, 350 Bin Euro.
              www.x.com/zykmda

Yorum

• zenginin parasi zügürdün cenesini yorar.

birakin hesabi locayi alacak olan yapsin.

Yorum

• Bence arkadas hakli. Yonetim madem Klube katki yapmak istiyor. Localara fiyat belirlersin satisa cikarirsin baktin satmiyor ozaman al yonetim olarak.
                  Belki ordan loca alcak adam kenardaki locayi almayacak?
                  Belki kenar localar bos kalcak. Yonetim almamis olsa kenar localari alir klube yardim eder.

Klubu ara diyosunuz da localar satisa cikmadi daha fiyat belli degil baskani arayip loca mi alinir. Bu isle ugrasan bir birim yok mu klupte.

Baskan satis elemanimi nasil is anlamadim.

Yorum

• Yönetimin ve ya futbolcular istediği locaları almak istesin biri zaten verirler...

Birbirimiz yormayalım. Locayı alırken aaa burası başkanın olmaz satamayız demezler. Başkan bunu dedirtmez. Yeter ki bizim camianın önde gelen isimleri loca almak istesin.

Yorum

• 45 tane 354 bin euroluk locadan 28 i satıldı diyor, kalkmış birde laf söyleyebiliyoruz.. 33 milyon lira yapıyor..

Helal olsun bize..
                      Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Aslinda en iyi 10 veya 20 locayi acik arttirim ile satacaksin da oyle bir ortam yok. Zorla veriyoruz.

Yorum

• Cebinde parası hazır olup da loca almak isteyen özel mesajdan bana ulaşabilir. Yönetimdeki ekrabama "abi bokobongo'yu aldık mı?" diye sormam ama "bizim bir arkadaş loca satın almak istiyor, hesaba para yatırmaya hazır, bi yardımcı olur musun?" diye arayabilirim.

Onun dışında hariçten gazel okuyanlara "öpmeye merağun yok, soraysun yanağun nereyedu?" diyorum.
                          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• 61 liraya biletli maç yapıyorsun kimse gelmiyor, pahalı buluyor da 1.2 milyon TL lık loca niye duyurulmamış diye laf edenler var.

Öyle klavye başında eleştirmekle olmuyor. Sen yeter ki 1.2 milyon TL lık loca almak istiyorum de. Kulüp kendi yerlerinden sana verir zaten.

Yorum

• Localar 3 yıllık satılabiliyorsa kombineler neden birkaç yıllık satılmıyor.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Localar 3 yıllık satılabiliyorsa kombineler neden birkaç yıllık satılmıyor.
                                sen yeterki iste, aldigin koltugun her yil ön alim hakki sende

İlk olarak Gökhan BAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                61 liraya biletli maç yapıyorsun kimse gelmiyor, pahalı buluyor da 1.2 milyon TL lık loca niye duyurulmamış diye laf edenler var.
                                İlk olarak Gökhan BAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Öyle klavye başında eleştirmekle olmuyor. Sen yeter ki 1.2 milyon TL lık loca almak istiyorum de. Kulüp kendi yerlerinden sana verir zaten.

+++gerekirse senin icin ek loca insa eder, alan bol stadyumda...
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 02.09.2016, 14:22.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X