Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "stadyumun sezona yetişmemesi halinde yıllık yaklaşık 50 Milyon TL civarında bir gelir kaybımızın olacağı yanında, yapılacak spekülasyonların tahribatını öngörerek ilgililerle yazılı ve görsel olarak durumu paylaştım. Ancak yetkimde olan bu konularla ilgili sürecin zarar görmemesi için, bitiş tarihi ile ilgili tespitlerime rağmen, hiçbir şekilde menfi ya da müspet bir basın açıklaması da yapmadım."

Ben bundan "Stat aslında yeni sezona yetişmeyecek. Ne zaman biteceğini tahmin edebiliyorum ama yapılacak spekülasyonların yaratacağı tahribatı engellemek için basın açıklaması yapmadım hiç. Sadece yetkililerle durumu paylaştım" sözünü çıkarıyorum.
    Aynen öyle demek istemiş ama bunlar biz ceza almadan önce miydi acaba?
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beyler twitter'dan başkana twit atın şu tasarım olsun [ATTACH]10086[/ATTACH]
      bundan daha iyisi kesinlikle olamaz macera aramamalıyız
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• o halde birlik olup bunu yaptiralim.

Yorum

arma o şekilde olmaz. çok tartışıldı bu. ancak tek kata uygulanabilir. tribün eğimleri farklı, arada da loca var zaten. bütün olarak algılanmaz.

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            o halde birlik olup bunu yaptiralim.
            nevzat aydın ve özellikle muharrem ustaya twitterdan bunu atarak ne kadar istediğimizi belirtebiliriz
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
            Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.

Yorum

• kulüp tanitim videosu yapar, 41bin isitmali koltuk der
              bmn ropörtaj yapar isitma yok der

artik yeter da, alt tarafi bir stadyum yapiyorsunuz karar verin ne olacak

koltuk anketinde en az oy alan tasarimin uygulanmak istenmeside ne demek oluyor anlamadim

bmn i artik stadyum konusunda ana sayfadan bir aciklama yapmaya davet ediyorum
              olmasza olmazlarimizi taraftar olarak aciklayalim
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kulüp tanitim videosu yapar, 41bin isitmali koltuk der
                bmn ropörtaj yapar isitma yok der

artik yeter da, alt tarafi bir stadyum yapiyorsunuz karar verin ne olacak

koltuk anketinde en az oy alan tasarimin uygulanmak istenmeside ne demek oluyor anlamadim

bmn i artik stadyum konusunda ana sayfadan bir aciklama yapmaya davet ediyorum
                olmasza olmazlarimizi taraftar olarak aciklayalim
                selcuk abi o zamanda yazmıştım o anketi trollediler yoksa piksel 1.olamayacaktı yapılan floodun haddi hesabı yok niye buradakin de tek renk birinci çıkmış olsun.

Yorum

• bu tasarımlara işinin ehli mimarlar karar verecekler, öyle anketle yönetici kararı ile olmuyor gerçekten.

Yorum

Altta silüet olarak "TRABZONSPOR" yazmasına bile gerek yok.
                    Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• Herzaman diyoruz stad dediğin sade şık ve asaletli durmalı biz bunu dedikce rengarenk ucubeye dönüştürmeye çalıştılar yani stadın yetişmeyecegini herkes biliyordu bu konu çok enteresan haline geldi stadın erken biticek denmesi devamlı bu mesaj verilmesi neye yarar ki geç biticek de geç git kimsede fazla gık çıkaramazdı.

Yorum

• Tribün koltukları düz bordo olursa ne olur?

+Piksel tasarımın kötü örnekleri ortadayken macera aranmaz.
                        +Merdivenler açık maviye boyanıp sarı-turuncu gibi dayatmalara bulaşılmaz. Tribünlerde Bordo-Mavi bütünlüğü olur.
                        +Olası bir tribün boşluğu fazla göze çarpmaz. Dolayısıyla kötü bir görüntü ortaya çıkmaz
                        +Bordo yeterince koyu bir renk olduğu için rakip takım için baskılı-boğucu bir ortam oluşur.
                        "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

• İlk olarak pokerface61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tribün koltukları düz bordo olursa ne olur?

+Piksel tasarımın kötü örnekleri ortadayken macera aranmaz.
                          +Merdivenler açık maviye boyanıp sarı-turuncu gibi dayatmalara bulaşılmaz. Tribünlerde Bordo-Mavi bütünlüğü olur.
                          +Olası bir tribün boşluğu fazla göze çarpmaz. Dolayısıyla kötü bir görüntü ortaya çıkmaz
                          +Bordo yeterince koyu bir renk olduğu için rakip takım için baskılı-boğucu bir ortam oluşur.
                          la mübarek piksel dediğin tasarımda da bunlar olur. mesela merdiven araları mavi yapılabilir.
                          tribün boşlukları esas bunda belli olmaz.
                          üst kat bordo olacak zaten eğer piksel olursa ama zaten üstünde taraftar olan koltuk ne renk olursa olsun daha baskılı olur.
                          Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu tasarımlara işinin ehli mimarlar karar verecekler, öyle anketle yönetici kararı ile olmuyor gerçekten.
                            işinin ehli mimarları vodafon arenada, kadir hasda, antalyanın yeni stadyumunda gördük

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              selcuk abi o zamanda yazmıştım o anketi trollediler yoksa piksel 1.olamayacaktı yapılan floodun haddi hesabı yok niye buradakin de tek renk birinci çıkmış olsun.
                              bekirin anketini trollediler

zeki öztürkün aciklamasindada kafalarina göre 1 tasarim sectikleri yaziyor
                              anketten 1 laf yok, sadece bizlen istisare etmisler
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak sakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                la mübarek piksel dediğin tasarımda da bunlar olur. mesela merdiven araları mavi yapılabilir.
                                tribün boşlukları esas bunda belli olmaz.
                                üst kat bordo olacak zaten eğer piksel olursa ama zaten üstünde taraftar olan koltuk ne renk olursa olsun daha baskılı olur.
                                Şu tasarımla mı yapacaksınız o dediklerinizi? Piksel tasarımı savunan da ilk defa görüyorum CpA55V5WAAArpBb (1).jpg
                                En son pokerface61 tarafından düzenlendi; 05.08.2016, 19:48.
                                "Güçlülerin iktidarına karşı Trabzonspor!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X