Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dışarıdaki cüzzamlı mı da betonla kendimizi izole ediyoruz? Rodeo tribünü gibi herkes alt alta üst üste gezinmek zorunda mı? Korkuluk için en iyi çözüm üretilmiş, boşuna beyin fırtınası yapmaya gerek yok. Paraları alırken iyi, adamlara 2 metre paravan yapılınca auv. Enteresan.

Loca dediğiniz alan ayrılır. Tuvaletin ayrılması gibi mahremiyet sebepli değildir bu, işlev gereğincedir. Lüzumsuz bir saldırı bu.
    Yavaş! Kimseye saldırmıyorum.

Parası olan alacak locayı, özel alanını dibine kadar kullanacak. İster paylaşacak, ister tek başına sefasını sürecek. Benim yaptığım bir yorum. Canlı izlediğim bir hadiseyle arama cam, çerçeve, pleksi, sunta, kontrplak girmesini istemem. Çok net, çok açık.

Bkz:

(TT Arena'da neyle çevrelemişler? Orası kat arası ama yeaaaa demeyin sakın ola)

arena_loca_65434567.jpg

(Şükrü Saraçoğlu... Aaa! Hay Allah yine demir korkuluklar var... )

2012-07-31_kuytbasin2.jpg

(Vodafone Arena da aynı, detaylı fotoyu buraya atamadım )
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• kat aralarındaki localar sonradan ilave olunca böyle sırıtan şeyler oluyor ne yazık ki. locaya göre planlanmamış bir yeri şekline uydurmaya çalıştık. en makul çözüm buydu.

diğerleri ayrı katta konuçlandırdılar locaları. bir set çekmeye gerek kalmadı haliyle.
      En son EROS87 tarafından düzenlendi; 26.08.2016, 17:54.

Yorum

• Akhisar maçına kesin yetişiyor mu acaba şimdi ona göre uçak bileti alıcaz
        You Will Never Walk Alone
        Liverpool F.C

Yorum

• Koltuklara logo basılmış.
          Ekli dosyalar
          En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 26.08.2016, 23:19.
          MCMLXVII

Yorum

• Logo eklentisi -söylediğimiz ve beklediğimiz gibi- sonradan yapılmaya başlandı.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• O vidaları bordo yapamıyorlar mı. Kötü gözüküyor

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                O vidaları bordo yapamıyorlar mı. Kötü gözüküyor
                Latife mi yaptın yoksa ciddi misin [emoji2]
                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ciddiyim vidalar olmamış.
                  En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 26.08.2016, 18:29.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yavaş! Kimseye saldırmıyorum.

Parası olan alacak locayı, özel alanını dibine kadar kullanacak. İster paylaşacak, ister tek başına sefasını sürecek. Benim yaptığım bir yorum. Canlı izlediğim bir hadiseyle arama cam, çerçeve, pleksi, sunta, kontrplak girmesini istemem. Çok net, çok açık.

Bkz:

(TT Arena'da neyle çevrelemişler? Orası kat arası ama yeaaaa demeyin sakın ola)

(Şükrü Saraçoğlu... Aaa! Hay Allah yine demir korkuluklar var... )

(Vodafone Arena da aynı, detaylı fotoyu buraya atamadım )
                    "Yavaş!" nedir güzel kardeşim hayvan mı terbiye ediyorsunuz? Haddinizi aşmayın.

Tüm örnekler içinde en uygun çözümün getirildiği bir detaya daha ilkel bir alternatif isteyip bu işten para kazanan insanlara yüklenmek saldırıdır. "Saldırmıyorum" diyince saldırılmamış hissetmiyor çünkü insanlar. "Loca neden izole ediliyor" diyorsunuz, korkulukla izole edilmiş loca fotoğrafı paylaşıyorsunuz. "Sahaya bakarken önümü cam kesmemeli" diyorsunuz, beton duvar örülmüş fotoğrafı örnek diye paylaşıyorsunuz. Ne derken ne demek istiyorsunuz, neyi eleştirirken ne yenilik öneriyorsunuz ben anlamıyorum üzgünüm.

Ve tabii ki ilave olarak şunu belirtmeliyim: Orası kat arası ama yeaaaa. Haliyle o örnek de olmamış.
                    Naber?

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Demekki insan denen canlıyı ki, bu insan Trabzon da doğmuşsa tatmin edemessin...

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Yavaş!" nedir güzel kardeşim hayvan mı terbiye ediyorsunuz? Haddinizi aşmayın.

