Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni AVNI AKER HAYIRLI UGURLU OLSUN

Yorum

• dışının bombeli olması zor büyük para lazım vede zor
      Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• Allah korusun yönetim değişirse stad işi komple yatar herşey sil baştan olur
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• bekir61 arkadaşamız hayyallerimize su serpiyo ama nerde o stadı biz göremeyiz belki

Yorum

• ben yeni stad falan istemiyorum!!.. avni akerde calismalar yapilsin yeter.. kale arkalari ve maraton birlessin, ve üstü kapatilsin.. al sana stad .. hem yeni stad yapilirsa kesin kosu pisti vs olacak yoksa olimpiyatlar oynanamaz o sahada.. hem avni akerin yeri farkli !
            Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• Avni Aker bu şehir için bi Sümela gibi değerlidir. Bende yıkılması halinde onun yerine yükselecek bir alışveriş merkezi görmeyi içime sindiremem açıkçası , fazla duygusallık mı yaptığım bilmiyorum ama, mevcut stadın modernizasyonunu , akyazıdan daha fazla ister oldum. İstemeseydim de "şartlar" beni buna zorlardı diye de düşünmeden edemedim. Akyazı , Cem Uzan vaadleri gibi duruyor artık gözümde.
              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Hala stadyum diyenler var.Bırakın şu boş hayalleri..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• bu git git yarin gell projemizde gelisme varmi
                    [T][S]

Yorum

• yeni stadı bıraktık avni akerdeki tadilat işi ne oldu?

stadın üstü kapatılacak mı?
                      kapalı otopark sorunu ne oldu?
                      kapasite artırımı işi vardı ne oldu?
                      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• hala stad yada tadilatmi bekliyoruz..takimda ne hoca ne yonetim var..bizde hayal kuruyoruz
                        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• stad işi yalan oldu.. mevcud stad ile yola devam..
                          DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya benim anlamadıgım bir nokta var.. Trabzonlu yüzlerce büyük iş adamı var.. bunlar neden ellerini cebine sokmuyor.. bir kısmı borcu öder bir kısmıda stadyum için inşaat masraflarını karşılasın (tabi projeye onay çıkınca )
                            çok mu zor yani bunlar
                            En son Volkan Taş tarafından düzenlendi; 06.06.2009, 12:24.
                            Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• İlk olarak Volkan Taş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya benim anlamadıgım bir nokta var.. Trabzonlu yüzlerce büyük iş adamı var.. bunlar neden ellerini cebine sokmuyor.. bir kısmı borcu öder bir kısmıda stadyum için inşaat masraflarını karşılasın (tabi projeye onay çıkınca )
                              çok mu zor yani bunlar
                              Zor
                              Trabzonlu Bakanımız var stat tadilatı için ödeneği imzalamıyor sence kolay mı
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Trabzonsporun menfaatleri doğrultusunda gerekirse belediyeyede yürünür başbakanlığada. trabzonda da hiç bir kurum trabzonspordan üstün olamaz. bunu yeni gelen belediye başkanı da iyice anlamalı ve trabzonspora tüm imkanlarını açmalıdır. Trabzonsporun trabzon şehrinden çok daha önde giden bir marka olduğunu trabzondaki tüm yönetimsel konumda bulunan insanların bilmesi ve anlaması gerekir. trabzonspor olmasa trabzon adının yurt genelinde pekte anılmayacağını anlamaları gerekir. trabzon şehrinin gelişmesinin tek anahtarı trabzonsporun muhtemel şampiyonluk ve muhtemel avrupa kupaları başarılarıdır. Trabzon bir spor şehridir ve yatırımlar bunlar göz önüne alınarak yapılmalıdır. Yani yatırımların trabzonspora yapılması trabzonun tek geleceğidir....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X