Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yeni stad artık hayallerde bari yenileme düzenleme yapılmalı

Yorum

• stadmi?? gecekondu bile yaptirmazlar bize
      tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bız stad felan yapamayız sadrı baskan elınden gelenı yaptı kale arkalarını yaklastrdı daha fazlasını ondan beklemeyın secım zamanı malum sahıs gelır takar atkıyı akyazıyı yapcam der bı 5 senede ole beklerız bu ıs bole uzar gıder bırakın stad yapmayı sayelerınde stad dan daha fazla gelır elde edemıyoruz

kardeş bu yazıyı seçimden evel yazdığımızda bizlere çok kızan eleştiren olmuştu ama şimdi nasıl olacak bu 5 yıl nasıl geçecek , bidahaki dönem ne gibi etkisi olacak bu yaşananların , yaşadıklarımızdan tecrübe kazanacakmıyız hepsi muamma
        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bız stad felan yapamayız sadrı baskan elınden gelenı yaptı kale arkalarını yaklastrdı daha fazlasını ondan beklemeyın secım zamanı malum sahıs gelır takar atkıyı akyazıyı yapcam der bı 5 senede ole beklerız bu ıs bole uzar gıder bırakın stad yapmayı sayelerınde stad dan daha fazla gelır elde edemıyoruz
          ne güzel demişsin
          Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• Bu stad projesi hala duruyor mu yaav
            Düşünüyorum da, zamanında ne kadar umutluydum bu konuda.
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• rezalet ya,hani stad modernize olucakti bu yaz,üstede kapanacakti noldu simdi tik yok ?
              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• evet çatı işi ne oldu ...

Yorum

• Herşey beklemede..
                  Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Herşey beklemede..
                    bence stad düzenleme isi yatti...
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Stadın modernize edilmesiyle belediyenin bir alakası yok!
                      olsun ben yınede sovmek ıstıyorum ..!!!
                      u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        olsun ben yınede sovmek ıstıyorum ..!!!
                        iyi güldürdün beni

Yorum

• bence bu başlık kapatılsın bu stadyum ve akyazı projesi tamamen siyailerin oy kandırmacasıdır bunu hep soyledım

Yorum

• Benım Dusuncem avni akerın uzerıne yenı bır sdat olmaz.Baska bır yere sdat yapmaya kalksak odaolmuyor yer yok mecburı denızı doldurmak ondada kımse mılyon dolar gıder kımse vermez ılerlıyen gunlerde gorucez ama yenı bır stat yapmamız gerekır.

Yorum

• iste yeni stadımız
                              huzuelarınızda:
                              Ofli - mucahiderdogan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X