Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uefa finalinin gerçekten Trabzon'da oynanabileceğini mi düşünüyorsunuz? Stadın alt yapısı hazır olsa bile şehrin alt yapısı buna uygun değil. O kadar insanı konaklat desen milletin evine misafir alması lazım.
    3 milyon turist konakliyorda finale gelecek 20-30 bin kisimi yer bulamayacak

eyof, u19 sampiyonasi gibi uzun soluklu organizasyonlari yapan sehir 1 günlük finalida becerir

İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Stadın membran kaplamasına led ışıklandırma yapılırsa çok güzel olabilir, milli maç olduğu zaman kırmızı beyaz yanar, bizim maçlarda bordo mavi vs. vs. Gece karanlık denizin üstünde çok güzel ambianslar yaratılabilir. Umarım vardır böyle bir düşünce.
    bir sirkete modellemesi bile yaptirildi, sadece tokinin onayi bekleniyor

Yasin Levent@yalevent61
    14.06.2016 Akyazı Arena

[/COLOR]
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.06.2016, 12:07.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Stadın membran kaplamasına led ışıklandırma yapılırsa çok güzel olabilir, milli maç olduğu zaman kırmızı beyaz yanar, bizim maçlarda bordo mavi vs. vs. Gece karanlık denizin üstünde çok güzel ambianslar yaratılabilir. Umarım vardır böyle bir düşünce.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3 milyon turist konakliyorda finale gelecek 20-30 bin kisimi yer bulamayacak

eyof, u19 sampiyonasi gibi uzun soluklu organizasyonlari yapan sehir 1 günlük finalida becerir

bir sirkete modellemesi bile yaptirildi, sadece tokinin onayi bekleniyor
        O süper, işte bu stadımızı diğer bütün statlardan farklı kılar. Sponpsor firmanın renkleri bile verilebilir.

Yorum

• ÇATI KONUSUYLA İLGİLİ;

5 Nisan 2016 da f1bekir abinin akyazı stadında yazdığı yorum : "
          Saint-Gobain Türkiye temsilcisi sayın Halid Katipzadeler; Akyazı'da kullanılan çatı malzemesinin PTFE kaplı, cam elyafından üretildiğini ve yüzeyindeki her türlü organik kiri temizleme özelliği olan yüksek performanslı bir membran olduğunu, membranın son yüzey katmanında koruyucu bir tabaka bulunduğunu, bu tabakanın UV ışığını aldıkça ayrışacağını ve beyazlamaya başlayacağını belirtti. "

Büyük ihtimal yetkili bir kişi membranın kendi katman yapısındaki koruyucu özellikteki tabakadan bahsetti, bu haber de membranın üstü kaplanacakmış diye yayıldı. Bu membranın üstüne başka bir tabaka katman plaka her ne deniyorsa başka hiçbişey yapılmayacak şuan olduğu gibi böyle membran olarak kalacak. İnsanımız tezcanlıdır leb demeden çorumu anlar kulaktan kulağa oynayıpta en son kişiden saçma bir kelime çıkmasına benzedi bu olay. En fazla şuan membran takılmayan tam tribün üstünde kalan bölgelere belki farklı teknik özelliklerdeki başka bir membran çeşidi takılır en fazla bu olur. Yoksa şuan takılan membranların üstüne tekrar bişey takılması olmayacak.

Neye dayanarak söylüyorsun bunu diyorsanız sergenin dediği gibi koltuğa dayanarak söylüyorum. bi kere proje takviminden bile anlaşılabilir başka bir uygulama olmayacağı. Sadece bekleyin ve görün. Bazen böyle çok ortalığın karıştığı durumlarda kargaşanın önüne geçebilmek için kesin konuşmak gerekir bende kesin konuşuyorum herşey yazdığım gibi.
          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak MertcaN.K.*61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ÇATI KONUSUYLA İLGİLİ;

5 Nisan 2016 da f1bekir abinin akyazı stadında yazdığı yorum : "
            Saint-Gobain Türkiye temsilcisi sayın Halid Katipzadeler; Akyazı'da kullanılan çatı malzemesinin PTFE kaplı, cam elyafından üretildiğini ve yüzeyindeki her türlü organik kiri temizleme özelliği olan yüksek performanslı bir membran olduğunu, membranın son yüzey katmanında koruyueve

