Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Dar sokaklarında" marşı çok güzel. Bence stadda sürekli bu marş çalmalı. Taraftar bu marşı ezberlemeli.

Loading %61..
    Aynen katılıyorum... Tüm stadın bir ağızdan söylemesi inanılmaz olurdu.
    Liverpulun yalnız yürümeyeceksini gibi olabilir.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      koltukların tanesinin maliyeti na kadardır?
      Yanlis soru."Koltuk parcalamanin cezasi kac TL dir" diye sorman gerekirdi.

Yorum

• Son fotolarda görüldüğü kadariyla b ve bir iki harf daha problemli.

Yorum

• bugün bir arkadaşımın bana maç hediyesi sayesinde Bursa- Kasımpaşa maçına gittim.. Hani şu öve öve bitirilemeyen kafasız arenayı canlı gözlerle bir kez daha gördüm.. İnanın bana stadın kale arkalarının tek kat olması dışında hiç bir artısı yok.. Ancak taraftarın ne kadar önemli olduğunu bu maçta bir kez daha anladım.. Bir ara maçı bırakıp sadece Texas'ı izledim, Hele tüm stad hep beraber, hep beraber diye bağırıyor youtube'a yazın bi izleyin çok iyi gerçekten..Umarım akyazıda bizim taraftar gruplarıda birlik beraberlik yakalayabilirler..Son sözüm şudur Akyazı Vodafone arena ile kafa kafaya gidecek göreceksiniz !
          bordomavi.net
          https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

• bana öyle geliyor ki, bu Stad ikinci yariya ancak yetisir.
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Sponsor isi gercekten cok önemli. Umarim cok iyi bir rakam aliriz.
              sponsor demisken, Borussia Dortmund kulübede'ki koltuklara bile reklam almis.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sponsor isi gercekten cok önemli. Umarim cok iyi bir rakam aliriz.
                sponsor demisken, Borussia Dortmund kulübede'ki koltuklara bile reklam almis.
                Biz her maç 35 bine oynasak staddaki havaya bile sponsor buluruz.

trabzonda spor kültürü gelişmeli artık.

Yorum

• Yerel medya da abartılı celil hekimoğlu haberleri çıkıyor.
                  1 adet loca aldı. 2 haftadır haberlerini okuyorum.
                  Bugün de 61 saat de çıkmış.
                  Bu mantığa göre loca alan mustafa yumlu da trabzonspor başkanı olabilir.
                  13 loca alan muharrem usta yönetimi, 1 loca alan celil hekimoğlu kadar değer taşımıyor.

"Gönüllerin Başkanına tebrik yağıyor..

Trabzonspor'da geçtiğimiz kongrede Başkan adayı olan ve küçük bir fark ile Başkanlığa Muharrem Usta'ya kaptıran İş adamı Celil Hekimoğlu Trabzonspor'a destek vermekten kaçınmıyor.

1.1Milyon TL'ye Bordo Mavililerin yeni stadı Akyazı'dan loca kiralayan Hekimoğlu bugün stadyuma gitti.

3 yıllığına kiralayacağı locasını seçen Hekimoğlu'nun keyfi yerindeydi. Galibiyetin verdiği mutlulukla stada gelen Hekimoğlu "Yeni stadımızı gezdik. Localarımızı seçtik. Akabinde Konyaspor önünde hayati bir galibiyet aldık. Bu keyfin uzun süre devam etmesi dileğiyle. Mutlu hafta sonları..." diyerek mutluluğunu dile getirdi. Hekimoğlu'nun seçimlerden bu yana süregelen olumlu davranışları taraftarlar tarafından büyük beğeni ile karşılanıyor."

Yorum

• Bülent Timurlenk'in dünkü yazısına göz atmanızı öneririm: http://www.sabah.com.tr/yazarlar/paz...irli-galibiyet
                    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ne zamandan beri sponsor işi konuşulmuyor. Stadyumun marka değerini yükseltecek unsurlardan birisi de hiç kuşkusuz sponsor.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bülent Timurlenk'in dünkü yazısına göz atmanızı öneririm: http://www.sabah.com.tr/yazarlar/paz...irli-galibiyet
                        Vizsyon ve planlama konusu Oğuz.

Bizimkilerde (Türkiye) "Aaa ne güzelmiş! Hadi biz de yapalım..." dan öteye gidemeyeceği için; ütopya.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• az önce kombine durumuna baktım passo.com.tr den gerekten artık sayılmayacak sayıya gelmiş..
                          göz kararı gördüğümü söyleyeyim.
                          bu arada kapanan blokların hepsi tekrar açılmış demek ki dolduğundan dolayı kapanmamış..

kuzey alt ve güney alt: %90 dolu ufak tefek boşluklar var yüksek ihtimal 2-3 haftaya dolar. hele ki 1-2 maç üst üste galibiyet alalım kesin dolar. malum taraftarımız galibiyete göre stada gittiğinden

güney üst %20 dolu. sadece orta tarafta biraz yoğunluk var diğer tarafları çok boş. zaten bence güney üst tribünler maç zamanı bilet için saklanmalı sonuçta 40bin kombine olmasın çok az bir kısım şöyle 5-6 bin maç günü gelecekler için saklansın..

kuzey üst %90 dolu çünkü grupların çoğu bu tarafta olduğundan dolmuş çok az boşluklar var.

doğu alt %80 dolu ilginç bir biçimde altın en ortasında yani j blokta çok boşluk var. ama kesin dolar çünkü yoğun talep edilen yer. herhalde belli bir süre satışa kapandığından o blok satılmamış orası. ya da vira grubu başka yere mi geçti bilmiyorum

doğu üst %10. aynı güney üst gibi sadece orta blokta biraz yoğunluk var.

batı alt %20-30 civarı.
                          batu üst %10 civarı. sonunda batı tribünündeki blok karışıklığı düzeltmişler.

beklediğimden daha fazla satış görünüyor 15 bin civarı tahminim.

inşallah hiç kimseye bedava, hediye falan bile verilmemiştir. her zaman söylerim bedava bilet verince o taraftar her zaman maça gelmez. para ile alsın ki gelmek zorunda kalsın öteki türlü bedava bilet olunca pek takmazlar.. 1-2 maç gelir sonra önemsemezler nasıl olsa bedavaydı diye..
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Benim fikrim, maraton'a sadece "Trabzon" yazmalıydı. Birde o koltuklar beyaz olursa orda yoğun bir beyaz renk göreceğiz...
                            & ONUR RECEP KIVRAK &
                            ^^KELEBEK^^

Yorum

• 2 hafta sonra bende doğu alt j bloktan kombine alacağım.bireysel olarak kombine alan en fazla 5000 kişidir gerisi toplu alım gibi gözüküyor.

Yorum

• 15 bin kombine iyi, zaten localari hatta kapaliyi saymazsak toplam koltuk 35 civari. 20 bin kombine zaten 4te3ü demek ki cok iyi rakam.

Mevcut rakam 15 bin bile çok iyi, acilisla birlikte 20yi zorlar. Takim iyi gitse belki 25 bini bile bulurdu ama şu durumda buna da şükür

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X