Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    anlamadığım bu logo yu neden yol üstüne yaptılar.başka yermi bulamadılar..etrafını cevirirsen giriş ve çıkışlarda yoğunluk olur.çevirmessen iki günlük ömrü olur..
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• yerde logo hoş olmamış
      gelir bi fenerli basar üstüne foto çektirir al başına belayı
      ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• İlk olarak NuDGeRR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Millet drone ile çekim yapar bizimkisi halatla sarkıtmış kendini
        sen onada şükret,iho yönetimi olsaydı nokıa3310 la çekim yapardı
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Akyazı'ya hastane yapan hasta kafalar bitince direk yatsınlar oraya.

Yorum

• Yapılması En saçma projeleri düşününce.. 1)sanayi sitesi 3)şrhir mezarlığı 3)hastane.. en azından.3.yi seçmiş olacaklar.
            En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 16.08.2016, 18:05.

Yorum

• İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar
              stadımızın görsel dekoratif aydınlatması için bizim yaptığımız birkaç çalışma var
              aydınlatma tasarımı konusunda görüş ve önerilerinizi bekliyorum
              uygulama ve projelendirme konusunda faydalı olacaktır
              özelden de yazabilirsiniz
              tribünler icin mi, dis cephe mi?
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stadın önünden geçtim bugün sabah. Çok yoğun çalışma var. Bitince şahane olacak. Yeni başarılar yazacağız insallah orada

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• akyazıya hastane yapılmaması gerektiğini değil, neyin yapılması gerektiğini anlatmakta yarar var. yoksa istemezükçü ilan ediliyoruz malum kesim tarafından.

şehir hastaneleri için gerekli alan düşünüldüğünde oraya hastane yapılacaksa o bölgeyi tamamen hastaneye ayırmak gerekiyor.(diğer şehir hastanelerine bakabilirsiniz.) başka birşey yapmaya yer kalmıyor.

hastane yerine orayı şehrin cazibe merkezi yapacak sosyal alanlarla donatmak, turizm için değerlendirmek, şehrin hava almak-denizle buluşmak için uygun tek yerinin akyazı olduğunun altını çizmek gerekiyor.
                  En son EROS87 tarafından düzenlendi; 16.08.2016, 18:35.

Yorum

• hastane hayırlı olsun o zaman.

Yorum

• Hastane isi oldu. Bu saatten sonra itiraz etme hakkımız bence yok. Olumlu taraftan bakmakta fayda var en azından o alan boş kalmayacak 😄 Ve hastaneye hasta ziyaretine giderken statın oradaki ts club'a uğrayıp hediye alabilecek insanlar 😄 müthişşş... #Buarada çimento fabrikası hastane için neylerine yetmedi.

Telefonumdan yazdım ki

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        akyazıya hastane yapılmaması gerektiğini değil, neyin yapılması gerektiğini anlatmakta yarar var. yoksa istemezükçü ilan ediliyoruz malum kesim tarafından.

şehir hastaneleri için gerekli alan düşünüldüğünde oraya hastane yapılacaksa o bölgeyi tamamen hastaneye ayırmak gerekiyor.(diğer şehir hastanelerine bakabilirsiniz.) başka birşey yapmaya yer kalmıyor.

hastane yerine orayı şehrin cazibe merkezi yapacak sosyal alanlarla donatmak, turizm için değerlendirmek, şehrin hava almak-denizle buluşmak için uygun tek yerinin akyazı olduğunun altını çizmek gerekiyor.
                        çok amatörce oldu. becerebilen varsa daha güzel görsellerle meramımızı anlatsın.

neyi istiyoruz???
                        bunu mu?

bunu mu?
                        En son EROS87 tarafından düzenlendi; 16.08.2016, 18:35.

Yorum

• bilmedigimden soruyorum. trabzonda hastaneye ihtiyac varmi?
                          hani halka hizmet yapcaz diyorlarya. trabzonda millet hastanelerin önünde kuyruklardami bekliyor?

ben samsunluyum, annem akcaabatli. tatile geldigimizde trabzonda 3-4 günden fazla kalmak istemiyorum mac olmadigi sürece. samsunda 6 hafta yani tüm tatili gecirebilecegim sosyal eglence mekanlari var. trabzonda kalkinmaya gidiyoruz her gece bi gün forum bi gün besirli bitti.
                          resmen canim sikiliyo bir hafta sonra. ordaki gencler napiyor?
                          oraya sosyal eglence alanlari yapsalar hizmet olmuyormu yani?
                          2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Yine bi şeytanlıklar var da o yüzden hastane. Yoksa hizmetmiş fasa fiso

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            MCMLXVII

Yorum

• Böyle salaklık çok az yerde olur

Yorum

• Hastane yapıldıktan sonra da görecekler. Yine kimseyi dinlemiyorlar her zamanki gibi. Her şeyi kendileri biliyor. Yok "o hastane oraya yapılacak" asar keser cümleler. Hiç mi akıllanmadınız arkadaş.
                                En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 16.08.2016, 19:28.
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Çalışıyor...
                                X