Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    30 unu geçip 35 e merdiven dayamış,
    ancak her taliplisi çıktığında
    üzümün çöpü armudun sapı diyerek
    gelen adayları beğenmeyip ,
    evde kalan bayanlar gibisiniz yahu.

bir koltuğun rengine ve dizaynına
    paranoya derecesinde bu kadar anlam yüklemesi yapmanın anlamı nedir ?
    yukarıda arkadaşlar söylemiş zaten.
    stadı doldurursan o koltukların rengi de , dizaynı da gözükmeyecektir.

stada ruhunu verecek olan
    koltuk ve renk planlaması değil ,
    taraftar ve takımın
    uyumu ve dayanışmasıdır.
    Puhahahhahahaha [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
    Böyle bir tanım yok ya
    Arada bi de trip yapıyorsa deme keyfine

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Stadın açılmasına 40 gün var.
      Fotoğraflarda gördüğüme göre yorum yapıyorum.
      İyi bir ekiple ve iyi bir çalışmayla 40 güne biter o stat. Çevreside büyük oranda biter. Endişeye mahal yok.
      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
      You'll Never Walk Alone...
      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• ne kadar cok piksel . bizim için o kadar iyi .
        61

Yorum

• +1
          İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          30 unu geçip 35 e merdiven dayamış,
          ancak her taliplisi çıktığında
          üzümün çöpü armudun sapı diyerek
          gelen adayları beğenmeyip ,
          evde kalan bayanlar gibisiniz yahu.

bir koltuğun rengine ve dizaynına
          paranoya derecesinde bu kadar anlam yüklemesi yapmanın anlamı nedir ?
          yukarıda arkadaşlar söylemiş zaten.
          stadı doldurursan o koltukların rengi de , dizaynı da gözükmeyecektir.

stada ruhunu verecek olan
          koltuk ve renk planlaması değil ,
          taraftar ve takımın
          uyumu ve dayanışmasıdır.

Yorum

• Stat ilerledikçe güzelliği daha da çok ortaya çıkıyor. Mavi koltuklar için eleştiri olmuş. Hatta lacivert diyen bile olmuş. Acaba benim gözlerde mi sorun var diye kuşkuya düştüm. Sonra lacivert, koyu mavi renklere bakıp tekrar stat koltuklarına bakınca gayet de tam açık olmasa da açık mavi işte. Ne olması lazımdı Arjantin'in gök mavisi mi. Renkler gayet iyi sıkıntı yapmayın.

Ayrıca Akhisar maçına yetişir mi. Zor görünüyor. Yetişmese de sıkıntı yok, bir 15 gün daha bekleriz.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Şu boş yerlere beyaz koltuk eklenmeyecek di mi?

www.x.com/zykmda

Yorum

• olan oldu artık, kasmaya gerek yok. beğenmeyen gitsin maça, kapatsın kötü görüntüyü

Yorum

• çok güzel oluyor maaşallah.
                  ilk maçımızı izleyebilsem keşke.
                  hem çok uzak kalıyorum hem de pasolig falan yok pfff

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu boş yerlere beyaz koltuk eklenmeyecek di mi?

bakınca mavi koltukların düzeni 1'er sıra atlayarak dizilmiş, sanki beyaz için bilinçli olarak boş bırakılmış gibi duruyor :/

tüm hevesim kaçar.....

edit: ama baktığımda mavi koltuklar takılmamış henüz. acaba onları takarken rahat çalışmak için diğer mavileri daha sonra takmayı mı tercih ettiler?
                    En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 04.09.2016, 21:59.
                    #

Yorum

• merdivenler sarı olursa görüntü karmaşası olacak.. griye boyanmalı üstüne düşülmeli bu konunun..
                      üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• skorbordlar nereye asilacak? görüntüyü kesmeyecek mi? cok büyük görünüyorlar.

Yorum

• İlk olarak Joomla! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          skorbordlar nereye asilacak? görüntüyü kesmeyecek mi? cok büyük görünüyorlar.
                          skorb.jpg

membranin nasil gerildigini merak edenlere

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Amacım kavga çıkarmak değil, ama koltuk renkleri asli renklerimiz değil. Bizim renklerimiz koyu bordo ve açık mavi. Stad dış cephesi kırmızıya boyanırken de bu güneş mevzusu ile savunulmaya çalışıldı. O koltukların bordo ve mavi tonlarının güneş vurmasıyla alakası yok. Bordosu açık, mavisi koyu. Halbuki tam tersi olması lazımdı. Açık mavi koltuklar ise loca önlerindeki koltuklarda kullanılmış. Stad koltuklarının bu tonlarda seçilmiş olması benim için rezalettir
                          kavga edilecek bir konu degil
                          tartisilmasi iyi ama rezalet diyerek tartismayi baltalayan bir söz kullanmaniz bence yanlis
                          zevkler ve renklerin ayrismasi kadar normal bisey olabilirmi

bu konu sizi bukadar rahatsiz ediyorsa özel baslik acmanizi tavsiye ederim, su anki stadyumun hizinda 2 sayfada konu degisir hocam

tek gercek kurumlasmak icin atilan ilk adimlardan birinde bu renklerin kodlari esas alindi

sanirim bu konuda biraz olsun aston villa ve westhamdan uzaklasmak icin biraz daha farkli renkler ama tüzügümüze uygun tonlar secildi
                          simdiye kadar 2 yil ayni tonlari kullanmadik, bir istikrar olursa bu renk tonlar kisa sürede benimsenecektir, bundan eminim

sahsen bordo mavinin her tonunu begendigimden bu konuyu önemsemiyorum
                          lakin ben olsam bmw buz mavisini secerdim, bordoyuda biraz daha visne cürügüne yaklastirirdim
                          ...

https://www.facebook.com/trabzonakyaziprojesi/?fref=ts

En son selcuk tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 10:18.
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Amacım kavga çıkarmak değil, ama koltuk renkleri asli renklerimiz değil. Bizim renklerimiz koyu bordo ve açık mavi. Stad dış cephesi kırmızıya boyanırken de bu güneş mevzusu ile savunulmaya çalışıldı. O koltukların bordo ve mavi tonlarının güneş vurmasıyla alakası yok. Bordosu açık, mavisi koyu. Halbuki tam tersi olması lazımdı. Açık mavi koltuklar ise loca önlerindeki koltuklarda kullanılmış. Stad koltuklarının bu tonlarda seçilmiş olması benim için rezalettir
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam ablanin eline saglik gayet güzel olmus...Zahmet olmazsa moral motivasyonu artirma acisindan bir de Ersun Yanalin resmini cizerse güzel olur ..Adam locada almis zaten
                              Teşekkür ederim, ilettim kendisine biraz zaman alır ama halledecek inşallah.

Yorum

• Daha önce sorulmuş olabilir ancak bilmediğimden sormak isterim; alt kat ne renk olacak?
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X