Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yav kardeşim ister akpli ister chpli ol ne olursan ol tepkini koy. O partilisin bu partilisin diye istemediğin şeyi yaptırtma! Her işe kafanı eğme! Tepkini koy. Akyazıda hastaneye hayır

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sevgili Ahmet,

Kişisel algılama,detayların konuşulacağı yer burası değil.Hepsini yayımlayacağız ama biraz ara vermek istedik.
      Belli bir süre var mı? Ne kadar ertelediniz?
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben de bu konuyla ilgili mesajımın neden silindiğini merak ediyordum
        Vermiş olduğun haber linkini kaldırdığımız için mesajın silindi...
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Akyazı Trabzonsporundur. Şehir hastanesine hayır!
          "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Belli bir süre var mı? Ne kadar ertelediniz?

Kesin bir şey yok,BMN Yönetim Kurulu bunun kararını vereceği zaman buradan herkes öğrenebilir.
            Çok uzun bir süre olmaz yalnız.
            Arafilboylu

Yorum

Vermiş olduğun haber linkini kaldırdığımız için mesajın silindi...
              Yetkilinin söylediği sözler ayrı bir tartışma konusu zaten
              "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• Verilen cevaplar doğrudur arkadaşlar.Bundan şüpheniz olmasın.Yalnız Akyazı'da her an her türlü değişilkliğin son dakikada olma ihtimalleri söz konusu.
                Arafilboylu

Yorum

• berat albarakdan randevu isteyelim ankarada neden hastane istemediğimizi acıkca anlatalım
                  Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• düz_bordo.jpg

Koltuklar şu şekilde iyi değil mi arkadaşlar? Hepimiz hemfikir değil miyiz bu konuda? Arkadaşlardan biri dantel resmi paylaşmış arka sayfalar da cuk diye oturmuş Zeki Öztürk ve yönetimin seçtiği saçma sapan tasarımın üzerine. Bu ne arkadaş bu kadar caf caf ile güzel olacağını mı sanıyorlar? Bordo maviyi anladım da beyaz nedir kardeşim?

Twitter'da Nevzat Aydın'a sesimizi ulaştırıp geç olmadan piksel tasarım istemediğimizi ve hemfikirsek sade tasarımlara yönelmelerini isteyelim. Bunun için baskı yapmalıyız. Yani çok mu zor Old Trafford, San Mames gibi sade ve modern koltuk dizaynı etmek? Düğün elbisesi gibi koltuk tasarımı seçmişler şaka gibi

Yorum

• Berat albayrak gelmiş geçmiş hükümetler içerisindeki en etkin trabzonsporlu olabilir. Bunu kullanmamız lazım bmn olarak bir heyet oluşturup ziyaret edilebilir.

Hastaneyi neden istemediğimizin yanında neleri istediğimiz, ayrıca hastane için şurada olsa bizce daha iyi olur diyebilmeliyiz. Kısaca iyi hazırlanmalıyız. Kuru kuruya karşı olmak bizi yanlış algılamalarına sebep olur.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      En son Ahmet ÇOLAK tarafından düzenlendi; 06.08.2016, 15:06.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Akyazı'ya hastane yapma projesi konusunda kesin karar çıkarsa bunu mutlaka protesto etmeliyiz..tabii sadece internet üzerinden değil her platformda,gerekirse yürüyüşler ve mitingler bile düzenleyebiliriz.
                        Evet kesinleşme durumu zarsa sosyal medyada ilgili kişilere baskı yapıp gündeme falan girmemiz gerek ayriyeten yürüyüş düzenlenmeli, sesini duyurmadıkça bir şey olmuyor bu şehirde.
                        En son Ege Kum tarafından düzenlendi; 06.08.2016, 15:16.
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

Verilen cevaplar doğrudur arkadaşlar.Bundan şüpheniz olmasın.Yalnız Akyazı'da her an her türlü değişilkliğin son dakikada olma ihtimalleri söz konusu.
                          yıllarca bekle bekle insanları hiçbirşeyden haberdar etme insanların ürettiği o kadar projeyi fikirleri hayallerini ipleme son dakika yumurta malum yere geldimi olabilecek en alakasız saçma sapan bir şeyi yapacağını söyle zamanında bu fikirleri halka tartışmadığın için kaos ortamı yarat.. bu döngüden kurtulamayacağız

her türlü değişikliğin içine stadyum giriyorum koltukların vs siparişi verilip hazırlandımı bunu düzeltme şansımız varmı mesela?
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.

Yorum

• İlk olarak machengin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            [ATTACH]10110[/ATTACH]

Koltuklar şu şekilde iyi değil mi arkadaşlar? Hepimiz hemfikir değil miyiz bu konuda? Arkadaşlardan biri dantel resmi paylaşmış arka sayfalar da cuk diye oturmuş Zeki Öztürk ve yönetimin seçtiği saçma sapan tasarımın üzerine. Bu ne arkadaş bu kadar caf caf ile güzel olacağını mı sanıyorlar? Bordo maviyi anladım da beyaz nedir kardeşim?

Twitter'da Nevzat Aydın'a sesimizi ulaştırıp geç olmadan piksel tasarım istemediğimizi ve hemfikirsek sade tasarımlara yönelmelerini isteyelim. Bunun için baskı yapmalıyız. Yani çok mu zor Old Trafford, San Mames gibi sade ve modern koltuk dizaynı etmek? Düğün elbisesi gibi koltuk tasarımı seçmişler şaka gibi
                            ister amblem olsun ister sadece yazı olsun farketmez ortak paydamız pikselin olmaması

Yorum

• Bmn olarak akyazıya hastane yapılmaması ile ilgili hashtag düzenleyebilir miyiz. Süleyman soyluya bir mesaj iletebilmemiz lazım. Güclü bir mesaj

Telefonumdan yazdım ki

Yorum

Sevgili Ahmet,

Kişisel algılama,detayların konuşulacağı yer burası değil.Hepsini yayımlayacağız ama biraz ara vermek istedik.
                                tamam problem değil abi sadece sordum, takipteyiz ama bekliyoruz
                                YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X