Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hiç umudum yok ama inşallah gerçekleşir

Yorum

• 1) kilit
      2) demek ki 2 ay doldu. 2 ayda bir bu haberlerle göz boyanıyor.
      hadi Paşpaşbakan hadi
      [ille d' 7]

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Eger Akyazi Projesi gerceklesirse, stadimiz olimpik stadmi olacak? Yani kosu pisti olacakmi?
        2011 oyunlarına yetişmesi imkansız , bu sebeple stadın olimpik olması ihtimal dışı . Kentin atletizm saha ihtiyacı Akçaabat'daki saha ile giderilecek .

Yalnız Emre'nin söylediği gibi bu durum Rize'ye stad açılışına gittik , Trabzonlular şişmesin mantığında da olabilir .

Şu anda , bu konuda inandığım tek isim Atalay'dır . Onun dışında herkes ikili oynamaya devam ediyor .

Yorum

• Erbakan'ın deyimiyle;

Fasa fiso bunlar..
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2011 oyunlarına yetişmesi imkansız , bu sebeple stadın olimpik olması ihtimal dışı . Kentin atletizm saha ihtiyacı Akçaabat'daki saha ile giderilecek .

Yalnız Emre'nin söylediği gibi bu durum Rize'ye stad açılışına gittik , Trabzonlular şişmesin mantığında da olabilir .

Şu anda , bu konuda inandığım tek isim Atalay'dır . Onun dışında herkes ikili oynamaya devam ediyor .
            ne Atalay ne de Özak hiçbiri bişe yapamaz abi.
            burda (Paş)bakan canı isterse olur.
            bence tek bi şansımız var oda sadri başkan..
            kendi stadı kendi yapacak.
            yönetimini toplayacak bunun için gerekli işlemleri yaptıracak. Taraftarda desteğini verecek yoksa devletten bekleyeceğimize gelin yağmur duasına çıkalım
            [ille d' 7]

Yorum

• Somut adımlar, somut açıklamalar olmadan hayatta inanmam.
              Kaç senedir kandırıldık bu stad yüzünden.

İnanmıyorum.

Yorum

• daha çok duyarız bu boş lafları
                icraat lazım

Yorum

• Yine insanların duygularıyla oynayıp , dalga geçiyorlar ...

Başlığın acil olarak kapatılmasını rica ediyorum .

Saygılarımla

Yorum

• bende inandım başbakan trabzonu her ziyaretinde hep akyazıyı öne atıyor bizim millette inanıyor şöyle deseydiler daha çok inanırdım Trabzonspor kendi mali imkanıyla yapacak o zaman tamam olucak derdim

Yorum

• Bu karadeniz meselelerinde danışmanları Tayyip beyi çok yanlış yönlendiriyorlar.
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• Yeni bir stad istiyoruz !

Yorum

• Bu konuyla ilgili bu kaçıncı başlık hatırlamıyorum...
                          Bu konu uzar gider...Ben umudumu kestim...
                          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• bu iş artık ümitsiz vaka oldu...

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu karadeniz meselelerinde danışmanları Tayyip beyi çok yanlış yönlendiriyorlar.
                              Karadenizliler bu kafada olurlarsa bizi "seven" çok olur. Misal, adam yıllarca Trabzonspor'a hakaret ediyor, sonra çıkıp bir gün bir hoş söz söyleyip kafamızı okşadığında yelkenleri suya indiriyoruz.

Aslında her şeyin çözümü basit. Millet olarak hayatı kendi kendimize zindan ettiğimiz için, bütün çabamızı bu zindandan çıkmak için kullanıyoruz. Aslında herkes bir köşesine çekilse, bünyeyi dinlerdirse, bırakın Trabzon'u Türkiye'de çözülmeyek sorun kalmaz.

Bu arada bugün sanırım 3. defa mesajını alıntılıyorum Ömer.
                              En son ceserdar tarafından düzenlendi; 14.08.2009, 22:48.

Yorum

• Hele sükür bende bunu bekliyordum ama rize kayseri yada baska takimdan sonra niye biz geliyorum bize daha cok lazim ve bizimkisi erkenden bitmesi lazim..
                                eger ki 2011 de genclik oyunlari orda oynamaya düsünüyorlarsa eger ???

Ama diger stadlari yapan bizimkisini de yapa ben ümitliyim acikcasi...hadi hayirlisi...
                                TRABZONSPOR----MY NUMMER ONE

61-SINAN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X