Büyük ihtimal yetkili bir kişi membranın kendi katman yapısındaki koruyucu özellikteki tabakadan bahsetti, bu haber de membranın üstü kaplanacakmış diye yayıldı. Bu membranın üstüne başka bir tabaka katman plaka her ne deniyorsa başka hiçbişey yapılmayacak şuan olduğu gibi böyle membran olarak kalacak. İnsanımız tezcanlıdır leb demeden çorumu anlar kulaktan kulağa oynayıpta en son kişiden saçma bir kelime çıkmasına benzedi bu olay. En fazla şuan membran takılmayan tam tribün üstünde kalan bölgelere belki farklı teknik özelliklerdeki başka bir membran çeşidi takılır en fazla bu olur. Yoksa şuan takılan membranların üstüne tekrar bişey takılması olmayacak.

Neye dayanarak söylüyorsun bunu diyorsanız sergenin dediği gibi koltuğa dayanarak söylüyorum. bi kere proje takviminden bile anlaşılabilir başka bir uygulama olmayacağı. Sadece bekleyin ve görün. Bazen böyle çok ortalığın karıştığı durumlarda kargaşanın önüne geçebilmek için kesin konuşmak gerekir bende kesin konuşuyorum herşey yazdığım gibi.
            a

via https://www.facebook.com/pages/Trabz...87621997966291

Akyazı Arena@AkyaziArena
            40. 41. ve 42. Membran - 14/06/2016
            En son selcuk tarafından düzenlendi; 14.06.2016, 14:19.

Ünal Karaman

Yorum

• Localara takili kalmazsak dönüşler egim falan stad cok güzel gözüküyor..Tribünler biraz daha yakin olsaydi cok daha iyi olurdu.benim baska sıkıntım yok.

Yorum

• bayrak olan fotoda saha içindeki malzemeye bakın huh!
                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                Eze eze 2021-2022.
                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bayrak olan fotoda saha içindeki malzemeye bakın huh!
                  o metallik renk olanlar saha isiklandirma sisteminin raylari olmali
                  tam bilmedigimden yazmadim, yakinda kokusu cikar

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    o metallik renk olanlar saha isiklandirma sisteminin raylari olmali
                    tam bilmedigimden yazmadim, yakinda kokusu cikar
                    Kedi yolunun raylarıda olabilir belki

Yorum

• Şu açıdan bakınca tribün eğimleri çok güzel duruyor.
                      DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Şu an avusturya ve macaristan maçının oynandığı bordeux un stadı bizimkine çok benziyor. Kutu gibi stad ambiyansı çok güzel olacak

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Son resimleri göz önüne aldığımızda çatı maalesef pekte basık görünmüyor.bakalım bitince nasıl olacak.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son resimleri göz önüne aldığımızda çatı maalesef pekte basık görünmüyor.bakalım bitince nasıl olacak.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Sonunda birisi bunu itiraf edebilmiş..
                            O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Neden Vira neden tek grup neden tek ses diye yırtındıgımı anlatan çalışma

Adamlar mükemmel ya muharrem ustanın Vira nın sempatizanı oldugunu biliyorum inş. tribünlere de el atarlar

Atkılar havada herkezin bir ağızdan söylediğini hayal edin ve tüyler fora diken diken
                              En son emrex61 tarafından düzenlendi; 15.06.2016, 05:33.

Yorum

• İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Neden Vira neden tek grup neden tek ses diye yırtındıgımı anlatan çalışma

Adamlar mükemmel ya muharrem ustanın Vira nın sempatizanı oldugunu biliyorum inş. tribünlere de el atarlar

Atkılar havada herkezin bir ağızdan söylediğini hayal edin ve tüyler fora diken diken
                                mükemmel gerçekten böyle bile tüylerim diken diken oldu herkes hep bir ağızdan akyazıda hayal edemiyorum.
                                #50 Jackson Avelino Coelho
                                #7Miroslaw Szymkowiak
                                #61 İbrahima Yattara

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X