hiç umudum yok ama inşallah gerçekleşir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEger Akyazi Projesi gerceklesirse, stadimiz olimpik stadmi olacak? Yani kosu pisti olacakmi?
Yalnız Emre'nin söylediği gibi bu durum Rize'ye stad açılışına gittik , Trabzonlular şişmesin mantığında da olabilir .
Şu anda , bu konuda inandığım tek isim Atalay'dır . Onun dışında herkes ikili oynamaya devam ediyor .
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2011 oyunlarına yetişmesi imkansız , bu sebeple stadın olimpik olması ihtimal dışı . Kentin atletizm saha ihtiyacı Akçaabat'daki saha ile giderilecek .
Yalnız Emre'nin söylediği gibi bu durum Rize'ye stad açılışına gittik , Trabzonlular şişmesin mantığında da olabilir .
Şu anda , bu konuda inandığım tek isim Atalay'dır . Onun dışında herkes ikili oynamaya devam ediyor .
burda (Paş)bakan canı isterse olur.
bence tek bi şansımız var oda sadri başkan..
kendi stadı kendi yapacak.
yönetimini toplayacak bunun için gerekli işlemleri yaptıracak. Taraftarda desteğini verecek yoksa devletten bekleyeceğimize gelin yağmur duasına çıkalım[ille d' 7]
Yorum
-
Bu konuyla ilgili bu kaçıncı başlık hatırlamıyorum...
Bu konu uzar gider...Ben umudumu kestim...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu karadeniz meselelerinde danışmanları Tayyip beyi çok yanlış yönlendiriyorlar.
Aslında her şeyin çözümü basit. Millet olarak hayatı kendi kendimize zindan ettiğimiz için, bütün çabamızı bu zindandan çıkmak için kullanıyoruz. Aslında herkes bir köşesine çekilse, bünyeyi dinlerdirse, bırakın Trabzon'u Türkiye'de çözülmeyek sorun kalmaz.
Bu arada bugün sanırım 3. defa mesajını alıntılıyorum Ömer.En son ceserdar tarafından düzenlendi; 14.08.2009, 22:48.
Yorum
-
Hele sükür bende bunu bekliyordum ama rize kayseri yada baska takimdan sonra niye biz geliyorum bize daha cok lazim ve bizimkisi erkenden bitmesi lazim..
eger ki 2011 de genclik oyunlari orda oynamaya düsünüyorlarsa eger ???
Ama diger stadlari yapan bizimkisini de yapa ben ümitliyim acikcasi...hadi hayirlisi...TRABZONSPOR----MY NUMMER ONE
61-SINAN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum