Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bunu başkan yalanladı

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ...
      Şimdi bana göre devlet babanın şehre katması gereken, oy kaygısıyla düşünülerek kararı alınmış ve YÖRENİN EN BÜYÜK DÜNYANIN İSE EN BÜYÜK 3. !! vb. embesil pankartlarla pohpohlanacak blok betondan düz hastane değil onkoloji (kanser) araştırma hastanesidir.
      ...
      Yazının tamamına katılıyorum da bu kısmı özellikle alıntılamak istedim.
      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İyiki yalanladeı böyle bısey olabılır mı ?? beyaz nedır sarı yeşil mor katıstırsınlar bari. böyle sacmalık olamaz.

İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bunu başkan yalanladı
        ....

Yorum

• Koltuklarin takikdigini gormek beni heyecanlandirdi

Yorum

• Başkanın yalanladığı twit http://twitter.com/UstaMuharrem/stat...514433/photo/1

Yorum

Korktgmz basimiza geldi galiba da renkler neden kirmizi turkuaz

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Korktgmz basimiza geldi galiba da renkler neden kirmizi turkuaz

resimdekine aldanma kardeş fotoğraftaki renge bak gayet güzel görünüyor..
                Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Başkan bu tasarımı yalanlamadı bence.

Benim açıklamasından anladığım model bu olacak ama yapacğımız müdahaleler sonucunda tribünler böyle kötü görünmeyecek şeklinde.
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• CqNUAtRUEAAuJr0.jpg

daha net gorunsun diye..
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Bordo tonu bence çok güzel olmuş da bence hala pikselli tehlikesi var ve korkarım ki tepkifen korktukları için açıklayamıyorlar : (
                      Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                      Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

Üst taraf tarhana çorbası gibi değil de tek renk bordo olsa ne güzel olurmuş

Üst komple bordo,alt komple mavi,
                        üstte logo,altta Trabzonspor,
                        şeklinde olsa çok büyük kesimin beğenisini kazanırdı,sade ve şık bir stadımız olurdu.
                        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 19.08.2016, 11:49.
                        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1. Aramızdan ayrılmamış olanların heykeli yapılmaz, adı bir yere verilmez (onore etmek için istisnai olarak cadde, sokak vb. olabilir tabii ki), kurumun hamisi, efendisi, üçgen içindeki gözü ilan edilmez. Hem görgü kuralları icabı hem de insan doğasının oynak oluşu gereği.

Trabzonspor'u var edenler henüz torunlara aktarılacak kadar geçmişte yaşamıyor; birinden birini seçemezsin bu yüzden. Yetiştirdiğin en büyük futbolcu Hami'nin heykelini yapsan Ali Kemal susar mı, Şenol Güneş'in heykelini koysan Özkan Sümer beğenir mi, Şamil Ekinci'yi koysan Mehmet Ali kanalında gösterir mi? Tüm efsane ve alternatif efsaneler, bilmemkimler meslek derneğinde takılıyor zaten. Ama diyelim çok arzu ettin, Kemeraltı'nda bronz dövdürüp mermer traşlatıp aslına benzemeyen futbolcu heykeli kasacağına çağın büyük heykel sanatçılarından birini bulup projeni, tarihini, şehrini anlatır bu ortak ruhu cisimleştirmesini istersin. Fakat sanat ürününün birim fiyatı olmaz, 1€ da isteyebilir çok uçuk bir rakam da; orasını da yönetenler yönetsin.

2. Birkaç saniyemi ayırıp inderınetten bulabildiğim kadarıyla şehrin merkezinde bulunan toplam hastane yatak kapasitesi: 2596.

Devlet Hastaneleri:
                          Numune / Kanuni Eğitim Hastanesi (500 Yatak), Fatih Hastanesi (337 Yatak), Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğt. ve Arş. Hastanesi (230 Yatak), Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesi (252 Yatak), Akçaabat Devlet Hastanesi (92 Yatak), Akçaabat Haçkalı Baba Hastanesi (218 Yatak). Eski Doğum Hastanesi Kanuni'ye, Göğüs Hastalıkları Hastanesi de Ahi Evren'e evrilmiş sanırım, orasını pek anlamadım, üşenip umursamadım da. Onlar için bulduğum rakamları eklemiyorum.

