Ya hu tamam da bu taraftarı Trabzonspor yönetimi bir kere olsun dinledi mi? Millet içine sinmeyen bir stad olunca haliyle başka stadlara imreniyor. Bursa iyidir kötüdür orası ayrı konu.
Bu stad neredeyse hiçbir taraftarın istediği stad değil. Üzerinde değişiklikler yapılsın istiyoruz ama onda da taraftarı takan yok. Koltuk renkleri için anket yapabildik anca o da uygulanacak mı Allah bilir. El mahkum bu stada an az 25-30 sene eyvallah diyecez gibi duruyor zengin bir başkan gelip de stad yapıyorum demediği sürece. Fakat ufak da olsa değişikliklerle adam edilebilecekken kimse taraftarın sesine kulak vermiyor.
Kardeşim bu stadyumdan ben de hoşnut değilim. Ancak gelipte burada Timsah arena fotoğraflarını paylaşıp durmuyorum işte. Benim de dileğimdi yönetimin taraftara stadın nasıl olması gerektiğini sorması. Ancak elimizde bu var. Geçerli mi geçerli. taraftar içini doldurup destek olursa zaten iç sahada mağlubiyet bile görmeyiz. Kaldı ki dolduğunda koltukmuş bilmem neymiş problemi de olmaz.
Şimdi bazen işimize geldiği gibi eleştiriyoruz,gözümüzün gördüğünü inkar ediyoruz !
Bazen mi elin tavuğu kaz görünür sözü bize sözlenmiş olabilir, bizdeyken beğenmediği oyuncuları başka takıma gidince beğenenler bile çıkar. bu başlığı ziyaret sürem genelde bir kaç saniye oluyor, belki bir resim görürüm diye giriş "yine yok" deyip çıkış , twitter da olmasa stadı göreceğim yok.
Bazen mi elin tavuğu kaz görünür sözü bize sözlenmiş olabilir, bizdeyken beğenmediği oyuncuları başka takıma gidince beğenenler bile çıkar. bu başlığı ziyaret sürem genelde bir kaç saniye oluyor, belki bir resim görürüm diye giriş "yine yok" deyip çıkış , twitter da olmasa stadı göreceğim yok.
Bu başlığın amacı zaten başka stadyumları övme. Akyazı İnşaatıyla ilgili resim,bilgi paylaşmak değilki !
Görende tanıtım videosu resim bilgi vs. var da taraftar paylaşmıyor sanacak. Bekir abinin içeriye girmesi bile engellendi dediğin lafa bak ya.
Sakoğlu tanıtım videosu var ama eksikleri var o videonun, Proje hakkında bilmediğin ne var mesela ? Bekirin içeri alınmaması burada sayfalarca Bursa stadyum resminin paylaşılmasını açıklamaz ! Bekir içeri alınmadı bizde başka stadyumları övelim mi diyorsunuz
En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 21.03.2015, 18:35.
Bildiğim kadarıyla statyumların tribünlerinin ovalliğinden bahsederken ,zaten uefa kriterine göre tribünlerin sahayı 180 derece açıyla görme şartı konuyor.bu yüzden dolayı 10 yıl ve üzeri statların tribünlerinin oval değilde keskin hatlara sahip olması demode bir durum değilmi? Kesin bilgisi olan renktaş aydınlatabilir mi?
Şimdi bazen işimize geldiği gibi eleştiriyoruz,gözümüzün gördüğünü inkar ediyoruz !
Şu solda gördüğün gibi kuşatacaklar orayı. Ayni o soldaki resimdeki boşluk, ıssızlık olacak sağdakinde de. Sen alay etmeye devam et bizim kaygılarımız ile. Bitince görüşürüz.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Şu solda gördüğün gibi kuşatacaklar orayı. Ayni o soldaki resimdeki boşluk, ıssızlık olacak sağdakinde de. Sen alay etmeye devam et bizim kaygılarımız ile. Bitince görüşürüz.
İbrahim gözünün gördüğünü inkar etme solda gördüğün ile sağda gördüğün arasında dağlar kadar fark var
İbrahim gözünün gördüğünü inkar etme solda gördüğün ile sağda gördüğün arasında dağlar kadar fark var
Sen de anlamamazlıktan gelme. Benim söylediğim gayet açık. Millet stadyumunun dış cephesini doldururken, canlı tutarken, bizimkisi aynı soldaki resim gibi ıssız kalacak ve kaplama aynı şekilde gözüktüğü gibi olacak. Gayet iyi biliyorsun ne demek istediğimi. Dış cephede net kolaya kaçılmış. Sen de bunu inkar etme.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Burası forum evet ancak TRABZONSPOR'lu taraftarların forumu. 10-20 sayfa ben Timsah arena konusu görüyorum. Bu konunun ismi AKYAZI ARENA ise Akyazı konuşulur. Timsah arena örnekleri olabilir, iyidir, kötüdür umrumda değil zaten. Ancak yeter kardeşim. Her dakika Timsah arena yazısı görmekten bıktım. Gitsinler wowturkey'deki timsah arena konusunda takılsınlar. Orası da forum ancak genel forum. Burası Trabzonspor taraftar forumu.
Ayrıca triplere giren sizin gibiler. ÖFF sıtat çok kötü, uff bursanınki efso.
İşte senin gibi insanlar yüzünden Bursa'ya öyle bize böyle !
Senin gibi kabullenen bize atılan kazığa değilde bizim sesimizin çıkmasına laf yapan zihniyet yüzünden hep fikri sorulmayan , bunu yapacaksın burda oynayacaksın bu saatte oynayacaksın bu stad senin beğenirsen diye bizi uyuttular.
Senin zihniyetine sahip yöneticiler bu kulübü yıllarca yönettiği için bize fikir soran yok.
Maalesef hala sen ve senin gibi düşünen insanlar var ve ilerde de bu insanlar bu kulübü yönetecek.
Ama siz önünüze koyulanı yersiniz. Pastada biri 5 düşerken 1 almaya razı olursunuz. Sizin zihniyetiniz bu.
Böyle devam edin. bu yüzden Pazartesi oynayıp bir daha cuma maç yaptırırlar adama sesin çıkmaz Akhisar maçına Manisa Akhisarlı hakemi atarlar.
Benim sesim çıkıyor kardeşim çıkacakta. Gerekirse 50 tane Bursa fotoğrafı paylaşır her gün belki birileri girer görürde Mazisi bizim mazimizin 10 da 1 i etmeyen takıma yapılan statla bize reva görülen stad arasındaki farkı görür.
Utanır , yüzleri kızarır ... Belki..
Ben susmayacağım.
Milletvekili aday adayı olunca 2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor Yazısını twitter hesabından kaldıran bir stad sorumlumuz var bizim.
Siz hep susun siz kabullenin kardeşim.
Ben kabullenmiyorum.
Benim paylaştığım ya da başkasının paylaştığı fotoğraflarda kimseyi entere etmez.
Konu Akyazı bizde Akyazıyla Timsah Arenayı kıyaslıyoruz.
Buda kimseyi ilgilendirmez
Yorum