Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
oraya yapılacak bir avm, otel tarzı şeylerde Nasıl rant olacak ? Sizce rant nedir ?
Şaka mısın sen ya ihale olunca rant oluyor diyorsun ihale olmayınca rant yok diyorsun. ne olacak birine satılınca rant olmamış mı olacak ? Esas rant dediğin birine sağlanan yarardır. Hangi devlet arazisi olursa olsun kim alırsa alsın birileri buna rant der sen de dersin bende derim.. rant tartışması gereksiz bir konu varsa paran git sen rant sağla..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hastane yapılması hiz, kamulaştırma sorunları, arazi sorunu gibi konuların üzerine çizdiği için uygun görülmekte. sorun burada. hastane oraya yapılmasın elbette .. ama bu sorunlardan dolayı en cazip orası devlet için.
Benim mesleğim kamulaştırma. Şu kamulaştırma sorunları maddesini biraz açabilir miyiz? Merak ettim.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
oraya yapılacak bir avm, otel tarzı şeylerde Nasıl rant olacak ? Sizce rant nedir ?
rant mevzusunu sen kurdun sen açıkla. arkadaş dogru dedi. otel olunca ne olacak ? rant olmayacak mI? hangı marka otel gelse rant diyeceksın yıne. adam kafe açsa rant diyeceksın. sahılde oturma yerlerı yapıldı rant.. forum yapıldı rant ... hastane yapılacak rant .. yol yapılacak rant. yol yapılırken bıle ne gerek var trafık yok denıyodu. yanı 10 yıl sonrayı kımse düşünmemiş yolu yapandan başka. rant kelimesi siyasi ve boş bir kelime . kısaca yolsuzluk deyin daha mantıklı. rant demek oradan para kazanılabılecek yatırım yapılabılecek bı yer demek. bu rant ta tc vatandaşları içindir. hastane yapılınca rant oluşacak. ondanda trabzon kazanacak. o rant nedir ? cafesi otobüsü dolmuşu hoteli doktoru .. dısardan gelenlere kıraya ev verenler ... trabzon kazanıyor yani .. yolsuzluk ile rant ayrı şey. rant ın paylaşılmasında yolsuzluk olur o ayrı. konuyu gereksiz dağıtıık. .. nereden nereye geldik
Benim mesleğim kamulaştırma. Şu kamulaştırma sorunları maddesini biraz açabilir miyiz? Merak ettim.
senin bildiğin şeyi niye soruyosun
değirmenderedeki sanayi sahiplerine evlere dukkanlara devlet parayı basacak. oraları devlet arazisi yapacak. yıkacak. hastane yapacak. kamulaştırma bu? yoksa farklı bişe miydi ?
Oraya otel de olmaz hastane de olmaz avm de olmaz. O alan trabzonspora verilsin. Trabzonsporun tum branslari oraya toplanir.
Illa hastane istiyorlarsa sporcu sagligiyla ilgili bir egitim hastanesi olur. Spor akademisi olur.
Trabzonspora vermiceklerse eglence merkezi olsun hastanenin stadin yaninda ne isi var. Insanlar maca gittiginde hazir gelmisken bide checkup yaptiriyim mi dicek.
En son Poor tarafından düzenlendi; 18.08.2016, 19:01.
değirmenderedeki sanayi sahiplerine evlere dukkanlara devlet parayı basacak. oraları devlet arazisi yapacak. yıkacak. hastane yapacak. kamulaştırma bu? yoksa farklı bişe miydi ?
Ben sana kamulaştırma nedir diye mi sordum? Kamulaştırma sorunları varmış o sorunlar nedir? Açıkla lütfen.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
kırmız ile daire içine aldığın yere kelevek kavşak yapılacak.. hastane ile stad arasına ıkı stad daha yapılır. eğer biraz daha akçaavat tarafına çekilirse.. bu sorunda çözülmüş olur.. ayrıca otel diyen arkadaşlar. o otelde kalacak olanalrda o hastaneye gelen eğitmenler doktarlar olacaktır.. oraya yapılacak diğer şeyleri canlandıracak olan o hastaneye gelen insanlar çalısanlar olacaktır. bunuda unutmayalım.
mahkemeye gidib sonuçların uzaması. fiyatlarda anlaşılamaması. olayın sadece kamuşatırma sorunu için en az 3 yıl gitmesi. atapark erdoğdu yolu hala yapılamadı. en az 6 yıl oldu. bunun gibi. oldu mu? beğendin mi cevabı mı sayın hocam?
Yorum