Tüm örnekler içinde en uygun çözümün getirildiği bir detaya daha ilkel bir alternatif isteyip bu işten para kazanan insanlara yüklenmek saldırıdır. "Saldırmıyorum" diyince saldırılmamış hissetmiyor çünkü insanlar. "Loca neden izole ediliyor" diyorsunuz, korkulukla izole edilmiş loca fotoğrafı paylaşıyorsunuz. "Sahaya bakarken önümü cam kesmemeli" diyorsunuz, beton duvar örülmüş fotoğrafı örnek diye paylaşıyorsunuz. Ne derken ne demek istiyorsunuz, neyi eleştirirken ne yenilik öneriyorsunuz ben anlamıyorum üzgünüm.

Ve tabii ki ilave olarak şunu belirtmeliyim: Orası kat arası ama yeaaaa. Haliyle o örnek de olmamış.
                        Haddinizi aştığınız için haddimi aştım diyebiliriz.

Bittabi önüne belli bir seviyede beton örülebilir. Orada güvenlik de söz konusu aynı zamanda. Ben hemzemin bir uygulamadan bahsetmemiştim ki zaten. Görüş açısını engellemediği sürece ne yapıldığı çok da önemli değil. Zira derdim estetik değil...

Oradaki çevreleme işi, özel alan belirtme mantığı ve güvenliği sağlama yeterliğinde yapılması dışında her uygulama eleştirilebilir. Her eleştiri, hatta her sert eleştiri -ki ben eleştirimin sert olduğunu düşünmüyorum- yapılan işe ya da yapanına saldırmak değildir. Kendinize dayanak bulmak adına o şekilde kabul etmiş olmanız da önemli değil açıkçası...
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Demekki insan denen canlıyı ki, bu insan Trabzon da doğmuşsa tatmin edemessin...
                          sen mağarada doğmuşsan ben ne yapayım
                          En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 26.08.2016, 19:24.

Yorum

• Arkadaşlar bugün gereksiz bir gerginlik var üstümüzde. Sakin olmak ve alttan almak en iyisi. Amacımız Trabzonspor...
                            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• ts.jpg
                              vodafone-arena-01.03.2016-3.jpg

Besiktasin zemine baktigim zaman, bizimkinde benzeri bir drenaj sistemi goremiyorum ve onlarda son olarak serilen sey bizde ilk olarak dokuluyo. Insallah yanlis anlamisimdir cunku trabzon gibi bi iklime drenaj sistemi daha onemli. Hibritin gram onemi yok drenaj iyi degilse.
                              Ekli dosyalar

Yorum

• viranın bugün paylaştığı resimlere baktım.

stadımız harika gidiyor şu çatı işini bitirsek olay bitecek tabi yollar falanda gerekli ama onların detayını bilmiyorum hangi düzeydeler..
                                ufak tefek eksiklik ve bana göre hatalı yerler de var..
                                örnek vermek gerekirse
                                1-alt tarafta boş duran membransız kısmı önceden membran ile kapatalım diyordum ama özellikle deniz tarafı kale arkası çok güzel görünüyor. membran yerine camla kapatılmalı.
                                2-tribün zemini biraz yüksek gibi geldi bana. sahaya uzak olacak ona eyvallah ama biraz daha alçak olabilir ingiliz tarzı olmalı yani sahayı biraz yükseğe çıkartırsak bu sorun hallolur.
                                3-loca önündeki camlar biraz rahatsız edici görünme açısına sahip onların yerine daha alçak beton zemin üzerine ince korkuluk takılabilirdi.
                                4-localar bir basamak daha yukarı kaydırılıabilirdi.(ilk sıradaki loca koltukları loca giriş zeminine yapılıp onun altındaki de 1 sıra altına yapılabilirdi.)
                                5-loca üstlerindeki yani 2 katın önündeki beton daha aşağıya çekilebilirdi yada daha alçak olmak şartı ile reklam panoları yapılabilir.(locaların gizlenmesi amacı ile)
                                6-bir kez daha gördük ki gerçekten çıkış kapıları çok büyük en azından kapanmasa bile ufaltılabilir. zaten eski ölçüdeki basamakları görünüyor o hizaya kadar inmeli.
                                7-çatımız alçak görünse de üçgen şeklinde olduğu için sadece çatı direklerinin olduğu kısım alçak diğer kesim yüksekte kalıyor antepin stadındaki gibi bez çekilerek kapatılsa efsane olur.(sadece çatıdaki kedi yolu sıkıntı çıkartabilir.

gördüklerim şimdilik bu kadar belki bu önerilerim zor yapılır ama en azından 2-3 madde de düzenleme yapılabilir.
                                bu saydıklarım eğer olsaydı efsane ötesi olurdu..
                                şuan bile güzel..
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X