Özel Hastaneler:
                          İmperial Hastanesi (80), Medical Park (87 Yatak)

Üniversite:
                          KTÜ Farabi Hastanesi (800 Yatak)

Atladığım vardır, mükerrer olan vardır; bir yerden sonra teker teker bakmaktan yoruldum. Neyse. Amacım şunu göstermekti: Trabzon merkez nüfusunu 315.000 alıyorum. Bu durumda nüfusa yönelik yatak kapasite oranı 1000 kişiye 8,25 olarak çıkıyor. Avrupa sıralaması ise şöyle gidiyor: Almanya (8,30) > Avusturya (7,70) > Macaristan (7,20) > Çek Respublikası (6,60), so on. Tabii buradaki çakallığım Trabzon'da yatırımın olduğu küçük alanı ve kişi sayısını alıp karşı tarafta köyü, dağı her şeyiyle değerlendirilen ülkelerle kıyaslamam. Ama olsun, fikir verir en azından.

Hasılı, ben şehrin 1000 yataklı bir hastaneye ihtiyaç duyduğunu düşünmüyorum. "Şehir hastanesi" tanımından da bölgeye hitap edecek sağlık üssü anlamını çıkartamıyorum; direkt bize ve merkeze yapıyorlar yani bu yatırımı. Bu durumda, bu boyuttaki paraların harcanması israftır. Aksi halde olsak, çok muhtaç olsak dahi stadyum dolgu alanına yapılmasını istemek ise akılsızlıktır. 40.000 kişinin yağıp duracağı yer olması ayrı, orada kulübe inanılmaz paralar getirebilecek başka bir şey yapılabilecek olması ayrı...

Ama diyelim Trabzonlusun ve inatçısın. Olabilir, aynı hastalıktan muzdarip 3-4 milyon kişiyiz. Hastane istiyorsun. Peki. Şimdi bana göre devlet babanın şehre katması gereken, oy kaygısıyla düşünülerek kararı alınmış ve YÖRENİN EN BÜYÜK DÜNYANIN İSE EN BÜYÜK 3. !! vb. embesil pankartlarla pohpohlanacak blok betondan düz hastane değil onkoloji (kanser) araştırma hastanesidir. Ama bilim yapılacak burada, tıbbi yayın üretilecek, gerekirse Kafkaslardan, İran'dan konuk hoca getirilecek alim yetiştirilecek (şehir insanı doğuyu da sever bak, reklamını yapıyorum); öte yandan rehabilitasyon merkezi görevi de görecek. Gerekirse çık Zafanos'a doğanın içine yap bunu, hapishane koğuşu gibi değil modern mimariyle düşünülmüş olsun. Emre Arolat'la, Tabanlıoğlu'yla konuş, şehre bir fotoğraf daha eklemiş olursun. Gerekirse bölgeyi organik tarım üssü yap, gıdanın da üzerinde araştırma yap yayınla. Hakikaten işe yarar bir şeyse bölge insanını tarımla kalkındırırsın, yok balonsa da ülke insanını organik ürüne para vermekten kurtarırsın. Al sana fikir. Ama oy getirmez tabii, yapmazsın biliyorum. Stadyumun yanına eşşşek kadar kare bina daha mantıklı. Dış cephesi de alüminyum kompozitten oldu muydu, oooh.

Neyse, böyleyken böyle işte.

Not: Veriler kopyala-yapıştır değil, alın teridir.
                          Aynen katılıyorum
                          Bir şehir hastanesi düşünülüyorsa bunu şehrin dışında da yapabilirsin bizde ilçeler birbirinden km lerce uzak değil yap arsine yada yomraya en fazla beş dakika fark eder şehrin kalabalığından da kaçılır istedikten sonra çok şey yapılır

Yapılmayacak tek şey var onu Akyazıya yapmak bunu isteyenleri irdeleyin çoğu Trabzonspor düşmanı çıkar külübün büyümesini istemeyen kripto Galatasaraylı veya fenerlidir
                          @ okşoholu

Yorum

• İlk olarak B.Yiğit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            36.342 adet koltuk siparişi verilmiş ilgili tasarıma istinaden, belirttiğim sitede o şekilde yazıyor en azından.
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• beyaz koltuklari hic karistirmasinlar mahvolacak guzelim stad

Yorum

• Renk olarak tam istenilen bordo,koltuk firmasının koyduğu görseldeki renkle alakası yok gördüğüm kadarıyla.
                                İnşallah şu yalanlanan piksel yapılmıyordur,insanların heyecanla beklediği stadı mahvetmezler umarım.
                                Amatör ruh,profosyonel düşünce
                                İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

Yükleniyor...
                                X