Denizi görmek zorlaştı artık umarım buna değer.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzondaki bir stada "BHYT" yazmak biraz sacma olmazmi?Özkan SÜMER
Yorum
-
Bize her yer Trabzon....
kaşkollarda olabilecek....
tezahüratı yapılabilecek ama stadyum ismi olarak çok saçma olabilecek bir slogan...
burası zaten Trabzon.....
onun yerine Hüseyin Avni Aker daha makul ve mantıklı duruyor....
kendisine ahip çıkamadık en azından adına çıkalım.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
bize her yer trabzon stadın her yerşne mi asılsın deniyor ya da stada tek bir yazı mı yazılması gerekiyor çok komik stadın bir köşesine de bize her yer trabzon yazılsa ne olur bu bizim takımımıza bize has bir slogan değil mi bunun gibi bize has kaç sloganımız var arkadaşlar.
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın girişine "Bize Her Yer Trabzon" yazılırsa saçma olur. Orası zaten Trabzon... He şunu yazarsak eyvallah "Bize Trabzon bile Trabzon"...Espirisi içinde saklı.
İlahi azrail sen adamı öldürürsün))
"Futbol, 22 kişinin oynadığı ve sonunda hep Almanlar'ın kazandığı bir oyundur." (GARY LINEKER)
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın girişine "Bize Her Yer Trabzon" yazılırsa saçma olur. Orası zaten Trabzon... He şunu yazarsak eyvallah "Bize Trabzon bile Trabzon"...Espirisi içinde saklı.
ben sanırım anlatamadım düşüncemi.. dünyadaki bütün kulüplerin haberi varmı bhyt sözünden??. tabiki yok.!!! bu lafı görsünler yerli ve yabancı rakipler....o söz kulübün resmi ideolojisi kulübün ilk anayasa maddesi gibi olsun........
dünyada tranzonspor denilince; barçalısı liverpoollusu manchesterlisi herkesin aklına hemen" bhyt" sözü kazınsın istedim... ama gerek yokmuş sanırım neyse....
Yorum
-
İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebize her yer trabzon stadın her yerşne mi asılsın deniyor ya da stada tek bir yazı mı yazılması gerekiyor çok komik stadın bir köşesine de bize her yer trabzon yazılsa ne olur bu bizim takımımıza bize has bir slogan değil mi bunun gibi bize has kaç sloganımız var arkadaşlar.
bize her yer trabzon yazısı stadın içine değil, stadın dışına stada giriş yolunun başlangıcında, herkesinve rakiplerin o yoldan geçeçceği yere ,yüksek bir şekilde altın rengi harfle yazılsın dedim. o yazının statın içinde ne işi var yahu....
Yorum
-
burası anfield road yani liverpoool statının girişi... adamların "you will never walk alone "adlı bir sloganı var.sloganın anlamı ise "asla yalnız yürümeyeceksin" demek.. bu sözü dünyadaki tüm taraftarlar bilir. liverpool taraftarı bu söz ile ilgili yüzlerce şarkı sözü tezahürat yapıyorlar. ve dünyanın neresine giderlerse gitsinler bu sloganı söylüyorlar.
sanırım bu bilgiyi bilmeyen renktaşlar var hatırlatmak istedim yalnızca......
bizim ise "bize heryer trabzon" sözümüz var... bize mal olmuş ve türkiye tarafından kabul edilen bir söz bu.. ben bu sözü sadece türkiye değil tüm dünya tanısın istedim....
Yorum
-
renktaş stat ismi çok önemli değil. parayı veren düdüğü çalacak en nihayetinde. muhtemelen tt akyazı park olur stat. 5 yıl sonra ise sponsorluk anlaşması sona erincede h. avni aker olur.
benim anlatmak istediğim şey, yeni statın dış kısmı ve tribün yapısı ile ilgili fikirler olsun istedim.. mesela oldtrafford da ,sir alex ferguson tribünü var...
bizim yeni statta ise kale arkasının birine "şenol güneş tribünü" diğer kale arkasına ise" kazım koyuncu tribünü" adı verilsin...statın adı ne olursa olsun önemli deği sonuçta bu iş sponsoruk işi .. adam dünya para verecek sana, sende onların adını kullanacan statta.. benim istediğim şey yeni stata ruh verelim istedim.. stata giden yaya yoluna "bize her yer trabzon "yazalım. şenol güneş kazım koyuncu tribün adları olsun yeni statta..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum